Tanssitapahtumat, -leirit ja -matkat

Järjestämme tanssileirejä ja -tapahtumia ympäri vuoden ja Suomen. Useita kertoja vuodessa suuntaamme myös tanssireissuille ulkomaille. Tapahtumissa koet lavatanssin huumaa, tapaat iloisia ammattiopettajia, saat uusia tuttavia, tanssitaitoa ja ainutlaatuista leiritunnelmaa. Tanssitaito kuuluu yleissivistykseen!

Tule yksin, kaksin tai porukalla, kun sinulle sopii! Päätä itse kauanko tanssit kanssamme - pari tuntia, yhden päivän vai koko leirin maratonin. Leireille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tanssileirillä on hauskaa! Tutustu tapahtumiin ja tule tanssimaan!

Leirivuosi pääpiirteittäin

 

Tammikuu


 

TanssiStartti Harjavalta

 

Tanssistartti järjestetään vuosittain loppiaisen aikoihin tammikuussa Harjavallassa. Tämä leiri kuuluu ehdottomasti suosituimpiin tapahtumiimme! Ensimmäinen TanssiStartti tanssittiin 2009.

Tulevat TanssiStartit:
To-Su 3.-6.1.2019
Pe-Ma 3.-6.1.2020
La-Ke 2.-6.1.2021

Huhtikuussa


 

Pääsiäisleiri, Somero

Pääsiäisleiri tarjoilee koko pääsiäisen mitalta tanssin riemua kaikille.

2019 uusi upea leiripaikka - EERIKKILÄ!

Perinteinen Pääsiäisleiri järjestetään tänä vuonna jo 17. kertaa ja nyt me muutetaan: Eerikkilään, Tammelaan! Uusi huikea paikka tarjoaa hienot mahdollisuudet entistäkin hauskempaan leirikokemukseen!

Tulevat Pääsiäisleirit
18.-22.4.2019
9.-13.4.2020
1.-5.4.2021

Huhti-toukokuun vaihteessa


 

Happy SunBeach

Happy SunBeach on rento matkakonsepti, jonka järjestämme yhteistyössä Tanssikoulu Happy Dancen ja Tjareborgin kanssa.

Happy SunBeach on järjestetty kahdesti Turkin Alanyassa ja sen jälkeen pari vuotta tanssimme Kyproksen Ayia Napassa. Tänä vuonna reissaamme jälleen Alanyaan. Erityistä Happy SunBeach konseptissa: mukaan pääsee aina suhteellisen pieni porukka, max 70 tyyppiä ja reissu järjestetään aina yhteisessä tasokkaassa hotellissa.

Tulevat Happy SunBeachit
2.-9.5.2019

PS. Happy SunBeach on reissu, johon voit myös ehdottaa tulevaa matkakohdetta.

Toukokuussa


 

Tanssin Virtaa, Leppävirta

Järjestämme tämän tapahtuman kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä.

Tuleva Tanssin Virtaa -tanssileiri

17.-19.5.2019

Kesäkuussa


Pohjanmaan Tanssileiri

Kesäkuussa tanssitaan Lappajärvellä perinteinen Pohjanmaan Tanssileiri. Leiripaikat ovat huikeat, erikoisella arkkitehtuurilla rakennettu Halkosaari sekä meteorijärven rannalla sijaitseva Kylpylähotelli Kivitippu.

Vaikka Lappajärveltä löytyy hurjasti majoitustilaa, suosittelemme varaamaan erityisesti hotellimajoituksen ajoissa, Kivitippu myydään käytännössä poikkeuksetta leirin aikana loppuun ja koko hotelli täyttyy aamusta iltaan iloisista tanssihenkisistä tyypeistä!

Tulevat Pohjanmaan Tanssileirit
14.-16.6.2019
12.-14.6.2020

Heinäkuu


 

Seinäjoen Tangomarkkinat tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinat, suomalaisen tanssimusiikin legendaarisin tapahtuma! Tangomarkkinat kerää tanssia, tangoa, hyvää kesäfiilistä ja rentoa pohjalaismeininkiä fanittavat suomalaiset yhteen vuosittain heinäkuun alussa.

