Opettajat 2018

Huippuopettajiemme selkeä opetustyyli ja erinomainen ryhmänhallinta tekevät tanssinoppimisesta helppoa ja tehokasta, ja tunneilla on oikeasti hauskaa!

Jari & Sari Aaltonen
Tanssikoulu Jari Aaltonen

Seuratanssimaailman uranuurtajat. He aloittivat toimintansa v. 1994 ja esittelivät jo alkuaikoinaan ensi kertaa suomalaisessa seuratanssimaailmassa mm. käsitteen vauhdikas parinvaihto sekä tasojaon alkeet, jatko ja konkarit - ajatusmaailmat, jotka tänä päivänä ovat itsestäänselvyyksiä lähes kaikissa tanssikouluissa.

Sari ja Jari opettavat säännöllisesti akselilla Oulu-Tornio-Raahe-Rovaniemi, mutta viikonloppuisin heitä tapaa Hanko-Utsjoki välillä milloin mistäkin.

Selkeät opetusmetodit ja erinomainen ryhmänhallinta tekevät oppimisesta helppoa; musiikkiläheinen opetustapa puolestaan varmistaa, että oppiminen on myös tosi kivaa. Suursuosion salaisuus on ehkä vahvojen ja valloittavien persoonien yhdistäminen lyömättömään opetustyyliin! Tule, tutustu ja ihastu! 

Pasi & Maria Laurén

Pasi ja Maria ovat opettaneet argentiinalaista tangoa yhdessä vuodesta 2005 lähtien. He opettavat Suomen lisäksi Skandinaviassa ja Euroopassa ja viettävät ulkomailla useita kuukausia vuodesta opettaen ja Pääsiäisleiriesiintyen festivaaleilla ja workshopeissa. Heidän opetuksensa pohjautuu vankkaan perustekniikkaan sekä liikkeen ja dynamiikan ymmärrykseen keskittyen improvisaatioon, musikaalisuuteen ja kontaktiin.

Hanna Tuominen

Hannan tunneilla keskitytään tanssimiseen: musiikintulkintaan, hyvään tekniikkaan, vartalonkäyttöön sekä toimivaan parityöskentelyyn, jotta molemmat voivat tanssia entistä paremmin. Tunneilta löydät haasteita vaikka olisitkin pidempään tanssinut, ja tuntien jälkeen lähdet toivottavasti kaikkesi antaneena.

Opetuksen laatu ja ajankohtainen tieto on tärkeää, ja tämä kuljettaakin Hannaa eri puolille maailmaa oppimaan uutta, parhaimmilta valmentajilta. "Mitä enemmän tiedän, sitä enemmän haluan tietää, ihminen ei koskaan ole täysin valmis”.

Antti Törmänen Pääsiäsileiri

Hauska ja rento opetustyyli sekä tanssitunneilla lennähtävät vitsit saavat tanssijat palaamaan Antin kursseille! Opetus on selkeää ja Antti osaa huomioida kurssilaiset niin, että kaikki varmasti oppivat. Miehen tanssikoulu tanssittaa ja liikuttaa ihmisiä viikoittain Hämeenlinnassa, Forssassa, Kangasalalla, Helsingissä, Lahdessa Loimaalla, pääkaupunkiseudulla ja viikonloppuisin tapahtumistamme.

Antti sanoo tavoitteekseen viedä arvokasta suomalaista tanssiperinnettä tuleville sukupolville sekä saada mahdollisimman monen miehen aloittavan tämän huikean tanssiharrastuksen! Antti on tuttu näky Etelä-Suomen lavatanssipaikoilla.

Kati Koivisto
Tanssikoulu Happy Dance

Kati on kokenut opettaja (diplomitanssinopettaja AMK), joka tunnetaan vauhdikkaasta opetustyylistään. Katin tärkeimpinä saavutuksina voidaan mainita menestyvän Tanssikoulu Happy Dancen perustamista Poriin, mediapersoona Joonas Hytösen luotsaamista tanssin maailmaan Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa sekä pitkäjänteistä Latinobic-tuotemerkin kehittämistä ja ohjaajien koulutusta. Vuonna 2012 Kati valittiin Pori Jazzeilla ylivoimaisellä äänivyöryllä Positiivisimmaksi Porilaiseksi.

Kati korostaaa tanssitunneillaan tärkeää tekniikkaa ja vienti-seuraamista, lisäksi musiikintulkinta ja tekemisen meininki on aivan ylivertaista! Katin kanssa tanssiminen on hauskaa ja oppiminen väistämätöntä, sillä selkeä pedagogiikka toimii kaikille! Katia tapaa viikkotunneilla Porissa sekä viikonloppuleireillä ja tanssitapahtumissa ympäri maata.

