Opettajat

Risteilyllä menoa vauhdittamassa ovat Suomen parhaat lavatanssiopettajat - ainakin meidän mielestä!

Jari & Sari Aaltonen

Sari ja Jari opettavat säännöllisesti akselilla Oulu-Tornio-Raahe-Rovaniemi, mutta viikonloppuisin heitä tapaa Hanko-Utsjoki välillä milloin mistäkin.

Selkeät opetusmetodit ja erinomainen ryhmänhallinta tekevät oppimisesta helppoa; musiikkiläheinen opetustapa puolestaan varmistaa, että oppiminen on myös tosi kivaa. Suursuosion salaisuus on ehkä vahvojen ja valloittavien persoonien yhdistäminen lyömättömään opetustyyliin! Tule, tutustu ja ihastu! 

Joonas Kainulainen

Jones (tanssinopettaja STOL) on taitava tanssija ja selkeä sekä äärettömän pedantti opettaja, jonka ensi metrit parketeilla luisteltiin jo lapsuudessa. Hänellä on tyylikäs perustekniikka, joka yhdistyy selkäytimestä tulevaan tarkkaan musiikintulkintaan. Siksi Joonaksella on paljon annettavaa aivan jokaiselle seuratanssijalle.

Joonaksen tunneila on tekemisen meininki, opetuksessaan hän korostaa kaunista perustekniikkaa, musiikkiin tanssimista ja vienti-seuraamista.

Hanna Ojanaho

Hanna on monipuolinen tanssin ammattilainen, taskussaan Tanssinopettajan AMK -tutkinto, menestyksekäs ja aktiivinen West Coast Swing- kisaura Suomessa ja Euroopassa, sekä intohimo paitsi itsensä jatkuvaan kehittämiseen, myös oppilaidensa luotsaamiseen kohti oman potentiaalin ylärajoja.

Opettajana ja tanssijana Hanna on kujeileva, huomioiva, omistautunut asialleen, rehellinen ja reipas pohjoisen oma tyttö. Puheessa kajahtaa peräpohjolan murre, ja toisinaan hämmentävät murresanat. Onneksi toistaiseksi naisen tunneista on selvitty ilman Suomi-Tervola-sanakirjaa!

Tällä reissulla Hanna ja Joonas yhdistävät voimansa ja opettavat yhdessä!

Lue lisää opettajista!

 

 

Sari ja Jari Aaltonen

 

Joonas Kainulainen

Hanna Ojanaho

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t