Ohjelma 2018

Torstai 18.1.Reissun lähtölaukaus

Klo 14 Lähtöselvityksen jälkeen hyppäämme laivaan Helsingin Vuosaaren satamassa (Hansaterminaali) ja asettaudumme hytteihin. Satamassa tulee olla ajoissa, koska lähtöselvitys suljetaan klo 15. Laiva lähtee merelle klo 17.

Päivän ohjelmassa mm. Tervetulotilaisuus ja illallinen sekä ensimmäiset tanssitunnit opettajien johdolla. Koko porukka tanssii!

Illalla tanssitaan Saksan reissun tutustumistanssit laivan ravintolassa. Ohjelmassa opettajien esittäytymistä, porukkaan tutustumista ja rentoa meininkiä!

Perjantai 19.1. Tanssipäivä merellä vol1

Päivän ohjelmassa on aamiaisen jälkeen monta tanssikurssituntia. Joonas, Antti ja Jyrki opettavat ja päivän lajit ovat Fusku ja Rumba (Bolero).

Kurssien lomassa ruokaillaan ja nautitaan hyvästä seurasta ja merimaisemista.

Laiva saapuu Travemünden satamaan noin klo 21.30. Siitä siirrymme busseilla hotelliin lähelle Hampurin keskustaa ja jokainen voi halutessaan suunnata Hampurin yöhön tai nukkua kunnolliset unet.

Lauantai 20.1. Retkipäivä Hampuriin

Aamiaisen jälkeen luovutamme hotellit klo 12.

Ohjelmassa on tutustuminen Hampurin vankityrmiin! Kierros johdattaa näyttelijöiden johdolla kutkuttavasti Hampurin synkkään historiaan. Kierroksen aikana nauramme ja ehkä vähän säikähdämmekin... Ainutlaatuiset erikoisefektit ja mukaansatempaava tarina jättää varmasti mukavasti kutkuttavan pelon ja naurun sekaisen tunteen. Elämys toteutetaan 11 elävän näytöksen voimin ja se perustuu todelliseen historiaan (josta on poistettu ne tylsät osiot). Retki ei sovellu lapsille, raskaana oleville tai sydänvaivoista kärsiville. Esityskieli on englanti!

Tämän jälkeen on aikaa kierrellä omatoimisesti Hampurissa ja vaikka tutustua nähtävyyksiin. Ilmoittautumisvaiheessa voit valita iltapäivän ohjelmaasi myos Hampurin kaupunkikierroksen. Lisäksi voit varata lisämaksullisen retken aamupäivään, lähtö hotellilta klo 10.15. Retken kohde Miniatyr Wonderland ja kesto noin kaksi tuntia.

Viiden paikkeilla siirrymme busseilla Landhaus Walteriin. Historiallinen ravintola sijaitsee aivan Hampurin kaupunginpuiston läheisyydessä. Ravintolassa meille on varattu Downtown Blues Club -tila. Meillä on myös livebändi, mahdollisuus tanssia ennen ja jälkeen buffet-ruokailun.

Illallisen ja tanssin jälkeen palaamme laivaan noin klo 22.30. Reissun jälkeen laivan ravintolassa on tarjolla, mitäpä muuta kuin tanssia sisseille mukavan lavatanssimusiikin tahdissa! Ja yön aikana laiva lähtee siirtymään kohti Helsinkiä.

Sunnuntai 21.1. Tanssipäivä merellä vol2

Päivän ohjelmassa on aamiaisen jälkeen monta tanssikurssituntia. Joonas, Antti ja Jyrki opettavat ja päivän lajit ovat Salsa & Bachata.

Kurssien lomassa nautitaan olostamme, jutellaan uusien ja vanhojen tanssiystävien kanssa sekä tietysti syödään hyvin.

Illallisen jälkeen tanssitaan ja viihdytään opettajien johdolla koko ehtoo.

Maanantai 22.1. Kotiin

Aamiaisen jälkeen laiva saapuu Vuosaaren satamaan ja nousemme jalat tanssista hellinä ja mieli levänneenä maihin noin klo 9.45.

Muutokset mahdollisia!

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t