Seinäjoen Tangomarkkinat
tanssileiri 11.-15.7.2018

Satumaa kutsuu... Nähdään Seinäjoella!

Tango Finlandia
Seinäjoen Tangomarkkinoiden Tanssileiri 2017

Tanssileiri tuo Seinäjoelle tanssin iloa, liikettä, energiaa ja naurua. Huippuopettajien johdolla harjoitellaan perinteisiä suomalaisia tanssilajeja ja uusia tuttavuuksia.

Suomen satavuotisjuhlallisuuksien kunniaksi keskiviikkona 5.7. sekä perusteiden että keskitason kaksi ensimmäistä tuntia ovat maksuttomia kaikille! Lajeiksi valikoitui suositut tanssilajit tango ja fusku.

Opettajina mukana ovat Sami ja Jutta Helenius sekä Suomen eturivin tanssinopettajat Kati ja Joonas Kainulainen, Sari ja Jari Aaltonen, Anne-Riina Hurskainen, Antti Törmänen ja Masa & Sannu Heikkilä. Argentiinalaista tangoa opettavat kansainvälisesti tunnetut Pasi ja Maria Lauren ja west coast swingiä lajin Pohjois-Euroopan huiput Hanna Ojanaho ja Ville Immonen. 

Opettajat 2017

Kati ja Joonas Kainulainen
Sami ja Jutta Helenius
Sari ja Jari Aaltonen
Antti Törmänen
Matti (Masa) ja Sanna-Maria (Sannu) Heikkilä
Hanna Ojanaho
Pasi ja Maria Laurén
Anne-Riina Hurskainen
Ville Immonen

Tanssikurssitasot ja tanssilajit

Tasoja on tänä vuonna neljä:

vihreä 15x15 PERUSTEET

Aloita tästä, oppiminen on helppoa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Jokainen tunti alkaa tanssin perusaskeleiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan ensimmäiset tanssikuviot, haetaan oikea rytmi ja opetellaan viemisen ja seuraamisen perusteita.

vihreäsininen 15x15 PERUSTEET / KESKITASO

Opetettavan lajin perusteet eli alkeet ovat sinulle tuttuja. Olet valmis kohtaamaan uusia haasteita ja haluat varmuutta ennen siniselle tasolle siirtymistä.

haastava 15x15 KESKITASO

Jatka tänne, kun olet saanu perusasiat hyvin haltuun ja tanssisi sujuu. Sinisillä tunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan.

haastava 15x15 HAASTAVA

Siirry tänne, kun osaat tanssia hyvin. Silloin kun kehonhallintasi ja perustekniikkasi ovat hallussa, tunnet askelvariaatioita ja osaat tanssia sujuvasti musiikkiin.

Tule yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Tanssileirille voit osallistua rennolla tangomarkkinafiiliksellä yksin tai parin kanssa. Kaikilla tunneilla on jatkuva parinvaihto, eli oppiminen on nopeaa ja hauskaa – samalla tutustut muihin tangoilijoihin!

Iltamenot ja muu ohjelma

Illalla nautitaan Seinäjoen Tangomarkkinoiden tunnelmista tangokadulla, konserteissa ja muissa huikeissa tango-mestoissa. Tanssijoita hemmotellaan Tanssitalon loistavilla iltatansseilla. Katulavalla rokataan tangokuninkaallisten ja leiriopettajien tahtiin joka ilta!

Elämyksiä tarjoaa niin uusien tangokuninkaallisten kruunaaminen kuin Tango Finlandia -juhlakonsertti.

Lavatangon SM-kisat ovat näyttävä tanssikilpailu, jossa Suomen parhaimmat taistelevat tangon kuninkuudesta tanssiaskelin.

Leiriläisille on tarjolla edullinen VIP-passi Tangomarkkinoiden festarialueille, ihka oma lattiamajoituskeskus lähellä Tangokatua sekä helpot ruokailut Henksulassa.

Tanssileirille osallistuminen ei edellytä Tangopassin hankintaa.

Muutokset mahdollisia!

 

Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t