Tanssikurssit V2, Harjavalta
9.-10.3.2018

Antti Törmänen ja Arto Petjala

Tämän viikonlopun aikana perusteet/keskitason tunneilla syvennytään vahvistamaan jo opittuja tanssitaitoja ja opitaan lisää peruskuvioita sekä tärkeää tanssitekniikkaa. Keskitasolla hiotaan opitut taidot huippuunsa. Keskitason tanssija saa paljon haasteita ja kehittämiskohteita tanssiin. Tämä viikonloppu ei jätä kylmäksi - tuu mukaan!

Tervetuloa yksin tai parin kanssa! Tämä viikonloppu sopii vihreäsininen15x15 Perusteet/Keskitason ja sininen 15x15 Keskitason tanssijoille!

Pe 9.3.

KLO

V2 TANSSISALI

V2 YLÄKERTA

18.30-19.45 s Tango
Arto
vs Salsa
Antti
19.45- 20.00 tauko
20.00-21.15 s Tango
Arto
vs Salsa
Antti

La 10.3

KLO

V2 TANSSISALI

V2 YLÄKERTA

12.30-13.45 s Salsa
Antti
vs Fusku
Arto
13.45- 14.00 tauko
14.00-15.15 s Salsa
Antti
vs Fusku
Arto
15.15- 15.45 tauko
15.45-17.00 s Fusku
Arto
vs Bachata
Antti
17.00- 17.15 tauko
17.15-18.30 s Fusku
Arto
vs Bachata
Antti

 

Antti Törmänen

Antilla on selkeä ja rauhallinen opetustyyli, mutta melkein aina pilke silmäkulmassa. Hänen tunneillaan on rento meininki, eikä kenenkään tarvitse jännittää.

Arto Petjala

Arto on Kainuun korpien raavastama tanssinopettaja Paltamosta, Kajaanin naapurista. Hän opettaa tansseja streetistä soololattareihin, paritansseja unohtamatta. Arto kuvailee itseään tekeväksi ihmiseksi, joka oppii käytännön kautta. Samaan ajatukseen hän pyrkii teemoittamaan tanssitunnitkin; vähän sanoja ja paljon tekoja.

Lue lisää opettajista


Hinnat

Kaikki tunnit 70€
Pe 30€
La 50€
1 jakso 15€

Yhteistyötahojen alennus on -5€ sissipassista (kaikki tunnit) ja lauantaipäivän passista. Tsekkaa tästä yhteistyötahot.
Alle 25-vuotiaat -25% ovh-hinnoista. Alennusoikeus todistettava.

Maksutavat

Käteismaksu, Yleisimmät pankki- ja luottokortit, Liikunta- tai Kulttuuriseteli, Smartum Saldo, Virikeseteli, TyKy-kuntoseteli, SporttiPassi, Smartum Mobiili ja Edenred Ticket.

Huom! Mikäli käytät liikuntaseteleitä, kirjoitathan selkeällä käsialalla nimesi jokaiseen etukäteen - Kiitos!

Sinun kannattaa varata ilmoittautumiseen paikan päällä vähintään 30min. Tulethan siis ajoissa paikalle, jotta ehdit mukaan tunneille alusta alkaen.

Osta verkkokaupasta leiripassi ennakkoon!

Ilmoittaudu ja maksa kurssisi verkkokaupan kautta etukäteen.

Hinnat verkkokaupassa:

Kaikki tunnit 65€ | Pe 28€ | La 45€

Verkkokauppaan >>

Verkkokaupasta ostettuja kurssipasseja EI postiteta kotiin, saat passisi tapahtuman infosta toimitusvahvistusta / kuittia näyttämällä.vihreä 30x30  PERUSTEET / KESKITASO

Tämä tunti on sinua varten, joka olet jo ottanut ensiaskeleet vihreällä tasolla ja osaat perusaskeleen hyvin. Tälle tunnille kannattaa siirtyä, kun on muutama Perusteet tunti pohjalla. Tunnin alussa kerrataan perusaskel, mutta siirrytään nopeasti kohti uusia haasteita.