Olemme järjestäneet yhteistyössä Seinäjoen Tangomarkkinoiden kanssa tanssileiriä vuodesta 2014. Tänä päivänä olemme tanssileirin lisäksi mukana tuottamassa iloista, tanssillista ohjelmaa Tangomarkkinoiden monille estraadeille ja vastaamme myös Lavatangon SM -kilpailun järjestelyistä.

Tapaat meitä tanssimassa mm. Tanssitalolta, Tangokadun katulavalta, konserteista, torikeskuksesta ja käytännössä törmäät tanssiin ihan joka nurkan takana.

Seinäjoen Tangomarkkinoiden fiilistä ei voi käsittää, jos ei ole ollut paikan päällä, siksi suosittelemme lämpimästi, että merkkaat tulevat tangovuodet kalenteriisi ja tulet paikalle!

Tulevat Seinäjoen Tangomarkkinat
10.-14.7.2019
8.-12.7.2020
7.-11.7.2021
6.-10.7.2022
5.-9.7.2023
10.-14.7.2024

Lue myös www.tangomarkkinat.fi

Tangomarkkinoihin liittyen tapaat meitä tanssimassa erilaisissa tilaisuuksissa ympäri vuoden


 

Valasrannan Tanssileiri, Yläne

Valasrannan Tanssileiri on Suomen suurin seuratanssileiri. Kymmenen päivää silkkaa tanssin iloa kellot ympäri Yläneellä. Upeat maisemat, huiput iltatanssit, tanssitunteja vasta-alkajista todellisiin parkettien partaveitsiin, iloinen tunnelma ja tanssiystävät.

Valasrannan Tanssileiriä on järjestetty vuodesta 2004, ja tämä tapahtuma kuuluu leirivuotemme ehdottomiin kohokohtiin. Vuonna 2018 juhlitaan siis 15 vuoden leiritaivaltamme, jonka suunnittelu on kovassa vauhdissa. Uskallamme luvata, että ohjelman julkaistuamme tulette kokemaan useita hyvin positiivisia yllätyksiä!

Be there or be there.

Valasrannan Tanssileirit
19.-28.7.2019
24.7.-2.8.2020
23.7.-1.8.2021
22.-31.7.2022
21.-30.7.2023 (VTL 20vuotta)

Syyskuu


 

Tanssin Hurmaa, Päiväkumpu, Lohja

Tanssin Hurmaa syksyn aluksi ja iloksi Kylpylähotelli Päiväkummussa, Karjalohjalla. Saman katon alla tanssisalit, ruokailut, iltabileet ja majoitus! Vaivatonta ja hauskaa!

Seuraavat Tanssin Hurmat
13.-15.9.2019

Marraskuussa


Halloween tanssii


Hyytävän hauska tanssileiri Pyhäinmiestenpäivän nurkilla. Täällä on lupa hullutella! Tanssitunneille tosin valta-osa tulee normaaleissa vermeissä, vaikka opettajat saattavat kyllä pukeutua tunneillekin ja muillekin se on sallittua :)

Halloween tanssii konseptiin kuuluu aina tanssitunteja useille tasoille, huippuopetus sekä the Halloween Party!

Tulevat Halloween tanssii -leirit
1.-3.11.2019


 

Baile Retro, Playa del Ingles

Baile Retro, tanssimatka Kanarialle, Playa del Inglesiin vuosittain marraskuussa.

Karataan pakoon marraskuun harmautta ja tanssitaan viikko auringossa päivin ja öin. Tämä reissu kerää vuosittain satoja suomalaisia tanssijoita Inglesin aurinkoon. Vaivaton, hauska ja rento reissu.

Tulevat Baile Retrot:
17.-24.11.2018Huomaathan myös tämän!

Näiden yllä esiteltyjen tapahtumien lisäksi järjestämme monta muuta tanssijuttua ympäri vuoden.

Pari ajatusta tanssimatkoista:

Muutamana vuonna järjestetty Tanssiristeily Saksaan uudistuu vuonna 2019 ja alustavissa suunnitelmissa on matkakonsepteja mm. Portugaliin ja Kroatiaan sekä Viroon. Myös Dubaita ja Thaimaata on toivottu meiltä.

