Opettajat & Organisaatio 2017

Kati & Jones Kainulainen
Tanssikoulu HappyDance

Kati & Jones ovat tällä hetkellä yksi suomen ehdottomasti suosituimmista seuratanssiopettapareista - eikä syyttä: Joonaksen ääretön selkeys ja pedantti luonne yhdistettynä Katin räiskyvään energiaan ja rautaiseen ammattitaitoon tekevät tästä parivaljakosta pettämättömän yhdistelmän! Heitä tapaa viikkotunneilta Porista ja Turusta sekä viikonloppuleireiltä ja tanssitapahtumista ympäri maata.

Antti Törmänen
Tanssikoulu Antti Törmänen

Antti Törmänen on mies, jonka luovuudella ei ole rajaa! Tanssinopettaja Törmänen on ansainnut paikkansa Suomen tähtiopettajien riveistä ja hän jatkuvasti johdonmukaisesti kehittää toimintaansa. Hänen yksi suurimmista päämääristään on tanssikulttuurin jatkuminen nuoremmille sukupolville ja hän on tehnyt loistavaa työtä rohkaistaakseen miehiä tanssilavoille. Antin tunneilla meno on vauhdikasta ja uutta asiaa tulee taatusti! Tunneilla keskitytään paljon tanssitekniikkaan ja Antti on erityisen tunnettu nerokkaista kuvioistaan

Niina Huhtala
Suomen Media & Action

Niina lähtee tietysti messiin Kyprokselle. Hän hoitelee matkanvarrella kaikenlaista kurssien aikatauluista iltamenojen juontoihin ja ylläriohjelmiin. Niinaan voi tutustua tarkemmin täällä.

MUUTOS: Niina ei valitettavasti tänä vuonna pääse reissuun mukaan. Hänen tonttiaan hoitaa energiseen tapaansa Kati ja Joonas. Niina toivottaa kaikille oikein ihanaa reissua!

 

Antti Törmänen

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t