Eerikkilän Ruokailut 2019

Eerikkilä

E. Klubi

Eerikkilässä maistuu puhdas hämäläinen lähiruoka. Valmistamamme ruoka on meille sydämen asia ja välitämme siitä, mitä teemme. Eerikkilän keittiössä käytetään pääosin paikallisten tuottajien raaka-aineita joten tunnemme käytettävien raaka-aineiden alkuperän ja tuottajat ovat meille tuttuja. Toinen yhtä olennainen asia on raaka-aineiden kunnioitus sen omaa makua kohtaan. Korkealuokkaisista raaka-aineista on ilo valmistaa herkullista ruokaa. Tämä takaa ravintolapalveluiden korkean laadun.

Aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala tarjoillaan ravintolasalissa päivittäin.

Hinnasto:
Aamiainen 8,90 €
Lounas 10,50 €
Päivällinen 12,70 €
Iltapala 7,90 €
Ateriapaketti / vrk: lounas, päivällinen & iltapala 30,00 € / hlö

Ennakkovaraajan etu aterioista –10%, varaukset helmikuun 2019 loppuun mennessä suoraan Eerikkilästä reception@eerikkila.fi tai 0201 108 200. Mainitse varatessasi PÄÄSIÄISLEIRI!

Tutustu ravintolapalveluihin

Kahviot

CAFE ERIK sijaitsee Frenckell-rakennuksessa vastaanoton yhteydessä. Tyylikkäässä kahvilassa voit nauttia Nespresson erikoiskahveja. Tarjolla tuoreita leivonnaisia, täytettyjä leipiä ja muuta välipalaa, virvokkeita ja makeisia. Lisäksi hyvä valikoima proteiinituotteita.

CAFE 49 kahvila ja illanviettotila sijaitsee Klubitalon alakerrassa. Valikoimassa Robert´s Coffeen erikoiskahvit ja muita kahvilatuotteita. A-oikeudet. Tilassa biljardipöytä sekä Tv-Screenit.

 

 

Eerikkilä

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t