Vinkkejä leiriläisille 2018

Opi tanssimaan hauskassa seurassa!

Leirillä ammattiopetusta Suomen tanssimaailman huipulta! Iloiset ja energiset opettajamme kannustavat oppimaan, ja taidot karttuvat kuin huomaamatta.

Rento fiilis, välitön tunnelma ja mukavat kurssitoverit tekevät oppimisesta lisäksi hauskaa. Lähde rohkeasti mukaan lavatanssin huumaan!

Tule yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Et tarvitse omaa paria, käytössämme on jatkuva parinvaihto, kaikki pääsevät tanssimaan!

Osallistu pari tuntia, yksi päivä tai koko leiri. Päätä itse!

Ilmoittautuminen leirillä

Valitse ohjelmasta sinua kiinnostava laji ja taso ja ilmesty paikalle suoraan siihen saliin ja sille tunnille kuin haluat.

Leiri-infot ovat avoinna viimeistään puoli tuntia ennen kurssien alkua ja ilmoittautua voi kaikkien leiripäivien ajan.

Huom! Olethan ajoissa paikalla, mielellään noin puoli tuntia ennen haluamasi kurssin alkua. Silloin ehdit varmasti haluamillesi tanssitunneille alusta alkaen!

Kengät ja vaatteet

Ota mukaan mukavat kengät, joilla jaksat tanssia ja jotka pysyvät hyvin jalassa. Kaikkein korkeimmat korkokengät ehkä kannattaa jättää kotiin.

Leiriläisillä näkee vaatteita laidasta laitaan: sortseja, hameita, farkkuja, verkkareita ja vähän juhlavampia vaatteita. Hyvä nyrkkisääntö on, että vaatteet kannattaa valita oman persoonan mukaan ja tietysti sellaiset joissa on mukava liikkua ja olla.

Koko päiväksi leirille tullessasi kannattaa harkita ainakin vaihtopaidan ja -sukkien mukaan ottamista.

Jaksaminen

Omaan jaksamiseen kannattaa vähän paneutua niin saat leiristäsi kaiken irti. Itsenäisesti suoritettu lämmittely ja lihashuolto joka päivä kannattaa. Muista myös syödä ja juoda tarpeeksi, vähäinen energiataso kostautuu viimeistään seuraavana päivänä.

Toiset ovat huomanneet myös erilaisten palautusjuomien ja palauttavien tuotteiden auttavan jaksamiseen, ainakin neste- ja suolatasapainosta kannattaa huolehtia!

Vakuutukset

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet leiriläisiä, tanssiminen omalla vastuulla. Huolehdithan itse riittävästä vapaa-ajan turvastasi.

Muutokset mahdollisia!

 

Seinäjoen Tangomarkkinoiden Tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinoiden Tanssileiri

Seinäjoen Tangomarkkinoiden Tanssileiri

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t