Opettajat 2019

TanssiStartti esittelee ylpeänä ison joukon huipputyyppejä!

Kati Koivisto

Kati Koivisto
Tanssikoulu HappyDance

Kati on kokenut opettaja (diplomitanssinopettaja AMK), joka tunnetaan vauhdikkaasta opetustyylistään. Hän on ollut TanssiStarteissa mukana joka vuosi. Lue lisää Katista.

Janica Saarni
Janica Saarni
Tanssistudio Centro

Janica on TV:stäkin tuttu energinen ja aurinkoinen tanssiopettaja AMK, joka tuo osaltaan keväistä energiaa TanssiStarttiin! Hän on mukana Tanssistartissa ekaa kertaa! Lue lisää Janicasta.

Pasi ja Maria Laurén

Pasi & Maria Laurèn

Maailmankuulut argentiinalaisen tangon opettajat Harjavallassa. Lauantain aamutunnit tarjoilevat elämyksiä ja oivalluksia suomalaisen tangon tanssijoille - iltapäivällä paneudutaan herkkään ja vaativaan argentiinalaiseen tangoon! Lue lisää Pasista ja Mariasta.

Anne-Riina Hurskainen & Tapani Hasa

Anne-Riina Hurskainen & Tapani Hasa
Tanssikoulu Wisio

Pirteät Anne-Riina ja Tapani tuovat TanssiStartiin roppakaupalla tanssin iloa, hersyvää kuopionmurretta sekä taitavaa tanssillisuutta. Lue lisää Anne-Riinasta ja Tapanista.

Matias Löyttyniemi

Matias Löyttyniemi

Hurmaava salsaopettaja ensimmäistä kertaa TanssiStartissa. Matias on opettanut itsensä jokaisen lavatanssijan sydämeen! Huikeaa tietotaitoa ja osaamista! Matiaksen salsapäivä päättää TanssiStartin sunnuntaina. Lue lisää Matiaksesta.

 

Hanna Tuominen Joonas Kainulainen

Hanna Tuominen
Hanna Tuominen Dance

Hanna on huikean lämmin persoona, joka TanssiStartissa opettaa itseoikeutetusti mm. Buggia. Hän on Suomen edustaja yhteispohjoismaisessa Nordic social dance counsilissa, jonka tarkoituksena on edistää erityisesti foksin asemaa pohjoismaissa. Lue lisää Hannasta.

Joonas Kainulainen

Joonas on teknisesti hyvin lahjakas tanssija ja musiikintulkitsija, joten kurssilaiset saavat hyvän esimerkin oman tanssinsa kehittämiseen. Lue lisää Joonaksesta. Joonas on tanssin ja opettamisen lisäksi myös taitava valokuvaaja, hänen otoksiaan voit tsekkailla täällä ja meidän sivuilla TanssiStartin jälkeen!

Antti Törmänen ja Hanna Tuominen

Antti Törmänen
Tanssikoulu Antti Törmänen

Charmantti miesopettaja on opettanut ja tanssinut itsensä voimalla Suomen eturivin opekaartiin. Lue lisää Antista.

Jussi Kaksonen Anne-Riina Hurskainen

Jussi Kaksonen

Kilpatanssista seuratanssimaailmaan sukeltanut Jussi nähdään TanssiStartin opekaartissa ihan ekaa kertaa! Viikoittain rentoa ja taitavaa miestä tavataan Mynämäeltä ja Turusta. Lue lisää Jussista.

 

Palaa sivun alkuun Ylös

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t