Opettajat 2018

Kati Koivisto
Tanssikoulu Happy Dance

Kati on kokenut opettaja (diplomitanssinopettaja AMK), joka tunnetaan vauhdikkaasta opetustyylistään. Hän korostaa tanssitunneillaan tärkeää tekniikkaa ja vienti-seuraamista, lisäksi musiikintulkinta ja tekemisen meininki on aivan ylivertaista! Katin kanssa tanssiminen on hauskaa ja oppiminen väistämätöntä, sillä selkeä pedagogiikka toimii kaikille! 

Katin tärkeimpinä saavutuksina voidaan mainita menestyvän Tanssikoulu Happy Dancen perustamista Poriin, mediapersoona Joonas Hytösen luotsaamista tanssin maailmaan Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa sekä pitkäjänteistä Latinobic-tuotemerkin kehittämistä ja ohjaajien koulutusta. Vuonna 2012 Kati valittiin Pori Jazzeilla ylivoimaisellä äänivyöryllä Positiivisimmaksi Porilaiseksi.

Satu Ruohomäki
Tanssikoulu TanssiAalto

Lämminhenkinen ja rempseä Satu on TanssiAallon vakituinen tanssinopettaja. Satu on opettanut jo vuosien ajan Raahen Tanssiklubilla ja hänen iloisesta mutta pedantista opetuksestaan saamme nauttia nykyään myös muilla kurssipaikkakunnilla. Tanssimisessa Satulle on tärkeää tunne, ja siksi hän mielellään paneutuukin tunneilla erityisesti vienti- ja seuraamistaitojen opettamiseen.

Jyrki Keisala

Jyrki menetti miehen iässä paritanssille sydämensä, ja lopulta tämä rakkaustarina sai hänet jättämään vakituisen työpaikan IT-alalla päästäkseen opiskelemaan Oulun seudun ammattikorkeakouluun seuratanssinopettajaksi. Oulusta Jyrki on kulkeutunut Kuopion kautta pääkaupunkiseudulle, jossa hän opettaa viitenä iltana viikossa.  Kun päivätyönkin saa tehdä tanssialan yrityksille, mikäs sen hauskempaa - työviikoista tulee pitkiä, mutta se tekee koko elämästä tanssia!

Opettajana Jyrki on innostava, mukaansatempaava ja perusteellinen.  Hän korostaa tanssikuvioiden takana olevaa oikeaa tekemistä, pakotonta ja taloudellista liikettä ja läsnäoloa, joka tuottaa sen suurimman tanssinautinnon.  Jyrki kehittää työssään jatkuvasti uudenlaisia lähestymistapoja, joiden avulla oppilaan tanssillinen kehittyminen pääsee hyvään vauhtiin.  

 

 

 

 

Kati koivisto

 

Satu Ruohomäki

 

Jyrki Keisala

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t