Opettajat 2018

Huippuopettajiemme selkeä opetustyyli ja erinomainen ryhmänhallinta tekevät tanssinoppimisesta helppoa ja tehokasta, ja tunneilla on oikeasti hauskaa!

Arto Petjala

Arto Petjala

Kainuun vahvistus ensimmäistä kertaa Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Tutustu hurmaavaan Artoon tarkemmin!

Kati Koivisto

Kati Koivisto
Tanssikoulu HappyDance, Pori

Kati on kokenut opettaja (diplomitanssinopettaja AMK), joka tunnetaan vauhdikkaasta opetustyylistään. Seinäjoella Katia nähdään monessa roolissa opettamassa ja esiintymässä! Lue lisää Katista.

Anne-Riina & Tapani

Anne-Riina Hurskainen
Tanssikoulu Wisio, Kuopio

Pirteä Anne-Riina tuo Tangomarkkinoiden tanssileirille roppakaupalla tanssin iloa sekä taitavaa tanssillisuutta. Lue lisää Anne-Riinasta.

Joonas Kainulainen & Antti Törmänen

Joonas Kainulainen & Antti Törmänen

Joonas on teknisesti hyvin lahjakas tanssija ja musiikintulkitsija, joten kurssilaiset saavat hyvän esimerkin oman tanssinsa kehittämiseen. Lue lisää Joonaksesta.

Antti, charmantti miesopettaja on opettanut ja tanssinut itsensä voimalla Suomen eturivin opekaartiin. Lue lisää Antista.

 

Sari ja Jari Aaltonen

Sari & Jari Aaltonen
Tanssikoulu Jari Aaltonen

Seuratanssin urauurtajat Oulusta. Tule lämminhenkisille ja kannustaville tunneille ihastumaan itse! Lue Sarista ja Jarista lisää.

Matti ja Sannu Heikkilä

Matti ja Sannu Heikkilä

Matti ja Sannu ovat lapsesta asti kilpatansseja tanssineita huippuammattilaisia, Seinäjoen Tangomarkkinoiden yhteistyötaiteilijat vuodelta 2017.

Positiivisuus, energisyys ja vaativuus ovat sanoja jotka kuvaavat heidän asennettaan tanssinopetuksessa. Heidän kanssaan saat aimoannoksen tanssitekniikkaa! Lue lisää Matista ja Sannusta

Ari Vaskelainen & Minna Forss
Ari Vaskelainen & Minna Forss

Lavatangon kaksinkertaiset suomenmestarit (2015 ja 2016) tulevat opettamaan Tangomarkkinoille torstaina. Tangoa tietysti!

 

 


 

Matti ja Sannu Heikkilä

Sari ja Jari AaltonenAntti TörmänenKati & Jones KainulainenAntti Törmänen

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t