Opettajat 2019

Huippuopettajiemme selkeä opetustyyli ja erinomainen ryhmänhallinta tekevät tanssinoppimisesta helppoa ja tehokasta, tunneilla on oikeasti hauskaa!

Hanna Ojanaho

Hanna Ojanaho

Hanna on pirskahteleva, taitava ja lämmin opettaja, jonka tunneilla mennään eikä meinata. Lue lisää Hannasta.

Joonas Kainulainen & Antti Törmänen

Antti Törmänen

Antti, charmantti miesopettaja on opettanut ja tanssinut itsensä voimalla Suomen eturivin opekaartiin. Lue lisää Antista.

Kari & Merja Filpus

Kari & Merja Filpus

Pääsiäisleiri on saanut uudet opettajavahvistukset! Kari & Merja Filpus ovat arvostettuja lavatanssiopettajia ja tunnettuja erityisesti suomalaisen tangon huippuosaamisestaan! Tutustu Kariin ja Merjaan!


Hanna Tuominen ja Joonas Kainulainen

Hanna Tuominen

Hanna on huikean lämmin persoona, jonka tunneilla saat varmasti uutta pohdittavaa omaan tanssiisi ja onnitsumisen elämyksiä! Lue lisää Hannasta.

Joonas Kainulainen

Joonas on teknisesti hyvin lahjakas tanssija ja musiikintulkitsija, joten kurssilaiset saavat hyvän esimerkin oman tanssinsa kehittämiseen. Lue lisää Joonaksesta.

Sari ja Jari Aaltonen

Sari & Jari Aaltonen

Tule lämminhenkisille ja kannustaville tunneille ihastumaan itse! Lue lisää Sarista ja Jarista.

Anne-Riina & Tapani

Anne-Riina Hurskainen & Tapani Hasa
Tanssikoulu Wisio

Pirteät Anne-Riina ja Tapani tuovat Pääsiäisleirille roppakaupalla tanssin iloa sekä taitavaa tanssillisuutta. Lue lisää Anne-Riinastaja Tapanista.

Jussi Kaksonen Anne-Riina Hurskainen

Jussi Kaksonen

Kilpatanssista seuratanssimaailmaan sukeltanut Jussi nähdään Pääsäiäisleirin opekaartissa ihan ekaa kertaa! Viikoittain rentoa ja taitavaa miestä tavataan Mynämäeltä ja Turusta. Lue lisää Jussista.

Sami & Jutta Helenius

Sami & Jutta Helenius

TV: tanssiohjelmasta tutut upeat ammattilaiset mukana Pääsiäisleirillä! Tule tutustumaan suosittuihin vakiotanssitunteihin. Lue lisää Samista ja Jutasta.

Johanna Sallinen & Omar Bakr

Omar Bakr & Johanna Sallinen

Kizombaa ja Bachataa saapuvat opettamaan sydämelliset ja upeat ammattilaiset Johanna & Omar. Huomaathan, että heidän tunneillaan opetuskieli on englanti!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t