Opettajat 2017

Huippuopettajiemme selkeä opetustyyli ja erinomainen ryhmänhallinta tekevät tanssinoppimisesta helppoa ja tehokasta, ja tunneilla on oikeasti hauskaa!

Sami & Jutta Helenius

Jutta ja Sami ovat ammattilaistanssijoita ja tanssinopettajia. Jutan mielestä tanssissa tärkeintä on heittäytyminen, koska tanssin avulla musiikki herää eloon ja on upeaa, miten liikettä voidaan ilmentää.

Sami on sitä mieltä, että vartalonhallinta ja tekniset taidot ovat tanssin oppimisessa kaiken a ja o. Lisäksi hän haluaa nähdä tunneillaan tanssista nauttimista. Sami uskoo, että innostuksella ja iloisella mielellä kuka tahansa voi oppia tanssimaan.

Molemmat olivat jälleen mukana Tanssii tähtien kanssa -kisassa tähtiopettajina. Jutan parina oli Pepe Willberg ja Samin parina Hanna Sumari.

Pasi & Maria Laurén

Pasi ja Maria ovat opettaneet argentiinalaista tangoa yhdessä vuodesta 2005 lähtien. He opettavat Suomen lisäksi Euroopassa, viettäen ulkomailla useita kuukausia vuodesta opettaen ja esiintyen festivaaleilla ja workshopeissa.

Heidän opetuksessaan korostuvat vahva perustekniikka, liike ja sen dynamiikka. Kun oppilaat hallitsevat perusasiat, he keskittyvät vahvasti improvisaatioon, musikaalisuuteen sekä parin väliseen kontaktiin.

Masa ja Sannu Heikkilä

Matti ja Sannu ovat lapsesta asti kilpatansseja tanssineita huippuammattilaisia. He ovat opiskelleet tanssinopettajiksi Oulun ammattikorkeakoulussa. Tällä hetkellä he asuvat Vaasan seudulla ja opettavat sekä kilpatansseja että lavatansseja.

Positiivisuus,energisyys ja vaativuus ovat sanoja jotka kuvaavat heidän asennettaan tanssinopetuksessa. Heidän kanssaan saat aimoannoksen tanssitekniikkaa! Opetusmetodeihin saattaa välillä kuulua myös Masa ilman paitaa.

Sari ja Jari Aaltonen

Seuratanssimaailman uranuurtajat. He aloittivat toimintansa v. 1994 ja esittelivät jo alkuaikoinaan ensi kertaa suomalaisessa seuratanssimaailmassa mm. käsitteen vauhdikas parinvaihto sekä tasojaon alkeet, jatko ja konkarit, jotka tänä päivänä ovat itsestäänselvyyksiä lähes kaikissa tanssikouluissa.

Selkeät opetusmetodit ja erinomainen ryhmänhallinta tekevät oppimisesta helppoa; musiikkiläheinen opetustapa puolestaan varmistaa, että oppiminen on myös tosi kivaa. Suursuosion salaisuus on vahvojen ja valloittavien persoonien yhdistäminen lyömättömään opetustyyliin!

Antti Törmänen

Hauska ja rento opetustyyli sekä tanssitunneilla lennähtävät vitsit saavat tanssijat palaamaan Antin kursseille! Opetus on selkeää ja Antti osaa huomioida kurssilaiset niin, että kaikki varmasti oppivat. Miehen tanssikoulu tanssittaa ja liikuttaa ihmisiä viikoittain Hämeenlinnassa, Forssassa, Kangasalalla, Helsingissä, Lahdessa Loimaalla, Turussa ja viikonloppuisin tapahtumissamme.

Antti sanoo tavoitteekseen viedä arvokasta suomalaista tanssiperinnettä tuleville sukupolville sekä saada mahdollisimman paljon miehiä tämän huikean tanssiharrastuksen pariin. Antti on tuttu näky Etelä-Suomen lavatanssipaikoilla.

Kati & Joonas Kainulainen

Kati & Jones ovat tällä hetkellä yksi suomen ehdottomasti suosituimmista seuratanssiopettapareista - eikä syyttä: Joonaksen ääretön selkeys ja pedantti luonne yhdistettynä Katin räiskyvään energiaan tekevät tästä parivaljakosta pettämättömän yhdistelmän! Tanssikoulu Happy Dance tanssittaa viikottain niin Porissa, Raumalla, Loimaalla kuin pääkaupunkiseudulla.

Tanssinopettajat korostavat tanssitunneilla tärkeää tekniikkaa ja vienti-seuraamista, ja musiikintulkinta on heillä aivan ylivertaista! Kainulaisten parissa tanssiminen on hauskaa ja oppiminen välttämätöntä, sillä selkeä pedagogiikka toimii kaikille!

Hanna Ojanaho ja Ville Immonen

Hanna on pieni ja energinen tanssiammattilainen, jonka lapin murre hurmaa kaikki kerta heitolla. Selkeä opetustyyli, hyvä ryhmänhallinta sekä vahva ja monipuolinen tekninen osaaminen takaavat, että Hannan tunneilla viihtyvät niin tanssitaivaltansa vasta aloittelevat kuin uutta haastetta kaipaavat tanssijat.

Opetuksessaan Hanna pyrkii välittämään ajatusta siitä, mistä aineksista syntyy toimiva paritanssikokemus: molemminpuolisesta kunnioituksesta ja osallistumisesta tanssin kulkuun, musiikin voimasta ja sen erilaisten elementtien huomioimisesta.

Anne-Riina Hurskainen

Anne-Riina on iloisen inspiroiva tanssinopettaja (AMK) Savon sydämestä. Tanssinopettamiseen intohimoisesti suhtautuva Anne-Riina elää ja hengittää tanssia joka solullaan.

Anne-Riinalla on monipuolinen ja vahva paritanssitausta kilpa- ja seuratanssin maailmoista. Opetuksessaan hän tavoittelee kokonaisvaltaista kehollista oppimista ja rentoa sekä hyväksyvää oppimisilmapiiriä. Tunneilla luvassa on elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia. Anne-Riina on nykyään piinkova turkulainen ja opettaa viikottain Turussa Tanssipuodilla.

 

 


Sari ja Jari Aaltonen

Pasi & Maria Laurén

Matti ja Sannu Heikkilä

Sari ja Jari AaltonenAntti TörmänenKati & Jones KainulainenHanna OjanahoAntti Törmänen

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t