Opettajat 2016

Antti Törmänen
Tanssikoulu Antti Törmänen

"Olen kulkenut pitkän tien ennenkuin löysin paritanssin - itselleni oikean harrastuksen ja ammatin."

Antti valmistui kesäkuussa 2013 Tanssinopettajaksi (STOL). Tanssikoulu Antti Törmänen tanssittaa ja liikuttaa ihmisiä viikoittain mm. Riihimäellä, Hämeenlinnassa ja Forssassa. Viikonloppuisin häntä tapaa tapahtumistamme ympäri Suomen.

Antti sanoo tavoitteekseen viedä arvokasta suomalaista tanssiperinnettä tuleville sukupolville ja saada miesten määrä kasvuun lavoilla! Opettajana Antti on selkeä, rauhallinen ja hauska. Antin tunneilla ei kenelläkään ole tylsää ja oppi menee takuulla perille!

Jari Aaltonen

Tanssikoulun perustaja Jari Aaltonen on TanssiAallon hurmaava tirehtööri. Rumpujakin soittava Jari on loistava opettaja, jonka lämmin huumori valloittaa takuulla jokaisen kurssilaisen. Jarin mielestä tanssikenkä liukuu parketilla parhaiten, kun kaikilla on hauskaa. Niinpä tämä diplomitanssinopettaja pitääkin tempauksillaan huolen, ettei meno tunneilla käy liian vakavaksi. Suomen Tanssiopettajainliitto Stol ry valitsi Jarin "Vuoden Tanssinopettajaksi" keväällä 2015.

Reetta Mikola

Reetta on tanssinut käytännössä koko ikänsä kilpatansseja (10 tanssi). Hänellä on parinsa kanssa plakkarissa joitakin SM-sijoituksia muutaman vuoden takaa, ennen varsinaisen aktiiviuran lopettamistaan. Reetta on innokas lavatanssija ja tuttu kasvo leireiltämme. Edelleen aikaa kuluu myös rakkaan kilpatanssin parissa valmentaen tulevaisuuden tanssilupauksia Turussa.

Reetta on hauska ja hersyvä tyyppi, jonka tunneilla on varmasti hauskaa ja tanssin iloa löytyy. Hän on selkeä opettaja ja kilpatanssin myötä hioutunut timanttinen tanssitekniikka.

Turun lavatanssikurssien opetuksista vastaa tämä Tanssipuodinmyyntitykki, kilpatanssin lahja Suomen seuratanssille ja nokkelista nokkelin nakkailija Reetta Mikola. Ikiliikkuja on keksitty! Opetus tapahtuu selkeällä Turun murteella, jossa häivähdys Oripppäätä (kyllä, kolme p:tä... joku Oripääläisten oma juttu).

Joonas Piippola & Ella Rask

Joonas tuo tanssitunneille energiaa, actionia, hikeä ja naurua. Suosittu lattarikuningas hurmaa kurssilaiset veikeällä hymyllä ja kuuluisalla vartalonkäytöllään. Luovuus yhdistettynä hullunrohkeuteen tuo tunneille toimivia opetusmetodeja sekä taatusti uusia tuulia. Joonas toimii aina!

Tanssikoulu Vamos on miehen vuonna 2013 perustama tanssikoulu Kempeleellä, jossa hän luotsaa yhdessä Suomen huippuosaajien kanssa tanssijoita niin kilpa- kuin seuratanssipuolella. Joonas on luonut Vamokseen uusia kuntoilukonsepteja, joissa varmasti hiki ja nauru lentää!

Ella Rask
Ella on yksi suomen lahjakkaimpia latinalaistanssijoita, ellei lahjakkain. Hän harjoittelee ja kilpailee tällä hetkellä Jooonaksen kanssa intensiivisesti ja heidän tavoitteenaan on nousta kansainvälisti korkealle tasolle. Opettajana Ella on nuoresta iästään huolimatta varsin kokenut. Hän on toiminut Vamoksella opettajana sen perustamisesta, ja sinä aikana kokemusta on kertynyt niin lasten, nuorten ja aikuisten soolotunneista sekä paritanssien opetuksesta. Hän valmentautuu erittäin systemaattisesti noin kerran kuussa ulkomaisten huippuvalmentajien johdolla, joten hänellä on antaa myös uudet ja tuoreet terveiset tanssimaailman ehdottomalta tähtitaivaalta.

Ella on luonteeltaan herttainen, mutta silti jämerä ja suoraselkäinen opettaja. Hänen tunneillaan säilyy rento maanläheinen tunnelma, ja hänen tapansa selviytyä tilanteesta kuin tilanteesta on vertaansa vailla.

 

 

 

 

Antti Törmänen

 

Jari Aaltonen

 

Reetta Mikola

 

Joonas Piippola & Ella Rask

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t