Opettajat

Risteilyllä menoa vauhdittamassa ovat Suomen parhaat lavatanssiopettajat - ainakin meidän mielestä!

Antti Törmänen

Tanssikoulu Antti Törmänen

Antti Törmänen on tanssinopettaja suurella sydämellä! Tällä hetkellä hän asuu Hämeenlinnan nurkilla ja opettaa tanssia päätoimisesti omassa tanssikoulussaan sekä viikonlopputapahtumissa ympäri maan. Tanssiminen ja opettaminen on verissä ja kaikkein tärkeintä Antin tanssitunneilla on ryhmän ja yksittäisen tanssijan kehittyminen kohti sujuvaa ja nautinnollista tanssia.

Anne-Riina Hurskainen

Anne-Riina on iloisen inspiroiva nuori tanssinopettaja Savon sydämestä.

Tanssinopettamiseen intohimoisesti suhtautuva Anne-Riina teki opinnäytetyönsäkin tanssinopettamisen ydinasioita tutkimalla. Anne-Riinalla on monipuolinen ja vahva paritanssitausta, mikä on avannut laajan näkemyksen eri tanssilajeihin ja lajinomaisiin tekniikoihin. Tanssitaival on kuljettanut kilpatanssin kautta seuratansseihin ja viimeisimpänä West Coast Swingin ihmeelliseen maailmaan.

Jari & Sari Aaltonen

Tanssikoulu Jari Aaltonen

Sari ja Jari opettavat säännöllisesti akselilla Oulu-Tornio-Raahe-Rovaniemi, mutta viikonloppuisin heitä tapaa Hanko-Utsjoki välillä milloin mistäkin.

Selkeät opetusmetodit ja erinomainen ryhmänhallinta tekevät oppimisesta helppoa; musiikkiläheinen opetustapa puolestaan varmistaa, että oppiminen on myös tosi kivaa. Suursuosion salaisuus on ehkä vahvojen ja valloittavien persoonien yhdistäminen lyömättömään opetustyyliin! Tule, tutustu ja ihastu! 

 

Lue lisää opettajista!

 

 

Antti Törmänen

Anne-Riina Hurskainen

Sari ja Jari Aaltonen

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t