Opettajat & Organisaatio 2016

Sari & Jari Aaltonen
Tanssikoulu Jari Aaltonen

Seuratanssimaailman uranuurtajat. He aloittivat toimintansa v. 1994 ja esittelivät jo alkuaikoinaan ensi kertaa suomalaisessa seuratanssimaailmassa mm. käsitteen vauhdikas parinvaihto sekä tasojaon alkeet, jatko ja konkarit - ajatusmaailmat, jotka tänä päivänä ovat itsestäänselvyyksiä lähes kaikissa tanssikouluissa.

Sari ja Jari opettavat säännöllisesti akselilla Oulu-Tornio-Raahe-Rovaniemi, mutta viikonloppuisin heitä tapaa Hanko-Utsjoki välillä milloin mistäkin.

Selkeät opetusmetodit ja erinomainen ryhmänhallinta tekevät oppimisesta helppoa; musiikkiläheinen opetustapa puolestaan varmistaa, että oppiminen on myös tosi kivaa. Suursuosion salaisuus on ehkä vahvojen ja valloittavien persoonien yhdistäminen lyömättömään opetustyyliin! Tule, tutustu ja ihastu! 

Marjukka Maikki Koivuniemi
Tanssikoulu Tanssintahti

Tulossa.

Antti Törmänen
Tanssikoulu Antti Törmänen

Hauska ja rento opetustyyli sekä tanssitunneilla lennähtävät vitsit saavat tanssijat palaamaan Antin kursseille! Opetus on selkeää ja rauhallista, Antti osaa huomioida kurssilaiset niin että kaikki varmasti oppivat.

Miehen tanssikoulu tanssittaa ja liikuttaa ihmisiä viikoittain Riihimäellä, Valkeakoskella, Urjalassa sekä Kangasalla. Viikonloppuisin tämän nuoren yrittäjän voi bongata tapahtumissamme ympäri Suomen. Antti sanoo tavoitteekseen viedä arvokasta suomalaista tanssiperinnettä tuleville sukupolville!

 


Organisaatio

Tuija Luukkonen
Suomen Media & Action

Mikäli sinulla on reissuun liittyviä kysymyksiä tai ongelmia - ole yhteydessä Tuijaan. Hän on Baile Retron operatiivinen johtaja eli huolehtii ilmoittautumiset sekä muut reissun järjestelyt.

Tämä lady on Baile Retrossa mukana kolmatta kertaa, ja rautainen tapahtumien ammattilainen hoitaa pulmatilanteet käden käänteessä. Hän pitää myös huolen, että kaikkien reissu on onnistunut ja kaikilla on kivaa!

Tuijan yhteystiedot: tuija@tanssikurssit.fi / 045 851 2500

Niina Huhtala
Suomen Media & Action

Niina lähtee messiin Baile Retroon. Hän hoitelee matkan varrella kaikenlaista kurssien aikatauluista iltamenojen juontoihin ja ylläriohjelmiin.

Tänä vuonna Niina on organisaation taiteellinen johtaja eli häneltä voi odottaa vauhdikkaita yllätyksiä ja hulluja ideoita.

 

Sari ja Jari Aaltonen

 

Antti Törmänen

 

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t