Opettajat 2017

Kati Kainulainen

Tanssikoulu Happydance

Kati on kokenut opettaja (diplomitanssinopettaja AMK), joka tunnetaan vauhdikkaasta opetustyylistään. Kati on opettanut jo toistakymmentä vuotta ja hän onkin ehtinyt puuhastella tanssin parissa monenmoista. Tärkeimpinä saavutuksina voidaan mainita menestyvän Tanssikoulu Happy Dancen perustamista Poriin, mediapersoona Joonas Hytösen luotsaamista tanssin maailmaan Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa sekä pitkäjänteistä Latinobic-tuotemerkin kehittämistä ja ohjaajien koulutusta. Vuonna 2012 Kati valittiin Pori Jazzeilla ylivoimaisellä äänivyöryllä Positiivisimmaksi Porilaiseksi. 

Hanna Ojanaho

Hanna on monipuolinen tanssin ammattilainen, taskussaan Tanssinopettaja (AMK)- tutkinto, menestyksekäs ja aktiivinen West Coast Swing- kisaura Suomessa ja Euroopassa, sekä intohimo paitsi itsensä jatkuvaan kehittämiseen, myös oppilaidensa luotsaamiseen kohti oman potentiaalin ylärajoja. Lisäksi Hanna jatkaa itsensä haastamista opiskelemalla toista tutkintoa ja sitä kautta saamalla uusia ajatuksia omaan ammattijuuteensa: tuleva Sosionomi (AMK) pystyy tulevaisuudessa entistä enemmän ihmisläheiseen ja -lähtöiseen, eri tarpeet huomioonottavaan lähestymistapaan opetuksessaan.

Joonas Kainulainen

Tanssikoulu Happydance

Tanssiopettajana Joonas on äärettömän selkeä ja hyväntuulinen. Spontaani huumorintaju ja hauskat jutut saavat oppilaat rentoutumaan ja oppiminen on hauskaa. Jones on teknisesti hyvin lahjakas tanssija ja musiikintulkitsija, joten tanssikurssilaiset saavat hyvän esimerkin oman tanssinsa kehittämiseen. Tunneilla Joneksella on hyvä pelisilmä ja hän huolehtii että kaikki pysyvät messissä ja kaikilla on kivaa!

Antti Törmänen

Tanssikoulu Antti Törmänen

Tanssikoulu Antti Törmänen tanssittaa ja liikuttaa ihmisiä viikoittain Riihimäellä, Valkeakoskella, Urjalassa sekä Kangasalla. Viikonloppuisin tämän nuoren yrittäjän voi bongata tapahtumissamme ympäri Suomen. Antti sanoo tavoitteekseen viedä arvokasta suomalaista tanssiperinnettä tuleville sukupolville, sekä innostaa etenkin miehiä lavatanssien pariin!

Antin omin sanoin: ”Olen kulkenut pitkän tien ennen kuin löysin paritanssin – itselleni oikean harrastuksen ja ammatin”.

Bettina Karppinen

Tanssistudio Bettina Karppinen

Bettina on pirteä tanssin monilahjakkuus ja oiva vahvistus opettajakaartiimme! Bettinan tanssiura on ollut värikäs, Bettina on 14 vuotta tanssinut kilpatanssia aina Champion A-luokkaan asti ja on lisäksi vuosia kilpaillut Rock n' Swing -lavoilla huippusijoituksin. Bettina on yksi Suomen Rock n' Swing -piirien kovimmista nimistä!

Nyt Bettina keskittyy oman tanssikoulunsa pyörittämiseen Lahdessa ja opettaa sekä lava- että soolotansseja. Bettinan opetuksissa näkyy vahva tekninen osaaminen latinalaistansseihin ja lyömätön kokemus vauhdikkaisiin Buggiin ja Fuskuun.

Tanssinopettajana hän on vaativa, mutta opetusmetodit ovat hauskoja eikä yhtään otsakurttuisia. Tunneilla on suorastaan räiskyvä meininki! Tämän naisen kanssa ei voi muuta kuin oppia ja nauttia tanssin ilosta!

Anne-Riina Hurskainen

Anne-Riina on iloisen inspiroiva nuori tanssinopettaja Savon sydämestä. Tämä pieni sähikäinen valmistui toukokuussa 2016 tanssinopettajaksi (AMK) Oulun ammattikorkeakoulusta.

Tanssinopettamiseen intohimoisesti suhtautuva Anne-Riina teki opinnäytetyönsäkin tanssinopettamisen ydinasioita tutkimalla. Anne-Riinalla on monipuolinen ja vahva paritanssitausta, mikä on avannut laajan näkemyksen eri tanssilajeihin ja lajinomaisiin tekniikoihin. Tanssitaival on kuljettanut kilpatanssin kautta seuratansseihin ja viimeisimpänä west coast swingin ihmeelliseen maailmaan.

"Opetuksessani pyrin kokonaisvaltaiseen keholliseen opettamiseen ja jokainen oppija on minulle merkityksellinen. Itselleni tanssiminen on ollu mielenkiintoinen matka, joka on muuttanut suhtautumistani itseeni, ympäristöön sekä kanssaihmisiin. Haluan auttaa ja olla osa muiden ihmisten ihmeellistä tanssimatkaa. Pyrin siihen, että oppijat saavat tunneiltani elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia. Tanssitapaamisiin!"

Kati& Jones

Hanna Ojanaho

Joonas Kainulainen

Bettina Karppinen

 

Antti Törmänen

Anne-Riina Hurskainen

 

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t