Vinkkejä leiriläisille 2019

Lue kaikki vinkit aina tanssietiketistä ruokailuun.

Ilmoittautuminen ennakkoon

Ei ennakkoilmoittautumista! Jos kuitenkin haluat tehdä leirille saapumisesi helpommaksi, käy verkkokaupan kautta...

Osta leiripassisi verkkokaupan kautta etukäteen.

Verkkokaupasta ostettuja leiripasseja EI postiteta kotiin, saat passisi tapahtuman infosta toimitusvahvistusta / kuittia näyttämällä.

TanssiStartin infot ks. yhteystiedot

Verkkokauppa toimii koko tapahtuman ajan, joten voit ostaa passisi myös paikan päällä!

Ilmoittautuminen leirillä

Valitse ohjelmasta sinua kiinnostava laji ja taso ja ilmesty paikalle suoraan siihen saliin ja sille tunnille kuin haluat. Ennakkoilmoittautuminen on vapaaehtoista.

Infot aukeavat viimeistään n. 30min ennen ensimmäisen jakson alkua ja ilmoittautua voi kaikkien leiripäivien ajan kaikkien tasoryhmien infoissa.

Huom! Olethan ajoissa paikalla, viimeistään 20min ennen haluamasi kurssin alkua. Silloin ehdit varmasti haluamillesi tanssitunneille alusta alkaen!

Täytä ensin ilmoittautumislomake, ja tule sitten infoon.

Huom! Ilmoittautumislomake täytetään vain kerran, mikäli haluat jonain päivänä lisää tunteja, tule suoraan infoon ilmoittautumaan.

 • Ilmoittautumislomakkeita ja kyniä löytyy sisääntulojen läheisyydestä.
 • Lomakkeeseen tarvitaan vähintään NIMI ja ALLEKIRJOITUS.
 • Ilmoittautumislomakkeella kysytään yhteystietojasi. Jos haluat jatkossa saada tanssikurssitiedotteet suoraan sähköpostiisi, ilmoita tietosi meille. Jos et halua saada postia tai sinulle tiedotteet jo tulevat, nimi ja allekirjoitus riittävät.
 • Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin! Tietosuojaselosteestamme voit lukea, kuinka keräämme ja käsittelemme henkilötietoja.

Maksutavat leirillä

Käteismaksu, yleisimmät pankkikortit tai erilaiset liikuntasetelit, Smartum Liikunta- tai Kulttuuriseteli, Smartum Saldo korttimaksu, Smartum Mobiili, Luottokunnan Virikeseteli, TyKy-kuntosetelit, EazyBreak, ePassi, Edenred Ticket ja Tyky-Online.

Mikäli käytät erilaisia liikuntaseteleitä, kirjoita selkeällä käsialalla nimesi jokaiseen etukäteen - Kiitos!

Vakuutukset

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet leiriläisiä, tanssiminen omalla vastuulla. Huolehdithan itse riittävästä vapaa-ajan turvastasi.

Palaute

Haluamme kehittää toimintaa eteenpäin koko ajan ja siihen tarvitsemme teidän mielipiteitänne ja ideoitanne. Jätäthän meille palautetta leirin jälkeen. Kaikki palaute luetaan tarkkaan - ja se todella vaikuttaa tuleviin tapahtumiin!

Mikäli huomaat puutteita leiripäivien aikana, vedäthän lähintä henkilökunnan edustajaa hihasta ja kerrot hänelle asiasta. Kehitysideat otetaan huomioon mahdollisuuksien rajoissa välittömästi.

Kengät ja vaatteet

Ota mukaan mukavat kengät, joilla jaksat tanssia ja jotka pysyvät hyvin jalassa. Kaikkein korkeimmat korkokengät ehkä kannattaa jättää suosiolla kotiin. Leirillä on mukana myös tanssikenkämyynti, josta voit hankkia tanssiin tarkoitettuja kenkiä. TanssiPuoti palvelee V2:lla kurssien ajan.

Leiriläisillä näkee vaatteita laidasta laitaan: farkkuja, verkkareita, hameita ja vähän juhlavampia vaatteita. Vaatteet kannattaa valita oman mielen mukaan, mutta sellaiset joissa on mukava liikkua ja olla.

Koko päiväksi leirille tullessasi kannattaa harkita ainakin vaihtopaidan ja -sukkien mukaan ottamista. TanssiStartissa on suihkumahdollisuus, joten myös pyyhe kannattaa pakata mukaan. Raikkaana on kivampi tanssia!

Mitä mukaan leirille?

Tässä teille leikkimielellä laadittu lista, mitä mukaan leirille. Se on suunniteltu lattiamajoittujan tarpeisiin, mutta muillekin se sopii.

 • Ehdottomasti tärkein juttu on iloinen ja avoin mieli, oppimishalu ja tahto tanssia!
 • Vaatteita: siis housuja, hameita, paitoja, tanssivaatteita, takki tai muu lämmin pitkähihainen sekä alusvaatteita jne. Villasukat ja säärystimet ja lämpöiset vaatteet voivat olla tauoilla tarpeen!
 • Tanssikenkiä. Jos ei ole, leiriltä voi hankkia. Tanssin alkutaipaleelle sopivat myös mukavat vapaa-ajan jalkineet, jotka eivät purista ja ovat suhteellisen kevyet. Korkeat korot kannattaa suosiolla jättää juhlakäyttöön, ainakin jos aiot jaksaa tanssia koko leirin maratonin.
 • Pyyhe tai kaksi
 • Shampoot ja muut pesuaineet sekä kauneudenhoitotarvikkeet, mitä kukakin nyt kantaa mukanaan. Naisille meikit. Hiustenkuivaaja. Hiustuotteet ja harja tai kampa. Kannattaa ottaa messiin myös sopivan kokoinen peili.
 • Lattiamajoitukseen tarvitset: Patjan, lakanat, tyynyn ja tyynyliinan, lämpimän peiton tai makuupussin sekä omat astiat. Käytännössä toimivaksi huomattu vinkki: Mikäli nukut ilmapatjalla, laita sen alle lakana tms. vältyt ikävältä narinalta ja majoituskaverit kiittävät!
  TÄRKEÄÄ! ÄLÄ AVAA JÄISTÄ ILMAPATJAA!!! Se pamahtaa rikki tosi helposti, jos käsittelet sitä suoraan kohmeisena ja autosta!
 • Lattiamajoituksessa on jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja mikro.

Palaa sivun alkuun Ylös

 

TanssiStartti

TanssiStartti

TanssiStartti

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t