Opettajat syksy 2018

Sari ja Jari Aaltonen

Tanssikoulu Jari Aaltonen

Seuratanssimaailman uranuurtajat. He aloittivat toimintansa v. 1994 ja esittelivät jo alkuaikoinaan ensi kertaa suomalaisessa seuratanssimaailmassa mm. käsitteen vauhdikas parinvaihto sekä tasojaon alkeet, jatko ja konkarit - ajatusmaailmat, jotka tänä päivänä ovat itsestäänselvyyksiä lähes kaikissa tanssikouluissa.

Sari ja Jari opettavat säännöllisesti akselilla Oulu-Tornio-Raahe-Rovaniemi, mutta viikonloppuisin heitä tapaa Hanko-Utsjoki välillä milloin mistäkin.

Selkeät opetusmetodit ja erinomainen ryhmänhallinta tekevät oppimisesta helppoa; musiikkiläheinen opetustapa puolestaan varmistaa, että oppiminen on myös tosi kivaa. Suursuosion salaisuus on ehkä vahvojen ja valloittavien persoonien yhdistäminen lyömättömään opetustyyliin! Tule, tutustu ja ihastu! 

Lue lisää Sarista ja Jarista

Anne-Riina Hurskainen

Tanssikoulu Wisio

Anne-Riina, tanssinopettaja AMK, TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti, on nainen Tanssikoulu Wision takana. Pitkäaikainen haave omasta tanssikoulusta on nyt totta ja Kuopioon saadaan Wision myötä uusi raikas tuulahdus paritanssirintamalle.

Anne-Riina on tanssinut paritansseja pikkutytöstä asti. Akateeminen ura vei välissä nuoren naisen mukanaan ja tanssiminen unohtui hetkeksi. Koko ajan kuitenkin tuntui että jokin palanen elämästä puuttuu. Yhtenä kesänä lavatanssit imaisivat tytön sellaiseen huumaan, että tanssikilometrejä tuli lukematon määrä niin Volvoon kuin tyttöönkin. Paritanssin taika oli niin mukaansatempaavaa, että Anne-Riina haki opiskelemaan Oulun ammattikorkeakouluun tanssinopettajaksi vuonna 2012. Heti valmistumisen jälkeen Anne-Riina muutti Turkuun ja onkin valmistumisesta asti tehnyt täysipäiväisesti paritanssinopetusta.

Anne-Riinan utelias ja avoin luonne ajaa koko ajan kehittämään sekä omaa että oppilaidensa tanssijuutta eteenpäin. Anne-Riinan opetus on, savolaisuudesta huolimatta, selkeää, iloista ja innostavaa! Tunneilla pyritään löytämään yhteys parin ja musiikin välille sekä otetaan huomioon oma tanssitekniikka ja myös muut ihmiset tanssilattialla.

Lue lisää Anne-Riinasta

Tapani Hasa

Tanssikoulu Wisio

Mikä saa lappilaisen erämiehen tanssimaan?

Tapanin tanssikipinä syttyi jo varhain lapsena, kun hän näki sukulaismiesten viilettävän parketilla luontevasti. How cool is that?! Vanhojentansseissa valssi tuli tutuksi, mutta vaihtoaskel oli vielä pitkään aivan liian vaikeaa. Korkeakoululiikunnan kautta tie vei paritanssikursseille, mutta opit unohtuivat nopeasti.

Ensimmäinen kerta lavatansseissa taisi olla Kuopiossa Anne-Riinan painostamana, mutta taidot riittivät vain valssille tulevan anopin kanssa. Siitä se sitten varsinainen opettelu alkoi ensin Oulussa Tanssikoulu Jari Aaltosen tanssikursseilla, josta tie vei mm. Halloween leirille, Tanssi Starttiin ja lopulta Valasrannan tanssileireille. Monenlaisten harrastusten parissa aikaa tanssimiselle on ollut välillä haastava löytää, lukuunottamatta intensiivisiä leirijaksoja.

Lue lisää Tapsasta

 

 

 

Sari ja Jari Aaltonen

 

 

Anne-Riina Hurskainen

 

Tapani Hasa ja Anne-Riina Hurskainen

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t