Seuraa nettisivujamme, voi olla että jonain kauniina päivänä löydät uusia matkakonsepteja sivuiltamme! Emme kuitenkaan lupaa näistä suunnitelmista vielä mitään varmaa, monen asian on loksahdettava kohdilleen ennen kuin voimme avata ilmoittautumiset...

Tanssiviikonloppuja on muitakin... Ja suunnitelmissa vaikka mitä!

Järjestämme erilaisia tanssin teemapäiviä mm. Vantaan Puistokulmassa, Viihteen Valtatiellä Harjavallassa, Pesäkalliolla Lahdessa, Riihimäen Riutanharjulla, Vesivehmaan Jenkkapirtillä ja olemme aina avoimia myös uusille avauksille resurssien ja kalenterin joustaessa.

Voi olla että jo vuonna 2018 tulemme näkemään mm. ihan uuden ja erilaisen leirikeskuksen ja -konseptin Etelä-Suomessa!

Tanssipuoti

Turun Tanssipuoti meidän kotitila ja -sali

Tanssipuoti muutti vuonna 2016 uusiin isompiin tiloihin Turussa. Olemme iloisia tilojen mahdollisuuksista, tässäpä niistä muutama:

Tanssitarvikemyymälämme mallisto on viime aikoina laajentunut rajusti ja palvelemme arkisin klo 12-18 sekä myös lauantaisin klo 10-15. Verkkokauppamme palvelee erittäin nopeilla toimituksilla tietysti 24/7!

Tanssipuoti Tanssii - Joonas Kainulainen

Tanssisalimme on meille edelleen uutta ja suuri ilon ja ylpeyden aihe. Tällä hetkellä voimme järjestää viikkotunteja aloittelijoista edistyneisiin tiloissamme. Kurssien pääopetuksesta vastaa Joonas Kainulainen ja meillä käy tosi innostunut, rento porukka tanssimassa säännöllisesti. Aivan huippujuttu! Tule ihmeessä tutustumaan myös viikkotunteihin.

Lisäksi tilamme mahdollistavat extra- ja tiiviskurssit kotisalillemme. Turun omilta sivuilta voit kurkkia vaihtuvat teemat ja päivät ja mukaan voit tulla kuten kaikkiin tapahtumiimme: yksin tai parin kanssa tai vaikka kaveriporukalla! Kaikilla tunneilla on parinvaihto, mutta voit halutessasi tanssia vain oman parisi kanssa.

Tanssipuodin tilat muuten joustaa jos ja vaikka mihin!

Täällä on jo tähän mennessä pidetty satoja yksityistunteja, useita konserttiharjoituksia (aika siistiä tehdä toimistohommia kun vaikkapa Finlanders soittelee alakerrassa...), synttäreitä, tanssibileitä, kokouksia ja koulutuksia. Järjestettiin kerran myös esimerkiksi "kuivanmaan risteily" tanssileirien henkilökunnalle ja vietettiin täällä 24 iloista tuntia koulutuksen ja tanssin merkeissä.

Loppukaneetti

Kirjoittelin iloksenne tämän sivun harjoittelijatyttömme tarkkojen silmien vuoksi. Hänen mukaansa tarvitaan joku paikka, josta yhdellä silmäyksellä näkee mitä suunnilleen on odotettavissa leirivuoden aikana. Ja meistä kaikista tämä on aivan nerokas idea! Joskus on hyvä katsoa asioita vähän oman laatikon ulkopuolelta, kun läheltä ei näe metsää puilta.

Ainakin itselleni tuli hiki ja hyvä mieli kun aloin tarkemmin listata mitä me tyttöjen kanssa täällä toimistolla oikein tehdään. Kaikkea tätä ja itseasiassa vielä paljon muuta näihin ja muihin projekteihin liittyvää. Sata rautaa tulessa - tanssifiiliksellä!

Toivottavasti koet sivun hyödylliseksi ja saat jonkinlaisen käsityksen mitä mahdollisesti on odotettavissa tulevina kuukausina ja vuosina!

Tanssiterkuin,
Niina

 

 

 

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t