Opettajat 2014

Kati & Jones Kainulainen
Tanssikoulu HappyDance

Kati on kokenut opettaja (diplomitanssinopettaja AMK), joka tunnetaan vauhdikkaasta opetustyylistään. Kati on opettanut jo toistakymmentä vuotta ja hän onkin ehtinyt puuhastella tanssin parissa monenmoista.

Jones (tanssinopettaja STOL) on taitava tanssija ja selkeä sekä äärettömän pedanttinen opettaja, jonka ensi metrit parketeilla luisteltiin jo lapsuudessa. Hänellä on tyylikäs perustekniikka, joka yhdistyy selkäytimestä tulevaan tarkkaan musiikintulkintaan. Siksi Joonaksella on paljon annettavaa aivan jokaiselle seuratanssijalle. Joonas on jo vuosikausia opettanut yhdessä Katin kanssa, joten tällä parivaljakolla yhteisopetus sujuu kuin tanssi.

Kati & Jones ovat tällä hetkellä yksi suomen ehdottomasti suosituimmista seuratanssiopettajapareista - eikä syyttä: Joonaksen ääretön selkeys ja pedantti luonne yhdistettynä Katin räiskyvään energiaan ja rautaiseen ammattitaitoon tekevät tästä parivaljakosta pettämättömän yhdistelmän!

Antti Törmänen
Tanssikoulu Antti Törmänen

Tämä oululais-porilais-tamperelainen ex-jääkiekkoilija on innostunut tanssista muutama vuosi sitten ja innostus on valtavaa.

"Olen kulkenut pitkän tien ennenkuin löysin paritanssin - itselleni oikean harrastuksen ja ammatin."

Antti valmistui kesäkuussa 2013 Tanssinopettajaksi (STOL).

Tanssikoulu Antti Törmänen tanssittaa ja liikuttaa ihmisiä viikoittain Pälkäneellä, Urjalassa ja Valkeakoskella. Viikonloppuisin häntä tapaa tapahtumistamme ympäri Suomen.

Antti sanoo tavoitteekseen viedä arvokasta suomalaista tanssiperinnettä tuleville sukupolville ja saada miesten määrä kasvuun lavoilla!

Opettajana Antti on selkeä, rauhallinen ja hauska. Antin tunneilla ei kenelläkään ole tylsää ja oppi menee takuulla perille!

Carlos Correa
Tanssikoulu Baila Baila

Carlos on todella suosittu salsa / lattariopettaja, jonka tunneilla ei todellakaan ole tylsää! Kuumat lattarirytmit, hyvä ryhmänhallinta ja loistava pedagokiikka tekevät hänestä alansa huipuammattilaisen. Carloksen tunneilla ei koskaan ole tylsää! Opetus suomeksi.

Liisa Kontturi-Paasikko
Tanssikoulu TanssinTahti

Lissu on pitkänlinjan paritanssiammattilainen, joka kouluttaa tanssinopettajia Oulun seudun ammattikorkeakoulussa. Lissu pitää tilauskursseja eri puolella Suomea, hakee uusia Tanssikoulu TanssinTahdin toimipisteitä ja tuottaa Finlandersista tutun Lassen Paasikon kanssa Tanssin Tahdissa levysarjaa.

 

Kati & Jones Kainulainen

Antti Törmänen

Carlos Correa

Liisa Kontturi-Paasikko

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t