Alanya, Turkki

Tervetuloa Alanyaan!

Yhdessä ja samassa paikassa on tarjolla hiekkarantoja, hyvät ostosmahdollisuudet ja mukavaa tunnelmaa sekä kaikkea muuta mitä ikinä lomalla voi kaivatakaan.

Historiaa, huvia ja ostoksia

Vanha Alanya rakennettiin ylös mahtavalle Kleopatrakukkulalle, joka kohoaa suoraan merestä. Vuori on vielä jäljellä linnoineen ja muureineen, mutta kaupunki on valunut alaspäin ja levittäytyy pitkin rantaa molempiin suuntiin.

Alanya on siitä mukava lomakohde, että se sopii oikeastaan kaikille. Tänne tullaan tanssiporukassa pitämään hauskaa ja samalla voi puolison tai kavereitten kanssa kiertää nähtävyyksiä.

Satamaa ympäröi ravintoloiden ja kahviloiden ketju, ja herkulliset tuoksut vetävät vastustamattomasti puoleensa. Dolmus, paikallinen pikkubussi, kuljettaa kätevästi ravintoloiden ja kauppojen välillä.

Ostosmahdollisuudet ovat mainiot. Turkista voit hankkia tuliaisiksi vaatteita, koruja, kultaa, mattoja ja nahkatavaroita. Valmiiksi edulliset hinnat voivat tinkimällä pudota jopa puoleen.

smartline Sunpark Marine ****+

on sievä hotelli, jossa on raikkaat, hienot huoneet ja huoneistot. Se sijaitsee hyvällä paikalla mukavan matkan päässä Kleopatran rannalta sekä Alanyan keskustan ostos- ja huvittelumahdollisuuksista.

Koko Happy SunBeach ryhmä majoittuu tässä samassa hotellissa ja myös tanssikurssit järjestetään hotellin alueella. Vaivatonta - eikö totta!

Tien toisella puolella olevan smartline Sunpark Beach -hotellin kaikki palvelut ovat myös käytettävissäsi ja naapurihotelliin pääsee kätevästi alikulkutunnelin kautta. Tunneli on vain hotellissa asuvien käytössä.

smartline Sunpark Beachin hienolla allasalueella on aurinkotuolit, allasbaari ja lastenallas. Hotellista löytyy myös kuntosali, Spa-osasto sekä Hamam, eli turkkilainen sauna. Hotellialueella ja huoneissa on maksuton Wifi-yhteys.

Lue hotellin tarkempi esittely

Vastuullinen matkanjärjestäjä Tjäreborg.

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t