Ohjelma 2017

HUOM! täsmennämme ohjelmaa matkan lähestyessä tarkemmin!

  • Organisaatio on impulsiivista, idearikasta ja vauhdikasta porukkaa - muutoksia tulee varmasti matkan varrella.
  • Myös tilojen suhteen asiat saattavat liikahdella suuntaan jos toiseenkin.

Päivät

La 18.11. Matkapäivä

Tänään lennämme porukalla Helsingistä Kanarialle ja matkaamme lentokentältä busseilla hotelleille Inglesiin. Ohjelmassa matkan lisäksi hotelliin asettumista ja ympäristön omatoimista ihmettelyä.

Su 19.11 - Pe 24.11.

Tässä välissä järkkäillään kaikki tanssitunnit. Useimpina päivinä kursseja on eri tasoille klo 10-16, kurssit järjestetään yhtä aikaa kahdessa eri tasossa. Yhtenä päivänä järkkäillään allasbileet päiväsaikaan about 12-14 allasalueella.

Iltamenoja onkin sitten varsin hupaisa, hauska ja tanssiva setti. Meille tulee omien levyjen tahdissa ainaskin Baile Retro -paitailta, Timanttitanssit, Paitabileet (varaudu valkoisella paidalla, jonka saa riipustella täyteen kanssamatkaajien tervehdyksiä, koska tänä vuonna Baile Retro paita EI ole valkoinen) ja tietysti naamiaiset, jotka tänä vuonna on uudistettu eri näköisesti kuin ennen, silloin saa pukeutua juuri niin villisti / tyylikkäästi / hassusti kuin ikinä haluaa.

Tarkemmin päivä- ja kurssiohjelmat julkaistaan matkaajien sähköposteissa, kun tilat ja asiat selvenevät lisää ja pääsemme opettajien kanssa livenä ideoimaan villisti...

La 25.11.

Ruskettuneet ja onnelliset, sydämen kyllyydestä tanssineet Baile Retro matkaajat siirtyvät busseilla lentokentälle ja putken kautta Helsinkiin. Suomessa ollaan about 22.30, mutta tarkista tarkka aika MATKALIPUSTA, joka tulee sinulle sähköpostiin suoraan Tjareborgilta.

HOX! Tärkeää dataa ohjelmasta

  • TIEDOTAMME MATKAAJILLE OHJELMASTA JA AIKATAULUISTA SÄHKÖPOSTILLA!
  • Iltabilemestat vahvistuvat paikan päällä, meillä on todella monta yhteistyökumppania, ja kaikki haluaisivat meidät viettämään iltaa paikkoihinsa, joten ennen päätöstä haluamme käydä vielä paikkojen päällä toteamassa, mitkä yhteistyökumppanit sopii meille parhaiten...

Muutokset mahdollisia.
Vastuullinen matkanjärjestäjä Tjäreborg.

Videolla SunSwing reissun PAITABILEIDEN ilmapalloleikki.

 

ope

staff

hyppy

tytot

dj

logo

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t