Vinkkejä leiriläisille 2018

Ilmoittautuminen

Kursseille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
Päätä itse milloin tulet ja kuinka kauan kanssamme tanssit!

Muista kuitenkin varata Sport & Spa Hotel Vesileppiksestä näppärät majoituspaketit ajoissa!

Verkkokauppa

Voit ilmoittautua ja ostaa leiripassisi edullisemmin verkkokaupan kautta etukäteen.

Verkkokaupasta ostettuja leiripasseja EI postiteta kotiin, saat passisi tapahtuman infosta toimitusvahvistusta / kuittia näyttämällä.

Verkkokauppaan >>

Parinvaihto

Voit osallistua yksin tai parin kanssa. Kursseilla jatkuva parinvaihto, johon opettajat toivovat kaikkien osallistuvan. Kaikki pääsevät tasapuolisesti tanssimaan ja oppiminen on nopeaa ja hauskaa.

Sport & Spa Hotel Vesileppis

Tarjolla monipuolisia majoitusvaihtoehtoja

Yövy elämysten keskiössä ja majoitu Vesileppiksen monipuolisissa huoneissa tai idyllisissä huviloissa. Majoittujana pääset nauttimaan monipuolisesta ja raikkaasta aamiaisesta sekä rajattomasti hiihtoareenan, kylpylän ja kuntosalin aktiviteeteista. Meillä voit lomailla vaivattomasti ja liikkua helposti parkkipaikalta ja huoneista kaikkiin keskuksen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Tarjoamme monipuolisen ympäristön yksilöille ja ryhmille, kaipaatpa sitten rentoutumista tai aktiiviliikuntaa, unohtamatta tuettujen lomien mahdollisuutta.

Huonevalinnassa voimme erityispyynnöstä huomioida seuraavat erityisvaatimukset: lemmikkihuone, rauhallinen sijainti, allergiahuone ja esteetön huone liikuntarajoitteiselle.

Aina paljon tekemistä

Yöpyjänä voit helposti hyödyntää Vesileppiksen kattavia ja innostavia hyvinvointi- ja sport-palveluita. Niiden lisäksi ympäristöstämme löytyy monipuoliset mahdollisuudet ulkoilla ja harrastaa. Viihtyisät ja tilavat huvilamme ovat varattavissa pienryhmien käyttöön. Mikäli kaipaat lomaltasi ja yöpymiseltä enemmän, tutustu valmiisiin loma- ja kokouspaketteihimme. Mahdollistamme erinomaiset puitteet myös tuetuille lomille ja hyvinvointikursseille.

Pulahda lämpimiin vesiin!

Vesileppiksen kylpylässä on lapsille 32 metrin vesiliukumäki, lastenallas ja huima kiipeilyrata. Kuntoilijoille meiltä löytyy kuusiratainen 25 metrin kuntouintiallas, kylmävesiallas sekä hieronta-allas. Rentoutujat voivat nautiskella normaalien saunojen lisäksi höyrysaunassa, porealtaassa ja allasbaarissa. Kylpylässä voit kuntoilla, hemmotella itseäsi, nauttia kahdenkeskisestä ajasta tai viettää riemulomaa koko perheen kesken.

www.vesileppis.fi

 

Sari ja Jari Aaltonen

Infossa Pete

Infossa Pete

Vesileppis keilaus

 

Anne-Riina ja Tapsa

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t