Tanssiristeily Saksaan
18.-22.1.2018

Tammikuussa ei ole tylsää - sillä silloin otetaan suunta Itämeren aalloille ja Hampurin sykkeeseen - tanssiaskelin tietenkin.

Finnlinesin Star-luokan laiva täyttyy iloisista tanssijoista sekä monipuolisista tanssikursseista. Mukana menossa suositut tanssiopet.

Tanssiva laiva - voiko olla huikeampaa! Uutuutena myös hotelliyö Hampurissa!

Paljon tanssia ja laivaan meitä varten rakennettu jättiparketti odottavat! Kyllä kelpaa. Laiva tanssii käytännössä aamusta yöhön. Välillä käydään tutustumassa Hampuriin, vietetään siellä hotelliyö sekä tutustutaan Hampurin tyrmiin. Iltapäivällä voit valita kiertoajelun tai tutustua omatoimisesti kaupunkiin. Samana päivänä päästään ravintolaan, jossa meille on varattu notkuva buffetpöytä juomineen sekä livebändi ja tanssia, ruokailemme ja tanssimme ennen iltatansseja laivalla... Aika siistiä! Lue lisää.

Reissulla on kokonaan uudenlainen konsepti!

Seilaamme Finnlinesin laivalla Helsingistä Travemündeen ja yövymme mukavissa hyteissä, välipäivä vietetään Hampurissa ja hotellissa. Meripäivinä ohjelmassa on tanssikursseja sekä iltamenoa opettajien johdolla. Monille tuttu lupsakka risteilyisäntä Jukka Helin on myös rakentamassa hauskaa ohjelmaa kanssamme.

Risteilyn hintaan sisältyy koko paketti. Laivamatka, hytti, hotelliyö, aamiaiset ja illalliset, tanssikurssit valitsemallesi tasolle, iltaohjelmat, päivä Hampurissa illallisineen ja kuljetuksineen, tyrmä- ja kaupunkikierroksineen. Ihan loistava tapa napata irtiotto arjesta tammikuun synkkyyteen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa ke 27.9. klo 16

Tervetuloa mukaan seikkailuun!

 

Joonas Kainulainen

Jyrki Keisala

Antti Törmänen

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t