Opettajat 2018

Tällä risteilyllä teitä pitävät vauhdissa kolme kingiä - Antti Törmänen, Jones Kainulainen sekä Jyrki Keisala

Joonas "Jones" Kainulainen

Jones (tanssinopettaja STOL) on taitava tanssija ja selkeä sekä äärettömän pedanttinen opettaja, jonka ensi metrit parketeilla luisteltiin jo lapsuudessa. Hänellä on tyylikäs perustekniikka, joka yhdistyy selkäytimestä tulevaan tarkkaan musiikintulkintaan. Siksi Joonaksella on paljon annettavaa aivan jokaiselle seuratanssijalle.

Antti Törmänen

Kaukalosta tanssilattialle

Tämä oululais-porilais-tamperelainen ex-jääkiekkoilija hyppäsi kaukalosta tanssilattioille muutamia vuosia sitten, ja sen jälkeen asiat ovat edenneet vauhdilla. Nuori mies on valmistunut Suomen Tanssinopettajain liiton tanssinopettajaksi ja pyörittää omaa tanssikouluaan Parolasta käsin. Innostus tanssimiseen on edelleen miehen omin sanoin ”valtavaa”, ja Antti treenailee itsekin aktiivisesti opettamisen ohella.

Opettajana Antti on selkeä, rauhallinen ja hauska. Antin tunneilla kenelläkään ei varmasti ole tylsää ja oppi menee takuulla perille!

Jyrki Keisala

Jyrki menetti miehen iässä paritanssille sydämensä, ja lopulta tämä rakkaustarina sai hänet jättämään vakituisen työpaikan IT-alalla päästäkseen opiskelemaan Oulun seudun ammattikorkeakouluun seuratanssinopettajaksi. Jyrki valmistui OAMK:sta keväällä 2013 tanssinopettajaksi, ja on opettanut seuratansseja kaikentasoisille ryhmille jo seitsemän vuotta.  Oulusta Jyrki on kulkeutunut Kuopion kautta pääkaupunkiseudulle, jossa hän opettaa viitenä iltana viikossa.  Kun päivätyönkin saa tehdä tanssialan yrityksille, mikäs sen hauskempaa - työviikoista tulee pitkiä, mutta se tekee koko elämästä tanssia!

Jyrkin tunneilla on kaikki huomioiva ja rento meininki.

 

Joonas Kainulainen

 

Antti Törmänen

Jyrki Keisala

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t