Tasot 2017

vihreä 30x30  PERUSTEET

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta.

Vihreällä tasolla harjoitellaan viemisen ja seuraamisen perusteita, haetaan oikea rytmi ja opetellaan ensimmäiset tanssikuviot.

Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Opit tanssilajin perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa. 

Jokainen vihreä tunti on aina hieman erilainen ja parhaan hyödyn saat käymällä samasta tanssilajista useamman vihreän tunnin ennen seuraavalle tasolle siirtymistä.

Lyhyt kuvaus: Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusteiden opettelusta.

Numeroidut tunnit ovat jatkuva kokonaisuus, jos valitset vain toisen ota numero ykkönen!


vihreä 30x30  PERUSTEET/KESKITASO

Kun perusteet ovat sinulle tuttuja, voit siirtyä vihreä/siniselle tunnille.

Tällä tasolla harjoitellaan sujuvaa vientiä ja seuraamista, tanssin perustekniikkaa sekä opetellaan hieman haastavampia peruskuvioita ja niiden variointia. Näillä tunneilla otetaan myös ensikosketuksia musiikintulkintaan.

Tunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja.

Saat varmuutta tanssilajien perusteisiin. Opit viemään ja seuraamaan sujuvasti peruskuvioita ja niiden variaatioita.

Muista että aina kannattaa mieluummin palata vihreälle ja kertailla, kuin hypätä siniselle tasolle liian aikaisin!

Lyhyt kuvaus: tarjoilee vahvaa perustekniikkaa, vienti-seuraamista ja hieman haastavampia peruskuvioita.

Numeroidut tunnit ovat jatkuva kokonaisuus, jos valitset vain toisen ota numero ykkönen!


sininen 30x30 KESKITASO

Sinulla on tanssikilometrejä takanasi, vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, kanssasi on miellyttävä tanssia. Hallitset peruskuviot varmasti ja osaat huomioida ympäristösi sekä muut tanssijat.

Parityöskentely sekä viemisen ja seuraamisen kehittäminen kuuluvat tämän tason keskeisiin opetusaiheisiin. Näillä tunneilla keskitytään myös lajinomaisen tanssin tuottamiseen. Saat vinkkejä musiikintulkintaan ja haasteita uusista kuvioista. Sinisten tuntien teemat ja opetettavat aiheet vaihtelevat, joten opit aina uutta.

Lyhyt kuvaus: Kun vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, ja hallitset peruskuviot varmasti, voit hakea siniseltä tasolta lisää haasteita.

Numeroidut tunnit ovat jatkuva kokonaisuus, jos valitset vain toisen ota numero ykkönen!


Teema TEEMA / ALL LEVEL

Teematunnit tuovat uusia tuulia leiriohjelmiin. Näiltä tunneilta löytyy uusia lajeja, ja selkeästi teemoitettuja tunteja.

Tunnit voivat sisältää esimerkiksi musiikin teoriaa, tanssijan lihaskuntoa, tanssillisia harjoitteita tai olla jokin aivan uusi laji.

Teematuntien tasot ilmoitetaan erikseen ja teemat vaihtelevat leirikohtaisesti.

Halloween leirin All level eli teematunnit ovat la 3.11. Masurkka ja su 4.11. Bachata. Näiden lajien opetus aloitetaan perusteista ja edetään nopeasti ryhmän mukaan eteenpäin!

 

vihreä tasoikoni

Halloween tanssii

sininen tasoikoni

Halloween tanssii

sininen tasoikoni

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t