Pohjanmaan Tanssileiri
15.-17.6.2018

Huippuhieno kesän aloitus tuo uudet ja vanhat tanssiystävät lakeuksille!
Tervetuloa kaikentasoiset tanssijat ympäri Suomenmaan!

 

Pohjanmaan Tanssileirillä tanssitaan upealla Halkosaaren tanssilavalla, hotelli Kivitipussa ja Lappajärven yhteiskoululla. Hotelli Kivitippu tarjoilee tanssileiriläisille tyylikästä majoitusta, hyvää ruokaa ja huikeita iltamenoja kauniin kraaterijärven rannalla. Varaa oma majoituksesi viimeistään 1.6.2018 mennessä

Huippuopetus

Tänä vuonna Pohjanmaan Tanssileirillä opettavat Kati Koivisto, Satu Ruohomäki ja Jyrki Keisala. Nämä tanssinopettajat pitävät huolta, että kaikki oppivat. Luvassa hauskoja kuvioita ja tuikitärkeää tekniikkaa. Tervetuloa oppimaan, tanssimaan ja viihtymään upeiden opettajien kanssa!

Tule yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Leirillä on vauhdikas parinvaihto, kaikki saavat takuuvarmasti tanssia sydämensä kyllyydestä.

Ilmoittautuminen

Leirille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Päätä itse kauanko tanssit kanssamme, pari tuntia tai vaikka koko viikonlopun!

Halutessasi voit ostaa passisi etukäteen verkkokaupasta. Vältä jonot ja säästä rahaa! Leiripasseja ei postiteta kotiin, vaan saat passisi toimitusvahvistusta näyttämällä tapahtuman infosta.

Kivitippu

Kurssit, majoitus, tasokkaat ruokailut - kaikki saman katon alla Hotelli Kivitipussa. Voiko elämä helpommaksi enää muuttua? Varaa omasi viimeistään 1.6.2018 mennessä.

Halkosaari

Keskitason kurssit järjestetään Järviseudun kauneimmalla kesälavalla Halkosaaressa. Kesäfiilis ja tunnelma on taattu!

Koulukeskus

Koulukeskuksen kurssit sijaitsevat kätevän matkan päässä, Lappajärven keskustassa.

Meteoriittikunta

Lappajärvi on syntynyt n. 77 miljoonaa vuotta sitten meteoriitin törmäyksessä, tosin aikanaan järven uskottiin syntyneen tulivuoren purkauksessa. Lappajärvellä Pohjanmaan laajat lakeudet vaihtuvat kumpuileviksi järvimaisemiksi ja se tarjoaa muille matkailijoille puitteet, joita ei aivan läheltä löydy.

 

 

 

Kati Koivisto

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t