Fuengirola, Espanja

Tervetuloa Fuengirolaan!

Fuengirolan pitkällä rannalla voi nauttia rantalomasta eteläespanjalaisin ja suomalaisin maustein. Fuengirolassa pysyvästi asustava suomalaisväestö ja saatavilla on paljon palveluita suomeksi. Ei heti iske koti-ikävä!

Andalusian autonomiseen alueeseen kuuluva Fuengirola on rakastettu pitkistä hienohiekkaisista rannoista, ihanteellisesta ilmastosta ja aktiiviteettimahdollisuuksista.

Rantakatuja, iltabileitä ja shoppailua

Vapaapäivinä Fuengirola tarjoaa paljon nähtävyyksiä. Lähtekää kävelylle vanhaan kaupungin osaan, aamuvirkuille satama tarjoaa aamuisin paljon nähtävää kalastajien palatessa saaliiden kanssa, rantakadun putiikeista löytyy paljon nähtävää shoppailuhimoisille. Golftaiturit pääsevät puttailemaan hyvin hoidetuille golfradoille. Auton vuokraus on edullista Espanjanssa, joten rohkeat voivat lähteä ajokeilla tutustumaan lähialueisiin!

Fuengirolassa on paljon kahviloita ja ravintoloita, iltamenomestoja ja ah. Shoppailumahdollisuuksia. Hiekkarannoillakaan ei käy aika pitkäksi - rannoilla on mahdollista osallistua erilaisiin vesiurheiluaktiviteetteihin.

Lisätietojanoisille lisää tietoa:

http://www.aurinkomatkat.fi/espanja/fuengirola-costa-del-sol

http://www.rantapallo.fi/espanja/aurinkorannikolla-fuengirolassa/

Hotelli PYR*** - Hinta alkaen 805€ / hlö

Viihtyisä huoneistohotelli Pyr sijaitsee Fuengirolan rantakadulla, yhdessä Aurinkorannikon tunnetuimmista lomakohteista. Hotellissa on lämmitetty uima-allas ja ranta on heti kadun toisella puolella. Allasbaarista voit ostaa yksinkertaisia ruoka-annoksia, ja heti kulman takana on runsaasti erilaisia ravintoloita ja baareja.

Fuengirola on myös hyvä kiintopiste sinulle, joka haluat tutustua lomasi aikana Andalusian ihmeisiin esimerkiksi lähtemällä retkille
Tilavat ja siistit huoneistot (n. 43 m2), joissa yhdistetyt makuu- ja olohuoneet. Huoneistohotellissamme kaikissa huoneissa on keittiönurkkaus. Lisämaksusta saatavana aamiainen.

Tutustu tarkemmin hotelli PYRiin!

Vastuullinen matkanjärjestäjä Tjäreborg.

 

Heikin Baari Happy SunBeach

Heikin Baari Happy SunBeach

Heikin Baari Happy SunBeach

Heikin Baari Happy SunBeach

Heikin Baari Happy SunBeach

 

Heikin Baari Happy SunBeach

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t