Ohjelma 2019

Happy SunBeach
Tulossa neljäs ihana tanssiseikkailu Alanyaan! Alta voit tutustua tulevan vuoden reissuohjelmaan!

 • Organisaatio on impulsiivista, idearikasta ja vauhdikasta porukkaa - muutoksia tulee varmasti matkan varrella.
 • Sää vaikuttaa meripäivään ja hotellin aikataulut kursseihin.
 • Joten pienet muutokset ovat todennäköisiä
 • Happy SunBeach kurssien tanssilajit ovat Fusku, Salsa & Rumba sekä Bachata. Kurssit sopivat sinulle, jos hanskaat opetettavien lajien perusteet sujuvasti.

Päivät 2019

To 2.5. Seyahat Takvim (Matkapäivä)

Happy SunBeach

Tänään lennämme porukalla Helsingistä Turkkiin Antalyan kentälle. Lento lähtee Helsingistä 06:30 ja olemme 10:15 Antalyassa ja matkaamme sieltä busseilla hotellille Alanyaan. Ohjelmassa matkan lisäksi hotelliin asettumista ja ympäristön omatoimista ihmettelyä.

Tapaamme kuitenkin alkuillasta pienen tutustumishetken verran hotellin aulassa klo 18, niin näemme porukan tanssimme parit biisit ja kasvatamme ruokahalua. Tästä jokainen voi jatkaa sitten syömään hotellille tai vaikka keskustaan maisemia katselemaan.

Huom! Kati puuhaa bussia Porista kentälle kakkostien kautta. Ota yhteyttä kati.koivisto@happydance.fi jos haluat hypätä kyytiin jostain matkan varrelta!

Pe 3.5. Ilk Gün (Ensimmäinen päivä)

Happy SunBeach

Tänään tanssitaan ensimmäiset kurssit hotellilla klo 10.00-12.30. Päivän aikana voit nauttia Turkin auringosta, käväistä keskustassa shoppailemassa tai vain lomailla ja lököillä.

Illalla vuorossa on reissun ekat tanssibileet yhteistyökumppanimme ravintolassa Alanyan keskustassa. Suosittelemme omatoimista yhteisruokailua bilepaikassa noin klo 18 alkaen. Paikka tulossa!

La 4.5. Merkez kutlama (Keskustapäivä)

Happy SunBeach

Tänään tanssitaan reissun toiset kurssit hotellilla klo 10.00-12.30.

Illalla täytämme yhteisvoimin Alanyan keskustan ostoskadut ja menemme omatoimisesti ruokailemaan yhteistyökumppanimme keskustan ravintolaan. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin tekstiviestillä! Ruokailun jälkeen noin klo 21 alkaen TANSSITAAN urakalla keskustabileissä!

Su 5.5. Eylem (Toimintapäivä)

Happy SunBeachTänään tanssitaan viikon kolmannet kurssit hotellilla klo 10.00-12.30.

Rentoudu päivä altailla, shoppaile viileissä putiikeissa tai vaikka riippuliidetään rannalla. Tutustu Tjäreborgin esittelemiin reissuvinkkeihin ja lähialueisiin. Illalla syödään yhteistyökumppaneiden ravintolassa ja tanssitaan päät pyörälle!

Ma 6.5. Deniz Gün (Meripäivä)

Happy SunBeach

Kaikkien odottama meripäivä kutsuu! Lähdetään päiväksi seilaamaan merelle. Ohjelmassa aurinkoa, upeita maisemia, laivan kannella tanssahtelua ja uintia ja tietty ihan mahtavaa seuraa!

Happy SunBeach

Illalla on organisaation vapaa ehtoo. Tulemme suosittelemaan teille menomestaksi yhteistyökumppaniemme tanssipaikkaa Alanyan keskustasta. Tähän palaamme tuonempana.

Ti 7.5. şapka parti (Hattubileet)

Happy SunBeach

Tänään tanssitaan reissun neljännet ja viimeiset kurssit hotellilla klo 10.00-12.30.

Illalla tärähtää! Siirrymme yhteistyökumppanimme ravintolaan syömään omatoimisesti klo 18 alkaen ja noin klo 21 alkavat historian ensimmäiset HATTUBILEET!! Asusta pääsi haluamallasi hatulla tai asusteella! Hurjin, upein tai hassuin päähine palkitaan! Hurjasti yllätyksiä ja ihan luokattoman hurjaa tanssimeininkiä.

Ke 8.5. Otel bir Gün (Hotellipäivä) - tämän päivän ohjelma saattaa todennäköisesti vielä muuttua!

Happy SunBeach

Nukutaan pitkään ja löhöillään päivä uima-altaalla / hotellilla. Illalla nautimme tasokkaan Turkkilaisen illan ohjelmasta ja halukkaat voivat myös syödä hotellin tajuttoman monipuolisen buffet päivällisen.

To 9.5. Elveda Türk & Seyahat Takvim (Hyvästi Turkki & Matkapäivä)

Huoneiden luovutuksen jälkeen lennähdämme kentälle, Finnair lennättää meidät Suomeen klo 11:05 Antalyasta ja saavumme noin 14:50 Helsinkiin. Lennähdämme siis levänneinä, tanssineina ja lomailleina takaisin keväiseen kotiin.

HOX! Tärkeää dataa ohjelmasta

 • Tiedotamme ohjelmamuutoksista kurssien ja iltabileiden aikana sekä tekstiviesteillä.
 • Iltabilemestat vahvistuvat paikan päällä, meillä on todella monta yhteistyökumppania, ja kaikki haluaisivat meidät viettämään iltaa paikkoihinsa, joten ennen päätöstä haluamme käydä vielä uudelleen paikkojen päällä toteamassa, mitkä yhteistyökumppanit sopii meille parhaiten... Tiloja on laitakaupungilla, keskustassa ja merenrannalla - upeita kaikki, omalla tavallaan.
 • Päivien nimet tarjosi meille laadukas google translator, joten kielitieteilijät, älkää pyörtykö.

Jatkokurssit auringossa

Kaikki Alanyassa opetettavat kurssit sopivat opetettavien tanssien perusteet hallitseville! Kurssiaika on aina 10.00-12.30 ja tanssimme hotellilla, joten aamupäivisin pääsemme suoraan nauttimaan tanssin ilosta!

Kurssilajit

 • Fusku
 • Rumba
 • Salsa
 • Bachata

Muutokset mahdollisia.

 

Lisätiedot

Suomen Tanssipuoti

Tapahtumatuotanto
info@tanssikurssit.fi
045 151 4830

Vastuullinen matkanjärjestäjä Tjäreborg
Yhteistyössä Tanssikoulu Happy Dance

 

 

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t