Vinkkejä leiriläisille 2016

Lue kaikki vinkit aina tanssietiketistä ruokailuun.

Ilmoittautuminen ennakkoon edullisemmin!

Ilmoittaudu ja osta leiripassisi verkkokaupan kautta etukäteen.

Saat leiripassisi hieman edullisemmin. Ja riittävän ajoissa tilaamalla saat passin jopa kotiin postitettuna! Vältä jonot!

Ilmoittautuminen leirillä

Valitse ohjelmasta sinua kiinnostava laji ja taso ja ilmesty paikalle suoraan siihen saliin ja sille tunnille kuin haluat. Ennakkoilmoittautuminen on vapaaehtoista.

Infot aukeavat puoli tuntia ennen ensimmäisen jakson alkua ja ilmoittautua voi kaikkien leiripäivien ajan kaikkien tasoryhmien infoissa. Voit tarkistaa tarkan ajan aikatauluista.

Huom! Olethan ajoissa paikalla, viimeistään 30min ennen haluamasi kurssin alkua. Silloin ehdit varmasti haluamillesi tanssitunneille alusta alkaen!

Täytä ensin ilmoittautumislomake, ja tule sitten infoon.

  • Ilmoittautumislomakkeita ja kyniä löytyy sisääntulojen läheisyydestä
  • Lomakkeeseen tarvitaan vähintään NIMI ja ALLEKIRJOITUS
  • Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin!

Maksutavat leirillä

Käteismaksu, yleisimmät pankkikortit tai erilaiset liikuntasetelit, Smartum Liikunta- tai Kulttuuriseteli, Smartum Saldo korttimaksu, Luottokunnan Virikeseteli, TyKy-kuntoseteli, SporttiPassi, Edenred Ticket Mind&Body ja EazyBreak.

Mikäli käytät erilaisia liikuntaseteleitä, kirjoita selkeällä käsialalla nimesi jokaiseen etukäteen. Mikäli maksat pankkikortilla, tulethan ajoissa paikalle - Kiitos!

Vakuutukset

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet leiriläisiä, tanssiminen omalla vastuulla. Huolehdithan itse riittävästä vapaa-ajan turvastasi.

Palaute

Haluamme kehittää toimintaa eteenpäin koko ajan ja siihen tarvitsemme teidän mielipiteitänne ja ideoitanne. Jätäthän meille palautetta leirisi jälkeen. Kaikki palaute luetaan tarkkaan - ja se todella vaikuttaa tuleviin tapahtumiin!

Arvomme aina palautteen antajien kesken todella hyviä palkintoja.

Mikäli huomaat puutteita leiripäivien aikana, vedäthän lähintä henkilökunnan edustajaa hihasta ja kerrot hänelle asiasta. Kehitysideat otetaan huomioon mahdollisuuksien rajoissa välittömästi.

Kengät ja vaatteet

Ota mukaan mukavat kengät, joilla jaksat tanssia ja jotka pysyvät hyvin jalassa. Kaikkein korkeimmat korkokengät ehkä kannattaa jättää suosiolla kotiin. Leirillä on mukana myös tanssikenkämyynti, josta voit hankkia tanssiin tarkoitettuja kenkiä.

Leiriläisillä näkee vaatteita laidasta laitaan: farkkuja, verkkareita, hameita ja vähän juhlavampia vaatteita. Vaatteet kannattaa valita oman mielen mukaan, mutta sellaiset joissa on mukava liikkua ja olla.

Koko päiväksi leirille tullessasi kannattaa harkita ainakin vaihtopaidan ja -sukkien mukaan ottamista. Satulinnan Tanssipäivillä on suihkumahdollisuus Parolan koululla, joten myös pyyhe kannattaa pakata mukaan. Raikkaana on kivempi tanssia!

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t