Opettajat 2017

Anne-Riina Hurskainen

Anne-Riina on iloisen inspiroiva, tanssinopetuksen rautainen ammattilainen Savon sydämestä.

Tanssinopettamiseen intohimoisesti suhtautuva Anne-Riina teki opinnäytetyönsäkin tanssinopettamisen ydinasioita tutkimalla. Anne-Riinalla on monipuolinen ja vahva paritanssitausta, mikä on avannut laajan näkemyksen eri tanssilajeihin ja lajinomaisiin tekniikoihin. Tanssitaival on kuljettanut kilpatanssin kautta seuratansseihin ja viimeisimpänä west coast swingin ihmeelliseen maailmaan.

"Opetuksessani pyrin kokonaisvaltaiseen keholliseen opettamiseen ja jokainen oppija on minulle merkityksellinen. Itselleni tanssiminen on ollu mielenkiintoinen matka, joka on muuttanut suhtautumistani itseeni, ympäristöön sekä kanssaihmisiin. Haluan auttaa ja olla osa muiden ihmisten ihmeellistä tanssimatkaa. Pyrin siihen, että oppijat saavat tunneiltani elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia. Tanssitapaamisiin!"

Antti Törmänen

Antti Törmänen on tanssinopettaja suurella sydämellä! Tällä hetkellä hän asuu Hämeenlinnan nurkilla ja opettaa tanssia päätoimisesti omassa tanssikoulussaan sekä viikonlopputapahtumissa ympäri maan.

Tanssiminen ja opettaminen on verissä ja kaikkein tärkeintä Antin tanssitunneilla on ryhmän ja yksittäisen tanssijan kehittyminen kohti sujuvaa ja nautinnollista tanssia.

Hänellä on selkeä ja rauhallinen opetustyyli, mutta melkein aina pilke silmäkulmassa. Vienti ja seuraaminen, parin kanssa yhdessä tanssiminen, lajinomainen liikkuminen ovat Antille tärkeitä tanssipointteja.

Hanna Tuominen

Opettajana Hanna on positiivinen ja kannustava. Hän haluaa jokaisen kehittyvän, omalla tavallaan ja löytää juuri itselleen sopivan tavan tanssia. Ota siis tunneille mukaasi rento asenne ja halu kehittyä. Tanssissa riittää haasteita ja tekniikkaa opeteltavaksi niin paljon kuin itse haluat. Mahtavaa tanssissa on sen hauskuus ja mahdollisuudet osallistua tanssin luomiseen ja musiikintulkintaan yhdessä parin kanssa.

Hannan tunneilla keskitytään tanssimiseen: musiikintulkintaan, hyvään tekniikkaan, vartalonkäyttöön sekä toimivaan parityöskentelyyn, jotta molemmat voivat tanssia entistä paremmin. Tanssiminen on hauskaa ja se pitää voida myös näyttää, laadukkaasti se tuntuu vielä paremmalta.

Tunneilta löydät haasteita vaikka olisitkin pidempään tanssinut, ja tuntien jälkeen lähdet toivottavasti kaikkesi antaneena. Opetuksen laatu ja ajankohtainen tieto on tärkeää, ja tämä kuljettaakin Hannaa eri puolille maailmaa oppimaan uutta, parhaimmilta valmentajilta. "Mitä enemmän tiedän, sitä enemmän haluan tietää, ihminen ei koskaan ole täysin valmis”.

Lue lisää opettajista

 

 

Anne-Riina Hurskainen

 

 

Antti Törmänen

 

 

Hanna Tuominen

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t