Opettajat 2017

Anne-Riina Hurskainen

Anne-Riina on iloisen inspiroiva tanssinopettaja (AMK) Savon sydämestä. Anne-Riinan tanssitunneilla on aimo annos tuoreita ajatuksia tanssista ja hän hyödyntää opetuksessaan tuikitärkeää taitavaa tekniikkaansa.

Anne-Riinalla on monipuolinen ja vahva paritanssitausta kilpa- ja seuratanssin maailmoista. Opetuksessaan hän tavoittelee kokonaisvaltaista kehollista oppimista ja rentoa sekä hyväksyvää oppimisilmapiiriä. Tunneilla luvassa on elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia. Anne-Riina on nykyään piinkova turkulainen ja opettaa viikottain Turussa Tanssipuodilla.

Antti Törmänen

Antti Törmänen on mies, jonka luovuudella ei ole rajaa! Tanssinopettaja Törmänen on ansainnut paikkansa Suomen tähtiopettajien riveistä ja hän jatkuvasti johdonmukaisesti kehittää toimintaansa. Hänen yksi suurimmista päämääristään on tanssikulttuurin jatkuminen nuoremmille sukupolville ja hän on tehnyt loistavaa työtä rohkaistaakseen miehiä tanssilavoille. Antin tunneilla meno on vauhdikasta ja uutta asiaa tulee taatusti! Tunneilla keskitytään paljon tanssitekniikkaan ja Antti on erityisen tunnettu nerokkaista kuvioistaan.

Jyrki Keisala

Jyrki menetti miehen iässä paritanssille sydämensä, ja lopulta tämä rakkaustarina sai hänet jättämään vakituisen työpaikan IT-alalla päästäkseen opiskelemaan Oulun seudun ammattikorkeakouluun seuratanssinopettajaksi. Jyrki valmistui OAMK:sta keväällä 2013 tanssinopettajaksi, ja on opettanut seuratansseja kaikentasoisille ryhmille jo seitsemän vuotta.  Oulusta Jyrki on kulkeutunut Kuopion kautta pääkaupunkiseudulle, jossa hän opettaa viitenä iltana viikossa.  Kun päivätyönkin saa tehdä tanssialan yrityksille, mikäs sen hauskempaa - työviikoista tulee pitkiä, mutta se tekee koko elämästä tanssia!

Opettajana Jyrki on innostava, mukaansatempaava ja perusteellinen.  Hän korostaa tanssikuvioiden takana olevaa oikeaa tekemistä, pakotonta ja taloudellista liikettä ja läsnäoloa, joka tuottaa sen suurimman tanssinautinnon.  Jyrki kehittää työssään jatkuvasti uudenlaisia lähestymistapoja, joiden avulla oppilaan tanssillinen kehittyminen pääsee hyvään vauhtiin.  

 

 

 

 

Anne-Riina Hurskainen

Antti Törmänen

Jyrki Keisala

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t