Alkeiskurssit by Antti

Alkeiskursseilla opetus aloitetaan tanssin perusteista, ennakkotaitoja ei tarvita. Opettelemme peruskuvioita, vientiä ja seuraamista sekä musiikintulkinnan alkeita.

Tule yksin, kaksin tai vaikka porukalla! Et tarvitse omaa paria, tanssikursseilla on jatkuva ja vauhdikas parinvaihto. Halutessasi voit tanssia vain oman parisi kanssa.

Missä tanssitaan?

Kaikki tanssikurssit järjestetään Iskelmä Bar Fuengirolassa.

Kurssiohjelma

Opettamassa Antti Törmänen

Maanantai 17/11 Iskelmä Bar Fuengirola
13-14.30 BUGG alkeet
14.30-16 SALSA alkeet

Tiistai 18/11 Iskelmä Bar Fuengirola
13-14.30 FUSKU alkeet
14.30-16 RUMBA alkeet

Tanssilajit

Fusku eli Lavajive
Fusku on reipas kädenalitanssi. Sitä tanssitaan pääosin foksi- tai rock'n roll musiikkiin ja se on yksi suosituimmista kädenalitansseista tanssilavoilla - ehkä helppoutensa vuoksi. Fuskussa tanssitaan samaan hidas, hidas, nopea, nopea-rytmiin kuin foksissakin.

Bugg
Buggin juuret ovat Ruotsissa. Fuskun tavoin se lasketaan kädenalitanssien joukkoon, ja laji kunnioittaa kuvioidensa ja tekniikkansa puolesta ruotsalaista alkuperäänsä. Tanssin askeleet ovat helpot, sillä tanssi perustuu kävelyyn. Lajille ominaista on askelten rullaavuus, sekä pyörivä liike: tyttö kiertää poikaa ympäri pääasiassa myötäpäivään.

Salsa
SunSwingin salsatunnit tuovat tullessaan tuulahduksen Kuubasta. Salsamusiikki on rytmi- ja soitinrikasta, ja antaa kivan säväyksen lajille. Salsakursseilla tanssitaan parin kanssa, lavoilla tanssittavaa Salsaa.

Rumba
Rumba on rauhallinen, romanttinen ja intensiivinen latinalaistanssi. Sen juuret ovat salsan tavoin Kuubassa, ja sitä tanssitaan boleromusiikkiin parin kanssa.

Hinta

Yksi tanssi 15€ / hlö
Kaksi tanssia 25€ / hlö
Kaikki kurssit (Neljä tanssia) 40€ / hlö

Yhteystiedot:

Avda de Los Boliches 15
29640 Fuengirola
(Kulmittain Centro Finlandiaa vastapäätä)

 

Heikin Baari Happy SunBeach

Antti

Heikin Baari Happy SunBeach

 

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t