Seinäjoen Tangomarkkinat
tanssileiri 11.-15.7.2018

Satumaa kutsuu... Nähdään Seinäjoella!

Meidän Tango
Seinäjoen Tangomarkkinoiden Tanssileiri 2018

Tanssileiri tuo Seinäjoelle tanssin iloa, liikettä, energiaa ja naurua. Huippuopettajien johdolla harjoitellaan perinteisiä suomalaisia tanssilajeja ja uusia tuttavuuksia.

Opettajat 2018

Kati Koivisto
Sari & Jari Aaltonen
Arto Petjala
Anne-Riina Hurskainen
Joonas Kainulainen
Antti Törmänen
Matti & Sannu Heikkilä
Ari Vaskelainen & Minna Forss

Tanssikurssitasot ja tanssilajit

Tasoja on tänä vuonna viisi:

vihreä 15x15 PERUSTEET

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

vihreäsininen 15x15 PERUSTEET / KESKITASO

Opetettavan lajin perusteet eli alkeet ovat sinulle tuttuja. Olet valmis kohtaamaan uusia haasteita ja haluat varmuutta ennen siniselle tasolle siirtymistä.

haastava 15x15 KESKITASO

Jatka tänne, kun olet saanu perusasiat hyvin haltuun ja tanssisi sujuu. Sinisillä tunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan.

haastava 15x15 HAASTAVA

Siirry tänne, kun osaat tanssia hyvin. Silloin kun kehonhallintasi ja perustekniikkasi ovat hallussa, tunnet askelvariaatioita ja osaat tanssia sujuvasti musiikkiin.

Tule yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Tanssileirille voit osallistua rennolla tangomarkkinafiiliksellä yksin tai parin kanssa. Kaikilla tunneilla on jatkuva parinvaihto, eli oppiminen on nopeaa ja hauskaa – samalla tutustut muihin tangoilijoihin!

Iltamenot ja muu ohjelma

Illalla nautitaan Seinäjoen Tangomarkkinoiden tunnelmista tangokadulla, konserteissa ja muissa huikeissa tango-mestoissa. Tanssijoita hemmotellaan Tanssitalon loistavilla iltatansseilla. Katulavalla rokataan tangokuninkaallisten ja leiriopettajien tahtiin joka ilta!

Elämyksiä tarjoaa niin uusien tangokuninkaallisten kruunaaminen kuin Meidän Tango -konsertti.

Lavatangon SM-kisat ovat näyttävä tanssikilpailu, jossa Suomen parhaimmat taistelevat tangon kuninkuudesta tanssiaskelin - tänä vuonna keskiviikkona 11.7.2018.

Tanssijoille, leiriläisille ja kisaajille on tarjolla edullinen tanssiranneke, jolla pääsee kaikille päätanssilattioille, tangokadulle, tanssitalolle & paviljonkiin ja ihka oma lattiamajoituskeskus lähellä Tangokatua.

Tanssileirille osallistuminen ei edellytä Tangopassin hankintaa.

Muutokset mahdollisia, lisäykset varmoja!

Videolla tangotunnelmaa vuodelta 2017. Video by Joonas Kainulainen.

 

 

UUTTA! ILMAISTA PYSÄKÖINTITILAA TANSSIJOILLE!

P-Frami pysäköintitalo, Kampusranta 7, Seinäjoki

Parkkihallissa on satoja ilmaisia parkkipaikkoja Tangomarkkinoiden ajan! Tuo vaikka ensin tavarasi lattiamajoitukseen ja sen jälkeen voit viedä autosi halliin! Tangomarkkinoilla et autoa tarvitse, kaikki on ihan kävelymatkan päässä!

 

Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t