Ohjelma 2018

Tulossa kolmas ihana tanssiseikkailu Alanyaan parin välivuoden jälkeen! Tässä on nyt Happy SunBeach reissuohjelma 2018. MUUTOKSIA TULEE VIELÄ ENNEN REISSUA JA VARMASTI MYÖS KOHTEESSA!

  • Organisaatio on impulsiivista, idearikasta ja vauhdikasta porukkaa - muutoksia tulee varmasti matkan varrella.
  • Sää vaikuttaa meripäivään.

Päivät

Ke 25.4. Seyahat Takvim (Matkapäivä)

Tänään lennämme porukalla Helsingistä Turkkiin Gazipasan kentälle. Lento lähtee Helsingistä 06:30 ja olemme 10:15 Gazipasassa ja matkaamme sieltä busseilla hotellille Alanyaan. Ohjelmassa matkan lisäksi hotelliin asettumista ja ympäristön omatoimista ihmettelyä.

Tapaamme kuitenkin alkuillasta pienen tutustumishetken verran hotellin aulassa klo 18, niin näemme porukan tanssimme parit biisit ja kasvatamme ruokahalua. Tästä jokainen voi jatkaa sitten syömään hotellille tai vaikka keskustaan maisemia katselemaan.

Huom! Kati puuhaa bussia Porista kentälle kakkostien kautta. Ota yhteyttä kati.koivisto@happydance.fi jos haluat hypätä kyytiin jostain matkan varrelta!

To 26.4. Ilk Gün (Ensimmäinen päivä)

Tänään tanssitaan ensimmäiset kurssit hotellilla klo 10.00-12.30. Päivän aikana voit nauttia Turkin auringosta, käväistä keskustassa shoppailemassa tai vain lomailla ja lököillä.

Illalla vuorossa on reissun ekat tanssibileet yhteistyökumppanimme ravintolassa Alanyan keskustassa. Suosittelemme omatoimista yhteisruokailua bilepaikassa noin klo 18 alkaen.

Pe 27.4. Merkez kutlama (Keskustapäivä)

Tänään tanssitaan reissun toiset kurssit hotellilla klo 10.00-12.30.

Illalla täytämme yhteisvoimin Alanyan keskustan ostoskadut ja menemme omatoimisesti ruokailemaan yhteistyökumppanimme keskustan ravintolaan. Katso hotellimapista tarkempi paikka, jos kuljet omia reittejäsi. Ruokailun jälkeen noin klo 21 alkaen TANSSITAAN urakalla keskustabileissä!

La 28.4. Eylem (Toimintapäivä)

Tänään tanssitaan viikon kolmannet kurssit hotellilla klo 10.00-12.30.

Rentoudu päivä altailla, shoppaile viileissä putiikeissa tai vaikka riippuliidetään rannalla. Tutustu Tjäreborgin esittelemiin reissuvinkkeihin ja lähialueisiin. Illalla syödään yhteistyökumppaneiden ravintolassa ja tanssitaan päät pyörälle!

Su 29.4. Deniz Gün (Meripäivä)

Kaikkien odottama meripäivä kutsuu! Lähdetään päiväksi seilaamaan merelle. Ohjelmassa aurinkoa, upeita maisemia, laivan kannella tanssahtelua ja uintia ja tietty ihan mahtavaa seuraa!

Illalla on organisaation vapaa ehtoo. Tulemme suosittelemaan teille menomestaksi yhteistyökumppaniemme tanssipaikkaa Alanyan keskustasta. Tähän palaamme tuonempana.

Ma 30.4. Mayıs Günü Eve (Vappuaatto)

Tänään tanssitaan reissun neljännet ja viimeiset kurssit hotellilla klo 10.00-12.30.

Illalla tärähtää! Siirrymme yhteistyökumppanimme ravintolaan syömään omatoimisesti klo 18 alkaen ja noin klo 21 alkavat WHITE WAPPU -bileet!!! Pukeudu VALKOISEEN! Lisävärinä voit halutessasi käyttää farkkua. Hurjasti yllätyksiä ja ihan luokattoman hurjaa tanssimeininkiä.

Ti 1.5. Otel bir Gün (Hotellipäivä) - tämän päivän ohjelma saattaa todennäköisesti vielä muuttua!

Nukutaan pitkään ja löhöillään päivä uima-altaalla / hotellilla. Illalla nautimme tasokkaan Turkkilaisen illan ohjelmasta ja halukkaat voivat myös syödä hotellin tajuttoman monipuolisen buffet päivällisen.

Ke 2.5. Elveda Türk & Seyahat Takvim (Hyvästi Turkki & Matkapäivä)

Huoneiden luovutuksen jälkeen lennähdämme kentälle, Finnair lennättää meidät Suomeen klo 11:05 Gazipasasta ja saavumme noin 14:50 Helsinkiin. Lennähdämme siis levänneinä, tanssineina ja lomailleina takaisin keväiseen kotiin.

HOX! Tärkeää dataa ohjelmasta

  • Tiedotamme ohjelmamuutoksista kurssien ja iltabileiden aikana sekä tekstiviesteillä.
  • Iltabilemestat vahvistuvat paikan päällä, meillä on todella monta yhteistyökumppania, ja kaikki haluaisivat meidät viettämään iltaa paikkoihinsa, joten ennen päätöstä haluamme käydä vielä uudelleen paikkojen päällä toteamassa, mitkä yhteistyökumppanit sopii meille parhaiten... Tiloja on laitakaupungilla, keskustassa ja merenrannalla - upeita kaikki, omalla tavallaan.
  • Päivien nimet tarjosi meille laadukas google translator, joten kielitieteilijät, älkää pyörtykö.

Jatkokurssit auringossa

Kaikki Alanyassa opetettavat kurssit sopivat keskitason ja perusteet/keskitason tanssijoille! Kurssiaika on aina 10.00-12.30 ja tanssimme hotellilla, joten aamupäivisin pääsemme suoraan nauttimaan tanssin ilosta!

Kurssilajit

  • Fusku
  • Rumba
  • Salsa
  • Lisälajina Rueda, jonka opetus alkaa perusteista, mutta etenee nopeasi.

Muutokset mahdollisia.
Vastuullinen matkanjärjestäjä Tjäreborg.

 

 

Happy Sun Beach

Kati Alanyassa

Ruokailu Alanyassa

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t