Opettajat kevät 2018

Susa Matson

Susanne ”Susa” Matson on positiivinen, energinen ja hersyvän hauska opettaja. Valtaväestölle Susa on tuttu Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta, jossa hän on ollut mukana useita kertoja luotsaten eri pareja tanssin maailmaan. Susa kuuluu jo opettajakaartimme kalustoon! Lue lisää Susasta.


Bettina Karppinen

Tanssistudio Bettina Karppinen

Bettina on pirteä tanssin monilahjakkuus ja oiva vahvistus opettajakaartiimme! Bettinan tanssiura on ollut värikäs, Bettina on 14 vuotta tanssinut kilpatanssia aina Champion A-luokkaan asti ja on lisäksi vuosia kilpaillut Rock n' Swing -lavoilla huippusijoituksin. Bettina on yksi Suomen Rock n' Swing -piirien kovimmista nimistä!
Lue lisää bettinasta.

 

Jyrki Keisala

Jyrki menetti miehen iässä paritanssille sydämensä, ja lopulta tämä rakkaustarina sai hänet jättämään vakituisen työpaikan IT-alalla päästäkseen opiskelemaan Oulun seudun ammattikorkeakouluun seuratanssinopettajaksi. Oulusta Jyrki on kulkeutunut Kuopion kautta pääkaupunkiseudulle, jossa hän opettaa viitenä iltana viikossa.  Kun päivätyönkin saa tehdä tanssialan yrityksille, mikäs sen hauskempaa - työviikoista tulee pitkiä, mutta se tekee koko elämästä tanssia!
Lue lisää Jyrkistä.

 

Susa Matson

 

Bettina Karppinen

 

Jyrki Keisala

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t