Lämmittely & Lihashuolto 2017

Maksutonta extraohjelmaa kaikille leiriläisille, tervetuloa!

Lämmittely

Lämmittely valmistaa ja lämmittää lihaksia, karistaa rähmät silmistä ja tarjoaa mielelle & motoriikalle mukavia impulsseja heti aamusta. Lämmittelyissä tanssimme yksin ja joskus myös parin kanssa. Luvassa mukavia ja helppoja uusia tanssielämyksiä! Lämmittelyä suosittelemme kaikille - ethän jätä väliin! 

Tänä vuonna lämmittelyt järjestetään Valasrannalla ja Koulukeskuksella leiriläisten toiveen mukaan melkein joka päivä. Aikataulu on tehty niin, että myös Kallionokkaan suuntaavilla on mahdollisuus osallistua lämmittelyihin ennen tuntien alkua.

Lihashuolto on järjestetty uudella tavalla!

Venyttely on extratärkeää! Pitkän tanssipäivän jälkeen on hyvä pysähtyä ja palauttaa & rentouttaa lihaksia päivän tanssimisen jälkeen. Osallistuminen lihashuoltoon takaa huomattavasti paremman tanssikestävyyden leirin ajaksi!

Venyttelyt järjestetään Koulukeskuksella seuraavasti

Ma 24/7 Kehonhuolto ja venyttely Hanna Ojanaho (45min)
Vapaa pääsy!

Ke 26.7. Kehonhuolto ja venyttely Anne-Riina Hurskainen (45min)
Vapaa pääsy!

Pe 28.7. FAF Fascial-training Hanna Tuominen (45min)
Vapaa pääsy!

Aikataulu mahdollistaa myös Valasrannalla ja Kallionokassa tanssivien osallistumisen lihashuoltoihin.

Hox! Leirillä on runsas mutta rajallinen määrä venyttelypatjoja, mikäli haluat varmistaa saatavuuden, ota oma jumppamatto messiin.

Viikon vinkit

 

Kesälla on erityisen tärkeää huolehtia riittävästä nesteytyksestä ja suolatasapainosta! Kannattaa ottaa vaikka merisuolaa ja magnesiumia tms. mukaan leirille! Lisäksi kylmägeeli & hiertymälaastarit / -teippi kannattaa pakata messiin - jalat kiittävät!

Vieraile myös hierojien vastaanotolla!

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t