Hinnat 2018

Risteilyhinnat € / hlö

 

2hh

1hh

B-luokka, sisähytti
erilliset vuoteet 10m2
693€ 808€
A-luokka, erilliset vuoteet 10m2 733€ 893€
A-luokka, parivuode 16m2 793€ 978€
LUX luokka 873€ 1113€
Junior Suite 32m2 1023€ 1413€
Owner´s Suite 38m2 1078€ 1518€

 

Tutustu laivaan ja hytteihin                   

Hintaan sisältyy tämä (ja ehkä pari hauskaa ylläriäkin)

  • Risteily Helsinki – Travemünde – Helsinki Finnlinesin Star-luokan laivalla valitussa hyttiluokassa.
  • Puolihoitoruokailut (aamiaiset ja illalliset)
  • Hotelliyö Hampurissa
  • Matkaohjelman mukaiset tanssikurssit ja -ohjelmat ja opettajien- ja tanssimatkanjohtajien palvelut.
  • Matkaohjelman mukaiset kiertoajelut ja linja-autokuljetukset Saksassa sekä illallinen juomineen Hampurissa.
  • KC-matkanjohtajien palvelut matkan aikana.

Ilmoittautuminen

Tanssireissulle Saksaan ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake, joka avautuu ke 27.9. klo 16

Ilmoittautumisen jälkeen välitämme tietosi Kristina Cruisesille ja he välittävät viitepankkisiirrot sekä ennakkomaksua että loppusuoritusta varten.

Ennakkomaksu on 100 € / hlö. Ennakkomaksun eräpäivä on viikon kuluttua ilmoittautumisesta. Maksamalla ennakkomaksun vahvistat ilmoittautumisesi. Loppusuorituksen eräpäivä on 1vko ennen matkan alkua. Jos varaat matkasi omasta matkatoimistostasi, maksetaan kaikki maksut kyseiselle matkatoimistolle.

Luottokorteista maksuvälineinä käyvät Visa, Mastercard, Eurocard, American Express ja Diners Club. Huom. 26.8.2015 alkaen luottokorteilla maksettaessa Kristina Cruises veloittaa maksupalvelulain mukaisesti maksutapalisän, joka on 2 % (+ ALV max 24%) kortilla maksettavasta summasta.

Katso myös Kristina Cruises Oy:n erityisehdot.

Toimintaohjeet

Noin kolme viikkoa ennen matkaa saat toimintaohjekirjeen, jossa on tarkemmat kokoontumisohjeet sekä hyödyllistä tietoa matkaasi liittyen mm. lähtöselvityksestä, matkatavaran kuljetuksesta, matkavaluutasta ja rokotuksista.

Huomioitavaa ja hyvä tietää

Varmistathan passin voimassaolon ja kunnon. Mikäli tarvitset uuden passin, hanki se ajoissa.

Kristina Cruises risteily on erityisehtoinen matka. Mikäli joudut peruuttamaan matkasi, veloitamme peruutuskulut todellisten kustannusten mukaisesti, jotka mahdollisesti ylittävät maksamasi ennakkomaksun. Näin ollen kehotamme hankkimaan peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen jo matkan varausvaiheessa. Tarkista vakuutuksesi mahdolliset vastuurajoitukset, jotka saattavat lisätä matkustajan omaa vastuuta. On hyvä huomioida, että eri vakuutusyhtiöillä tämä vaihtelee erittäin merkittävästi. Matkustaja on aina ensisijaisesti vastuussa itse itsestään ja omaisuudestaan. Matkustajavakuutus korvaa vakuutusehtojen mukaan mm. odottamattomia ja äkillisiä sairastumisia ja tapaturmia. Jos matkustajalla ei ole vakuutusta tai kyse ei ole esim. äkillisestä sairastumisesta, vastaa matkustaja itse kuluistaan. Vakuutusyhtiö Eurooppalaisen matkavakuutuksen voit ottaa kätevästi Kristina Cruisesin myyntitoimistosta. Vakuutuksen lisäksi suositellaan hankkimaan KELA:sta maksuttoman Eurooppalaisen sairaanhoitokortin, jolla pääsee EU- ja Eta-maissa hoitoon myös pitkäaikaissairauden niin vaatiessa. Matkavakuutuksissa näitä tilanteita on voitu rajata. Sairaalassa annetun hoidon hinta voi myös ylittää matkavakuutuksen hoitokaton.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t