Kohti Valasrantaa – osa 8 Valasrannan Tanssileiri somessa!

Kohti Valasrantaa -blogisarjassa esitellään Valasrannan Tanssileirin häppeninkejä rennolla meiningillä! Hyppää mukaan!

Some, eli sosiaalinen media. Tuo nykyinen informaation välittämisen helmi ja osittain myöskin manauksia aiheuttava viestintäkanava. Tässä blogitekstissä lyhyesti siitä, miten Valasrannan Tanssileiri näkyy somessa – ja miten Sinä pääset fiilistelemään leirin tunnelmaa Facebookissa ja Instagramissa.

Mikäli olet Facebookissa, ihan ensimmäinen asia, joka sinun kannattaa tehdä, on käydä tykkäämässä sivustostamme Valasrannan Tanssileiri. Tämän jälkeen, samoilla höyryillä, etsi sivustolta tapahtumamme Valasrannan Tanssileiri 2017 ja merkkaa osallistumisesi tapahtumaan. Näin pääset mukaan lueskelemaan viikon aikana julkaistavia tunnelmapaloja Valaksen tapahtumista! Lisäksi löydät meidät Instagramista @tanssikurssit.

Odottelemme innolla myöskin leiriläisten päivityksiä Valasrantaviikolta. Hashtag, elikkäs tämä ristikon näköinen merkki ja sitä seuraava sana (eli Valaksella #valasrannantanssileiri) kokoaa kaikki samalla tunnisteella julkaistut päivitykset niin, että ne on helppo löytää ja niitä on helppo lueskella. Eli kun julkaiset kuvia ja päivityksiä somessa, lisää päivitykseesi #valasrannantanssileiri ja anna muidenkin fiilistellä kesäisiä tanssitunnelmia!

Kirjoittaja: , 20.7.2017

Jaa sähköpostilla
Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Whatsapp
 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t