Opettajat 2017

Huippuopettajiemme selkeä opetustyyli ja erinomainen ryhmänhallinta tekevät tanssinoppimisesta helppoa ja tehokasta, ja tunneilla on oikeasti hauskaa!

Johanna Sallinen & Omar Bakr

Johanna on voittanut kuubalaisen salsan Euroopan mestaruuden ja esiintynyt ja tuomaroinut kisoja niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Johannalla on myös vahva kilpatanssin sekä latinalais- että vakiotanssien tausta sekä upeat esiintymistaidot. Johannan tunneille tullaan oppimaan tekniikkaa, vartalonhallintaa ja viimeisteltyä tyyliä, ja hän onkin tunnettu kannustavasta ja selkeästä opetustyylistään.

Omar aloitti tanssimisen nuoruudessaan kilpatanssilla Hollannissa, ja reilu kymmenen vuotta sitten hän rakastui salsaan Espanjassa. Hän on fuusioinut eri salsan tyylejä omaksi uniikiksi tyylikseen. Omarilla on mahtava kyky nähdä oppilaiden kehitystarpeet, ja hänelle onkin tärkeää kehittää jokaista tanssijaa yksilönä.

Pasi & Maria Laurén

Pasi ja Maria ovat opettaneet argentiinalaista tangoa yhdessä vuodesta 2005 lähtien. He opettavat Suomen lisäksi Skandinaviassa ja Euroopassa ja viettävät ulkomailla useita kuukausia vuodesta opettaen ja Pääsiäisleiriesiintyen festivaaleilla ja workshopeissa. Heidän opetuksensa pohjautuu vankkaan perustekniikkaan sekä liikkeen ja dynamiikan ymmärrykseen keskittyen improvisaatioon, musikaalisuuteen ja kontaktiin.

Hanna Tuominen

Hannan tunneilla keskitytään tanssimiseen: musiikintulkintaan, hyvään tekniikkaan, vartalonkäyttöön sekä toimivaan parityöskentelyyn, jotta molemmat voivat tanssia entistä paremmin. Tunneilta löydät haasteita vaikka olisitkin pidempään tanssinut, ja tuntien jälkeen lähdet toivottavasti kaikkesi antaneena.

Opetuksen laatu ja ajankohtainen tieto on tärkeää, ja tämä kuljettaakin Hannaa eri puolille maailmaa oppimaan uutta, parhaimmilta valmentajilta. "Mitä enemmän tiedän, sitä enemmän haluan tietää, ihminen ei koskaan ole täysin valmis”.

Antti Törmänen Pääsiäsileiri

Hauska ja rento opetustyyli sekä tanssitunneilla lennähtävät vitsit saavat tanssijat palaamaan Antin kursseille! Opetus on selkeää ja Antti osaa huomioida kurssilaiset niin, että kaikki varmasti oppivat. Miehen tanssikoulu tanssittaa ja liikuttaa ihmisiä viikoittain Hämeenlinnassa, Forssassa, Kangasalalla, Helsingissä, Lahdessa Loimaalla, pääkaupunkiseudulla ja viikonloppuisin tapahtumistamme.

Antti sanoo tavoitteekseen viedä arvokasta suomalaista tanssiperinnettä tuleville sukupolville sekä saada mahdollisimman monen miehen aloittavan tämän huikean tanssiharrastuksen! Antti on tuttu näky Etelä-Suomen lavatanssipaikoilla.

Kati & Joonas Kainulainen

Kati & Jones ovat tällä hetkellä yksi suomen ehdottomasti suosituimmista seuratanssiopettapareista - eikä syyttä: Joonaksen ääretön selkeys ja pedantti luonne yhdistettynä Katin räiskyvään energiaan tekevät tästä parivaljakosta pettämättömän yhdistelmän! Tanssikoulu Happy Dance tanssittaa viikottain niin Porissa, Raumalla, Loimaalla kuin pääkaupunkiseudulla.

Tanssinopettajat korostavat tanssitunneilla tärkeää tekniikkaa ja vienti-seuraamista, ja musiikintulkinta on heillä aivan ylivertaista! Kainulaisten parissa tanssiminen on hauskaa ja oppiminen välttämätöntä, sillä selkeä pedagogiikka toimii kaikille! Opettajapari pyrkii jatkuvasti kehittämään omaa tanssiaan, jotta asiakkaat saavat aina tuoreet ajatukset oppiin.

Anne-Riina Hurskainen

Anne-Riina on iloisen inspiroiva tanssinopettaja Savon sydämestä. Tämä pieni sähikäinen on valmistunut kesäkuussa Pääsiäisleiritanssinopettajaksi (AMK) Oulun ammattikorkeakoulusta. Tanssinopettamiseen intohimoisesti suhtautuva Anne-Riina teki opinnäytetyönsäkin tanssinopettamisen ydinasioita tutkimalla.

Anne-Riinalla on monipuolinen ja vahva paritanssitausta kilpa- ja seuratanssin maailmoista. Opetuksessaan hän tavoittelee kokonaisvaltaista kehollista oppimista ja rentoa sekä hyväksyvää oppimisilmapiiriä. Tunneilla luvassa on elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia. Anne-Riina on nykyään piinkova turkulainen ja opettaa viikottain Turussa Tanssipuodilla.

Hanna Ojanaho

Hanna on pieni ja energinen tanssiammattilainen, jonka lapin murre hurmaa kaikki kerta heitolla. Selkeä opetustyyli, hyvä ryhmänhallinta sekä vahva ja monipuolinen tekninen osaaminen takaavat, että Hannan tunneilla viihtyvät niin tanssitaivaltansa vasta aloittelevat kuin uutta haastetta kaipaavat tanssijat.

Opetuksessaan Hanna pyrkii välittämään ajatusta siitä, mistä aineksista syntyy toimiva paritanssikokemus: molemminpuolisesta kunnioituksesta ja osallistumisesta tanssin kulkuun, musiikin voimasta ja sen erilaisten elementtien huomioimisesta. TärkeänäPääsiäisleiri opettaja pitää myös teknillisen osaamisen lajinomaisen liikkeen hallitsemiseen. Hannan tunneilla pyritään pikkuhiljaa kohti toimivaa paritanssia, jossa molemmat osapuolet ovat aktiivisia toimijoita.

 

 

 

 

 

Hanna Ojanaho ja Ville Immonen

Hanna Tuominen

Rake Salo

hannaOhannaO

 

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t