Ohjelma 2017 (päivitys 9.4.)

Tulossa toista kertaa ihana tanssiseikkailu Kyproksen Ayia Napassa! Tässä on nyt Happy SunBeach reissuohjelma 2017. MUUTOKSIA TULEE KOHTEESSA!

Päivät

Ma 24.4. ημερομηνία του ταξιδιού (Matkapäivä)

Tänään lennämme porukalla Helsingistä Kyproksen Larnacan kentälle ja matkaamme sieltä busseilla hotellille Ayia Napaan.

Ohjelmassa matkan lisäksi hotelliin asettumista ja ympäristön omatoimista ihmettelyä.

Tapaamme kuitenkin alkuillasta pienen tutustumishetken verran hotellin aulassa klo 18, niin näemme porukan tanssimme parit biisit ja kasvatamme ruokahalua. Tästä jokainen voi jatkaa sitten syömään hotellille tai vaikka keskustaan maisemia katselemaan.Ti 25.4. η πρώτη ημέρα (Ensimmäinen päivä)

Tänään tanssitaan ensimmäiset kurssit hotellilla klo 10.30-13.30. Pari tuntia Fuskua ja tunti Ruedaa, opettamassa Kati & Jones. Paikka hotellin Fitness Floor.

Päivän aikana voit nauttia auringosta, käväistä keskustassa shoppailemassa tai vain lomailla ja lököillä.

Illalla vuorossa on reissun ekat tanssibileet ravintola Passagiossa. Ruokailu alkaen klo 18 ja tanssibileet jatkuvat ruokailun jälkeen samassa paikassa.
Osoite: 37 Nissi Avenue (n. 20min. kävelymatka hotellilta, tai muutama minuutti taksilla)


Ke 26.4. ηλιόλουστη μέρα (Aurinkopäivä)

Tänään tanssitaan reissun toiset kurssit hotellilla klo 11.45-14.30.
Pari tuntia Salsaa ja tunti Ruedaa, opettamassa Kati & Jones Paikka Hotellin Fitness Floor.

Ruokailua omatoimisesti klo 18 alkaen ihanassa paikassa vuorilla, noin 10min taksimatka. Löysimme tunnelmallisen ravintolan viime vuonna ja sovimme asiasta, tällä hetkellä heitä ei saa sähköpostilla kiinni, vahvistamme paikan kun saavumme Ayia Napaan. Ruokailun jälkeen jatkuvat tanssibileet samassa paikassa. Lisätiedot ja varmistus kohteessa.


To 27.4 αργία (Lomapäivä)

Päivällä Beach partyille yhteislähtö. Kokoonnutaan 11.00-12.30 kurssipaikan eli Spa & Fitness rakennuksen vieressä. Muista ottaa mukaan juotavaa ja aurinkosuojaa! Siirrymme Beach Party paikkaan kävellen ja bileet kestävät noin puolitoista tuntia.

Illalla ei ole erikseen järjestettyä iltaohjelmaa.


Pe 28.4. ημέρα ξενοδοχείο (Hotellipäivä)

Tänään kurssit & iltatanssit hotellilla (Fitness Floor) Noin klo 20-23, Bachata & Fusku. Muista syödä etukäteen, illalla ei kerkiä ruokaa tankkailla, pari juomataukoa taidetaan kuitenkin pitää.


La 29.4. ημέρα Δράσηςm (Toimintapäivä)

Tänään tanssitaan reissun neljännet kurssit hotellilla klo 10.30-13.30. Kurssiohjelmassa puolet ajasta Salsaa ja toinen puoli Bachataa Antin kanssa. Paikka Hotellin Fitness Floor.

Illalla omatoiminen ruokailu ja bileet, myöhemmin ilmoitettavassa paikassa.


Su 30.4. Πρωτομαγιά (Vappuaatto)

Aamutunnit ja reissun viimeiset kurssit hotellilla klo 10.30-13.30. Aiheena reissun tuntien kertaus, kikkailut ja muut unohdetut asiat Katin ja Joonaksen kanssa kaikki reissun tanssilajit.

Illalla tärähtää! WHITE WAPPU -bileet!!! Pukeudu VALKOISEEN! Lisävärinä voit halutessasi käyttää farkkua. Hurjasti yllätyksiä ja ihan luokattoman hurjaa tanssimeininkiä. Paikka on Cafe Restaurant Passagio. Ruokailua omatoimisesti klo 18 alkaen. Ruokailun jälkeen klo 20 samassa paikassa White Wappu -bileet! Osoite: 37 Nissi Avenue (n. 20min. kävelymatka)


Ma 1.5. επαναπατρισμός (Kotimatkaan!)

Huoneiden luovutuksen jälkeen siirrymme busseilla lentokentälle ja pyrähdämme levänneinä ja tanssineina kotisuomeen! HOX! Huomaathan, että on tosi kätevää jättää matkatavarat lentokoneeseen jo hotellin respaan, seuraa Tjareborgin mapin ohjeita! Tosi kevyt kotimatka!

HOX! Tärkeää dataa ohjelmasta

  • Päivien nimet tarjosi meille laadukas google translator, joten kielitieteilijät, älkää pyörtykö.

Huom - muutoksia tulee!

  • Organisaatio on impulsiivista, idearikasta ja vauhdikasta porukkaa - muutoksia tulee varmasti matkan varrella.
  • Sää vaikuttaa beach partyihin eli tämän osalta säävaraus. Tosin esimerkiksi Tjareborgin säätutka kertoo, että Kyproksella on toukokuussa sellainen 28 asteen keskilämpötila päivällä...

Tanssikurssit auringossa

Kaikki Ayia Napassa opetettavat kurssit ovat keskitason tanssikursseja eli sinisiä! Kurssiaika on aina 10.30-13.30 ja kurssit tanssitaan hotellilla!

Tanssikurssilajit sininen

  • Salsa
  • Fusku

Tanssikurssilajit sininen (alkaa vihreistä perusteista, etenee nopsaan)

  • Rueda
  • Bachata

Muutokset mahdollisia ja todennäköisiä.
Vastuullinen matkanjärjestäjä Tjäreborg.

 

Happy Sun Beach

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t