Opettajat 2018


Kati Kainulainen
Tanssikoulu HappyDance

Kati on kokenut opettaja (diplomitanssinopettaja AMK), joka tunnetaan vauhdikkaasta opetustyylistään. Kati on opettanut jo toistakymmentä vuotta ja hän onkin ehtinyt puuhastella tanssin parissa monenmoista. Tärkeimpinä saavutuksina voidaan mainita menestyvän Tanssikoulu Happy Dancen perustamista Poriin, mediapersoona Joonas Hytösen luotsaamista tanssin maailmaan Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa sekä pitkäjänteistä Latinobic-tuotemerkin kehittämistä ja ohjaajien koulutusta. Vuonna 2012 Kati valittiin Pori Jazzeilla ylivoimaisellä äänivyöryllä Positiivisimmaksi Porilaiseksi. 

Hanna Tuominen

Hannan lempilaji West Coast Swing on haastava ja kuitenkin leikittelevä tanssi, jossa nainen saa olla nainen, ainoastaan oma mielikuvitus ja uskallus asettaa rajat.

Bugg voi taas olla vauhdikas tai pehmeä, musiikista riippuen, jossa naisella on oma tärkeä roolinsa, jotta yhdessä saadaan aikaan loistavaa tanssia. Tanssi onkin parhaimmillaan tunnetta, yhdessä parin kanssa.

Valmentajana hän on positiivinen ja kannustava. Joka haluaa antaa jokaiselle mahdollisuuden kehittää omaa tyyliään ja löytää juuri itselleen sopivan tavan tanssia. Tanssimisen pitää olla hauskaa ja se pitää voida myös näyttää, kuitenkaan laatua unohtamatta.

Joonas Kainulainen
Tanssikoulu HappyDance

Tanssiopettajana Joonas on äärettömän selkeä ja hyväntuulinen. Spontaani huumorintaju ja hauskat jutut saavat oppilaat rentoutumaan ja oppiminen on hauskaa. Jones on teknisesti hyvin lahjakas tanssija ja musiikintulkitsija, joten tanssikurssilaiset saavat hyvän esimerkin oman tanssinsa kehittämiseen. Tunneilla Joneksella on hyvä pelisilmä ja hän huolehtii että kaikki pysyvät messissä ja kaikilla on kivaa!

Anne-Riina Hurskainen & Tapani Hasa

Anne-Riina Hurskainen on Oulun lahja Suomen Turkuun, sillä tänne etelään muuttanut Anne-Riina on Tanssipuodin viikkotuntien pääopettaja ja aivan hurmaannuttava! Tanssinopettajaksi AMK:sta juuri valmistuneen Anne-Riinan tanssitunneilla on aimo annos tuoreita ajatuksia tanssista ja hän hyödyntää opetuksessaan tuikitärkeää taitavaa tekniikkaansa.

Anne-Riina saa hymyn huulille aina iloisella habituksellaan ja hänen pohjoisen slangiaan olemme täällä toimistolla jo oppineet ymmärtämään! Hänellä tosin on vielä välillä hankaluuksia meidän Turun murteen kanssa. Anne-Riina on lahjakas tanssissa kuin tanssissa ja erityisest West Coast Swing on hänen sydäntään lähellä. Iloinen opetustyyli rennolla pohjoisen asenteella on aivan timanttia TanssiStartiin!

Tapanille tanssissa tärkeä motiivi on ilo ja hauskuus. Tämän miehen seurassa voi harvoin olla vakavalla mielellä. Erityisesti rock n' swing -lajit ja parin välinen vienti-seuraaminen ovat Tapanin vahvuuksia. Tapani on helposti lähestyttävä ja avulias persoona, jolta ei huumoria puutu!

Sami ja Jutta Helenius
Tanssikoulu Hymyssä suin

Sami ja Jutta ovat kilpatanssin vakiolajien kultakimpaleita ja heidän tietotaitonsa huumaavat tanssikurssilaiset joka kerta! TanssiStartissa Samin ja Jutan kanssa hiotaan tanssitekniikkaa ja pureudutaan Tangon ja Hitaan Valssin kiemuroihin. Kirsikkana kakun päällä ohjelmassa on Samin ja Jutan harvinainen herkku Slow Fox, jonne kannattaa tulla jos kokemusta on jo suljetun otteen tanssista. Aivan upea pari ja upea päivä tulossa!

Hanna Ojanaho

Hanna on monipuolinen tanssin ammattilainen, taskussaan Tanssinopettaja (AMK)- tutkinto, menestyksekäs ja aktiivinen West Coast Swing- kisaura Suomessa ja Euroopassa, sekä intohimo paitsi itsensä jatkuvaan kehittämiseen, myös oppilaidensa luotsaamiseen kohti oman potentiaalin ylärajoja. Lisäksi Hanna jatkaa itsensä haastamista opiskelemalla toista tutkintoa ja sitä kautta saamalla uusia ajatuksia omaan ammattijuuteensa: tuleva Sosionomi (AMK) pystyy tulevaisuudessa entistä enemmän ihmisläheiseen ja -lähtöiseen, eri tarpeet huomioonottavaan lähestymistapaan opetuksessaan.

Ville Immonen

Ville on elävä todisteemme siitä, että tanssi voi viedä mennessään meistä ihan jokaisen! Muutama vuosi sitten laphalaiseksi ei olisi enää ollut pitkä matka, ja olipa Villellä hallussaan myös kaikki aidon hard rock -fanin essentiaalit. Mutta vastarannan kiiski antoi paritanssille globaalisti kuuluisan second chance'n ja niin historia oli uudelleenkirjoitettu.

Tie swingin maailmaan starttasi lindy hopin kautta, ja west coast swing swingaavudesta Villellä olikin paljon sanottavaa. Pyristeltyään pontevasti, vastahakoinen pohjoisen poika antoi periksi ja avasi sielunsa west coast swingille.

Swing-taivaan portit ovat yksi toisensa jälkeen auenneet ahkeran ja sitoutuneen tanssityöläisen puskiessa eteenpäin. Ville elää ja hengittää tanssia joka solullaan, ja tanssimatkakilometrejä tulee vuodessa tuhansia ja taas tuhansia. Faneja tällä hurmurilla on Champion-tasolla asti, eikä suotta! Näennäisesti lempeän ja lauhkean naapurinpojan sisällä piilee Tervolan tiikeri, karismaattinen maailmankansalainen.

 

Lue lisää opettajistamme!

Palaa sivun alkuun Ylös

 

Kati kainulainen

 

Hanna Tuominen

Joonas Kainulainen

Anne-Riina ja Tapsa

Sami ja Jutta Helenius

Hanna Ojanaho

Hanna ja Ville

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t