Tämä tunti on loistava välivaihe vihreän ja sinisen tunnin välillä, sillä sinisellä tunnilla vaatimustaso kasvaa jo huomattavasti ja tahti on nopeampi. Tasolla saat tärkeitä kilometrejä tanssiin ja rakennat vahvan tanssiperustan.

Tavoite: Opit tanssilajin perusteet ja peruskuvioita. Opit kuuntelemaan musiikkia ja tanssimaan paremmin parin kanssa.

Muutaman Perusteet-tunnin jälkeen suosittelemme siirtymään tälle vihreä/siniselle tasolle ennen sinistä Keskitasoa. Näin pystyt keskittymään oikeisiin asioihin, jotta tanssistasi saadaan paras mahdollinen versio!

sininen 30x30 KESKITASO

Jatka tänne, kun olet saanut vihreiltä tunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua. Sinisillä tunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan. Sinisten tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös tanssiasennot ja -otteet, tanssitekniikka sekä parityöskentely eli asiat, joiden varmaa hallintaa tarvitset punaiselle tasolle siirtymistä varten.

Näillä tanssitunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja. Sinisillä tunneilla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit aina uusia asioita.

Tavoite: Tanssistasi tulee helppoa, nautinnollista ja sujuvaa. Osaat varioida perusaskeleet ja käännökset. Kanssasi on mukava tanssia ja osaat huomioida muut tanssijat.

Suosittelemme pysymään sinisellä tasolla tarpeeksi pitkään, jotta valmiudet punaiselle tasolle ehtivät kehittyä. Jos olet epävarma tasostasi, tiedustele opettajalta.

Osallistu yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Voit osallistua yksin tai parin kanssa. Kursseilla on koko ajan vauhdikas parinvaihto, johon opettajat toivovat kaikkien osallistuvan. Valitse ohjelmasta sinulle sopivat tunnit ja tule paikalle, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.


Kahvio & Ruokailu

Kahvio palvelee kurssin ajan. Myynnissä kahvia sekä suolaista ja makeaa.

Nesteen huoltoasema sijaitsee 100m päässä Valtatiestä, sieltä saat halutessasi lounasta tai vaikka Hesburger sapuskaa päivän aikana.


Suihkut

Suihkumahdollisuus V2:lla kurssin jälkeen, oma pyyhe mukaan. Suihkut eivät ole luksusta, mutta lämmintä vettä tulee ja sähköä hiustenkuivaamiseen.


Iltamenot la 10.3. klo 20-02 V2

 

Saija Tuupanen & eX-miehet
Lemmenlautta

Liput ennakkoon tanssikurssilaisille infosta 15€
Lippuluukulta 17€


Majoitus

Hotelli Hiittenharju
Suosittelemme lämpimästi!

Oleskelun pituus 1-2 yötä:
Yhden hengen huone 79 € / vrk
Kahden hengen huone 99 € / vrk
Saunallinen sviitti 165€ / vrk

Huonehintoihin sisältyy iltasauna ja buffetaamiainen.

Saunat ovat lämpiminä iltaisin. Miehille ja naisille omat saunat ja pesuhuoneet. Uima-allas on yhteiskäytössä, joten omat uimapuvut kannattaa pakata mukaan.

Aamiainen on katettuna ravintola Castellossa klo 8.30 – 10.00.

Varaukset 02 5311 600
Mainitse varatessasi koodi:
www.tanssikurssit.fi

Hiittenharjuntie1
29200 Harjavalta
www.hotellihiittenharju.fi

Hotelli Marilyn
Sijaitsee Harjavallan keskustassa.

Hinnat:
Superior huoneet alk. 80 € / vrk
Standard huoneet alk. 50 € / vrk

Huone hintoihin sisältyy aamiainen.

Varaa huoneesi täältä

Harjavallankatu 14
29200 Harjavalta
www.hotellimarilyn.fi


V2

Liikuntatie 4, Harjavalta
www.v-2.fi

Lisätiedot

info@tanssikurssit.fi
045 151 4830

Muutokset mahdollisia.

 

 

 

 

 

 

aa

 

 

antti

 

 

arto

 

 

saija

 

 

lemmenlautta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t