Kurssitasot 2017

Sininen keskitason tanssikurssit Sininen | Keskitaso

Ayia Napan auringossa opetetaan keskitason kursseja. Ilmoittautuesssasi huomioithan että sinulla tulee olla hallussa seuraavien tanssilajien perusteet:

  • Fusku
  • Salsa

Sininen sopii sinulle kun olet saanut vihreiltä tunneilta perusasiat haltuun ja tanssisi alkaa sujua. Sinisillä tunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan. Sinisten tuntien sisältöön kuuluvat olennaisena osana myös tanssiasennot ja -otteet, tanssitekniikka sekä parityöskentely eli asiat, joiden varmaa hallintaa tarvitset punaiselle tasolle siirtymistä varten.

Näillä tanssitunneilla on hauska ja rento tekemisen meininki. Tällä tasolla saat usein vauhdikkaimman kehityksen omaan tanssiisi, kunhan maltat hankkia riittävästi toistoja. Sinisillä tunneilla opetettavat kuviot ja musiikintulkinta vaihtelevat, joten opit aina uusia asioita.

Tavoite: Tanssistasi tulee helppoa, nautinnollista ja sujuvaa. Osaat varioida perusaskeleet ja käännökset. Kanssasi on mukava tanssia ja osaat huomioida muut tanssijat.

teema 30x30 Teema

Ennakkotaitoja ei tarvita. Kumpikin laji alkaa aivan perusteista, mutta nopeasti edeten.

  • Bachata
  • Rueda

 

 

Muutokset mahdollisia.

 

Happy Sun Beach

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t