Opettajat syksy 2017

Kati Kainulainen

Kati on tällä hetkellä yksi Suomen ehdottomasti suosituimmista seuratanssiopettajista - eikä syyttä: Katin räiskyvään energiaan yhdistetty rautainen ammattitaito tekee hänen tunneistaan vastustamattoman yhdistelmän! Tanssikoulu Happy Dance tanssittaa viikottain niin Porissa, Raumalla, Loimaalla kuin pääkaupunkiseudulla.

Kati korostaa tanssitunneilla tärkeää tanssitekniikkaa ja vienti-seuraamista sekä musiikintulkintaa. Katin kanssa tanssiminen on hauskaa ja oppiminen välttämätöntä, sillä selkeä pedagogiikka toimii kaikille!

Sari ja Jari Aaltonen
Tanssikoulu Jari Aaltonen

Seuratanssimaailman uranuurtajat. He aloittivat toimintansa v. 1994 ja esittelivät jo alkuaikoinaan ensi kertaa suomalaisessa seuratanssimaailmassa mm. käsitteen vauhdikas parinvaihto sekä tasojaon alkeet, jatko ja konkarit - ajatusmaailmat, jotka tänä päivänä ovat itsestäänselvyyksiä lähes kaikissa tanssikouluissa.

Sari ja Jari opettavat säännöllisesti akselilla Oulu-Tornio-Raahe-Rovaniemi, mutta viikonloppuisin heitä tapaa Hanko-Utsjoki välillä milloin mistäkin.

Selkeät opetusmetodit ja erinomainen ryhmänhallinta tekevät oppimisesta helppoa; musiikkiläheinen opetustapa puolestaan varmistaa, että oppiminen on myös tosi kivaa. Suursuosion salaisuus on ehkä vahvojen ja valloittavien persoonien yhdistäminen lyömättömään opetustyyliin! Tule, tutustu ja ihastu! 

 

Lue lisää opettajista

 

 

kati Kainulainen

 

 

Sari ja Jari Aaltonen

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t