Opettajat 2015

Antti Törmänen
Tanssikoulu Antti Törmänen

"Olen kulkenut pitkän tien ennenkuin löysin paritanssin - itselleni oikean harrastuksen ja ammatin."

Antti valmistui kesäkuussa 2013 Tanssinopettajaksi (STOL). Tanssikoulu Antti Törmänen tanssittaa ja liikuttaa ihmisiä viikoittain Pälkäneellä, Urjalassa ja Valkeakoskella. Viikonloppuisin häntä tapaa tapahtumistamme ympäri Suomen.

Antti sanoo tavoitteekseen viedä arvokasta suomalaista tanssiperinnettä tuleville sukupolville ja saada miesten määrä kasvuun lavoilla! Opettajana Antti on selkeä, rauhallinen ja hauska. Antin tunneilla ei kenelläkään ole tylsää ja oppi menee takuulla perille!

Susa Matson

Susanne ”Susa” Matson on positiivinen, energinen ja hersyvän hauska opettaja. Valtaväestölle Susa on tuttu Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta, jossa hän on ollut mukana useita kertoja luotsaten eri pareja tanssin maailmaan.

Ominaista Susan tunneilla on kurssilaisten naurun remahdukset, Susan huikeat kielikuvat, suora puhe sekä rento meininki. Tule, koe ja ihastu - tällä tunnilla vatsalihakset ja nauruhermot myös ovat töissä!

Kati & Jones Kainulainen
Tanssikoulu HappyDance

Kati on kokenut opettaja (diplomitanssinopettaja AMK), joka tunnetaan vauhdikkaasta opetustyylistään. Kati on opettanut jo toistakymmentä vuotta ja hän onkin ehtinyt puuhastella tanssin parissa monenmoista. Vuonna 2010 Kati perusti Tanssikoulu Happy Dancen Poriin ja on siitä lähtien nostattanut Satakunnan tanssikulttuuria. Katin iloisesta opetuksesta ja ammattitaidosta saa eväitä niin alkeis -kuin jatkotanssijat.

Jones (tanssinopettaja STOL) on taitava tanssija sekä selkeä ja rento opettaja, jonka ensimetrit parketeilla luisteltiin jo lapsuudessa. Hän luotsaa yhdessä vaimonsa Katin kanssa suosittua Tanssikoulu Happy Dancea Porissa. Argentiinalainen tango on hänen uusi harrastus, josta hän ammentaa oppeja muihinkin lajeihin. Hänellä on tyylikäs perustekniikka, joka yhdistyy selkäytimestä tulevaan tarkkaan musiikintulkintaan.

Kati & Jones ovat tällä hetkellä yksi suomen ehdottomasti suosituimmista seuratanssiopettajapareista!

Hanna Ojanaho

Hannan (diplomitanssinopettaja AMK), pohjoisen oman tytön, tunneilla opitaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä! Selkeä opetustyyli, hyvä ryhmänhallinta sekä vahva ja monipuolinen tekninen osaaminen takaavat, että Hannan tunneilla viihtyvät niin tanssitaivaltansa vasta aloittelevat kuin uutta haastetta kaipaavat tanssijat.

Opetuksessaan Hanna korostaa paljon vienti-seuraamisen tärkeyttä. Hanna harjoittaa itse paljon omaa tanssiaan ja erityisesti sydän sykkii West Coast Swingille. Hanna on tällä hetkellä Suomen menestyinen Westie-tanssijatar.

Ville Immonen

Rock n' Swingin Lindy Hopista ja Buggista Westiin hurahtanut nuori mies on peräpohjolan murteestaan huolimatta äärettömän selkeä tanssiopettaja! Westie on kehittänyt Villen tanssillisuutta hurjasti niin musiikillisesti kuin teknillisesti. Villestä lajin parasta antia ovat parin välinen vuoropuhelu ja yhteys, sekä monipuolisen musiikin tuoma vaihtelu.Tapahtumissa Ville on usein "Hannojen" opetusparina ja antaa miehille hyviä käyttökelpoisia vinkkejä.

Hanna Tuominen

Hanna matkustaa ja kilpailee ulkomailla ahkerasti, jotta itse kehittyisi koko ajan paremmaksi tanssijaksi. Valmentajana hän on positiivinen ja kannustava. Joka haluaa antaa jokaiselle mahdollisuuden kehittää omaa tyyliään ja löytää juuri itselleen sopivan tavan tanssia. Tanssimisen pitää olla hauskaa ja se pitää voida myös näyttää, kuitenkaan laatua unohtamatta.

Kimmo ja Marika Lasanen

Kimmo on monipuolinen tanssija ja opettajana hänet tunnetaan seuratanssipuolella teknisesti taitavana musiikintulkitsijana, joka lavatanssikisaurallaan voitti käytännössä kaiken mahdollisen.Kuubalaiset tanssit ovat lähellä sydäntä, mutta sen llisäksi hän opettaa myös kaikkia kotimaisia lavatanssilajeja viikonloppuisin vaimonsa Marikan kanssa ympäri Suomen. Sylitanssit sujuvat parilta kuin unelma!

Marika on harrastanut lavatansseja aktiivisesti ja intohimoisesti jo 13 vuotta ja sen lisäksi kilpaillut 10 vuotta vakiotansseissa edeten niissä aina yleisen sarjan A-luokkaan saakka. Marikalla on hyvä tanssitekniikka ja hän on erityisen hyvä seuraaja.

Kimmo ja Marika perustivat 2014 Tanssikoulu TanssiGurun Espooseen, jossa he viikottain opettavat. Opetuksessaan pari keskittyy tekniikkaan ja vienti-seuraamiseen.

 

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t