Opettajat & Organisaatio

Antti Törmänen

Hauska ja rento opetustyyli sekä tanssitunneilla lennähtävät vitsit saavat tanssijat palaamaan Antin kursseille! Opetus on selkeää ja rauhallista, Antti osaa huomioida kurssilaiset niin että kaikki varmasti oppivat.

Miehen tanssikoulu tanssittaa ja liikuttaa ihmisiä viikoittain Riihimäellä, Valkeakoskella, Urjalassa sekä Kangasalla. Viikonloppuisin tämän nuoren yrittäjän voi bongata tapahtumissamme ympäri Suomen. Antti sanoo tavoitteekseen viedä arvokasta suomalaista tanssiperinnettä tuleville sukupolville!

Hanna Ojanaho

Tämän nuoren naisen, pohjoisen oman tytön, tunneilla opitaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä! Selkeä opetustyyli, hyvä ryhmänhallinta sekä vahva ja monipuolinen tekninen osaaminen takaavat, että Hannan tunneilla viihtyvät niin aloittelevat kuin pitkään tanssineet!

Hanna hurahti West Coast Swingin maailmaan vuoden 2012 alussa ja siitä saakka hän on kiertänyt erilaisia westitapahtumia Suomessa ja ulkomailla. Westissä Hannan mielestä on parasta hyvän musiikin, paritanssin sekä vuorovaikutuksen yhdistelmä. 

Ville Immonen

Villen yöunet kosahtivat tammikuussa 2010, kun hän kävi ensimmäistä kertaa paritanssikurssilla. Siitä sitten syttyikin intohimo maailman parhaaseen harrastukseen - tanssiin.

Pari vuotta Lindyä treenattuaan lempilaji Lindy Hop vaihtui West Coast Swingiin, jonka perässä Ville matkusteleekin nyt ympäri Eurooppaa aina kun mahdollista. Ville on osallistunut hyvällä menestyksellä niin kansainvälisiin kuin suomalaisiin WCS-kisoihin.

Niina Huhtala

Niina lähtee tietysti messiin Epsanjaan. Hän hoitelee matkanvarrella kaikenlaista kurssien aikatauluista iltamenojen juontoihin ja ylläriohjelmiin.

Organisaattorikuningatar pitää huolen, että kaikilla on kivaa! Niinaan voi tutustua tarkemmin täällä.

Tuija Luukkonen

Toimiston vakkarikalustoon kuuluva vitsinikkari tekee reissusta taatusti huikean hauskan. Tämä nainen vastaa reissun järjestelyistä, ilmoittautumisista ja sadasta muusta asiasta. Tuijan käsissä pysyy lanka kuin lanka ja hän on terävä kuin partaveitsi.

Toivottavasti hänkin ehtii järjestelyiden lomassa myös tanssiparketille. Huippu seuraa! Tutustu Tuijaan täällä.

Niinan ja Tuijan kuvat: Pohjoinen Ikkuna, valokuvaaja Timo Mäkipää

 

Niina Huhtala Timo Mäkipää

Niina Huhtala Timo Mäkipää

Niina Huhtala Timo Mäkipää

 

Niina Huhtala Timo Mäkipää

 

Niina Huhtala Timo Mäkipää

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t