Anne-Riina Hurskainen

Anne-Riina on iloisen inspiroiva tanssinopettaja Savon sydämestä. Tämä pieni sähikäinen on valmistunut kesäkuussa Pääsiäisleiritanssinopettajaksi (AMK) Oulun ammattikorkeakoulusta. Tanssinopettamiseen intohimoisesti suhtautuva Anne-Riina teki opinnäytetyönsäkin tanssinopettamisen ydinasioita tutkimalla.

Anne-Riinalla on monipuolinen ja vahva paritanssitausta kilpa- ja seuratanssin maailmoista. Opetuksessaan hän tavoittelee kokonaisvaltaista kehollista oppimista ja rentoa sekä hyväksyvää oppimisilmapiiriä. Tunneilla luvassa on elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia. Anne-Riina on nykyään piinkova turkulainen ja opettaa viikottain Turussa Tanssipuodilla.

Joonas Kainulainen

Jones (tanssinopettaja STOL) on taitava tanssija ja selkeä sekä äärettömän pedantti opettaja, jonka ensi metrit parketeilla luisteltiin jo lapsuudessa. Hänellä on tyylikäs perustekniikka, joka yhdistyy selkäytimestä tulevaan tarkkaan musiikintulkintaan. Siksi Joonaksella on paljon annettavaa aivan jokaiselle seuratanssijalle.

Joonaksen tunneila on tekemisen meininki, opetuksessaan hän korostaa kaunista perustekniikkaa, musiikkiin tanssimista ja vienti-seuraamista.

Hanna Ojanaho

Hanna on pieni ja energinen tanssiammattilainen, jonka lapin murre hurmaa kaikki kerta heitolla. Selkeä opetustyyli, hyvä ryhmänhallinta sekä vahva ja monipuolinen tekninen osaaminen takaavat, että Hannan tunneilla viihtyvät niin tanssitaivaltansa vasta aloittelevat kuin uutta haastetta kaipaavat tanssijat.

Opetuksessaan Hanna pyrkii välittämään ajatusta siitä, mistä aineksista syntyy toimiva paritanssikokemus: molemminpuolisesta kunnioituksesta ja osallistumisesta tanssin kulkuun, musiikin voimasta ja sen erilaisten elementtien huomioimisesta. TärkeänäPääsiäisleiri opettaja pitää myös teknillisen osaamisen lajinomaisen liikkeen hallitsemiseen. Hannan tunneilla pyritään pikkuhiljaa kohti toimivaa paritanssia, jossa molemmat osapuolet ovat aktiivisia toimijoita.

Jyrki Keisala

Opettajana Jyrki on innostava, mukaansatempaava ja perusteellinen.  Hän korostaa tanssikuvioiden takana olevaa oikeaa tekemistä, pakotonta ja taloudellista liikettä ja läsnäoloa, joka tuottaa sen suurimman tanssinautinnon.  Jyrki kehittää työssään jatkuvasti uudenlaisia lähestymistapoja, joiden avulla oppilaan tanssillinen kehittyminen pääsee hyvään vauhtiin.  Tunneilla tanssijuuden vankat perusteet - kehonhallinta, vienti-seuraaminen, musiikin ymmärtäminen ja tulkinta - ovat pääroolissa.  Mutta iloa ja naurua unohtamatta!

Matias Löyttyniemi

Matias on pitkän linjan tekijä kuubalaisten tanssien alalla, ja hän on esiintynyt ja opettanut ympäri Suomea jo kymmenen vuotta. Lähimpänä sydäntä on tanssin ja musiikin suhde, ja sitä Matias on välittänyt niin perinteisillä tanssitunneilla kuin tanssijoille tarkoitetuilla luennoillakin! Matiaksen opetuksen ytimessä on yhteys tanssiparin välillä, ei pelkästään viennin ja seuraamisen tasolla vaan myös vartalonliikkeen, tanssillisen dialogin ja leikittelyn tasoilla. Matiaksen tunneilla päästään aina tekniikan kautta kiinni itse tekemiseen ja tanssista nauttimiseen!

Vuonna 2012 Matias aloitti musiikkitieteen opinnot Helsingin Yliopistossa, pääintresseinä musiikin suhde kulttuuriin, identiteetteihin ja tanssiin, erityisesti kuubalaisen musiikin ja tanssin kontekstissa. Opinnot ja tanssinopetus ovat kasvaneet sen jälkeen yhteen, ja monet niin musiikkitieteen kuin kasvatustieteenkin teemat ovat tulleet mukaan Matiaksen pedagogiikkaan.

 

 

 

 

 

Sari ja Jari Aaltonen

 

Hanna Ojanaho ja Ville Immonen

Hanna Tuominen

Rake Salo

Kati Koivisto

hannaO

Joonas Kainulainen

Hanna Ojanaho

Jyrki Keisala

Matias Löyttyniemi

 

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t