VIIKKOTUNNIT MYNÄMÄKI
KEVÄT 2019

Viikkotunnit Mynämäellä jatkuvat!

Mynämäen Työväentalolla opetellaan yleisimpien lavatanssien saloihin Jussi Kaksosen johdolla joka torstai klo 18-21. Jussin tunneilla tanssitaan rennossa ja innostavassa tunnelmassa - tanssin iloa unohtamatta.

Mynämäki Tanssikurssit Jussi Kaksonen

Jussin tanssitunneille on helppo tulla. Vihreällä tunnilla (perusteet) tanssinopetus aloitetaan ihan ensimmäisistä askeleista. Ennakkotaitoja ei tarvita. Ilta on etenevä kokonaisuus, joten jokainen tunti rakentaa lisää haasteita edellisen tunnin aiheiden päälle.

Tule mukaan yksin tai porukalla, kun sinulle sopii. Helpompaa ei tanssikurssille osallistuminen voi olla! Ihan ensikertalaiselle suosittelemme kahta jaksoa kerrallaan klo 18-20. Jos sinulla on jo enemmän tanssitaustaa voit tanssia vaikka koko illan kokonaisuuden kerrallaan!

KEVÄT 2019

Vihreä / perusteetPerusteet Vihreä / Sininen, perusteet / keskitasoPerusteet/Keskitaso Sininen / keskitasoKeskitaso

TO Vihreä / perusteet
18.00-
18.45
Vihreä / Sininen, perusteet / keskitaso
18.45-
19.30
Vihreä / Sininen, perusteet / keskitaso
19.30-
20.15
vihreäsininen 15x15
20.15-
21.00
10.1. FOKSI FUSKU
17.1. HIDAS VALSSI FUSKU
24.1. BUGG HIDAS VALSSI
31.1. SALSA BUGG
7.2. TANGO SALSA
14.2. FUSKU TANGO
21.2. HITAAT FUSKU
28.2. BUGG HITAAT
7.3. HIDAS VALSSI BUGG
14.3. SALSA HIDAS VALSSI
21.3. RUMBA (Bolero) SALSA
28.3. FUSKU RUMBA (Bolero)
4.4. HITAAT FUSKU
11.4. BUGG BUGG

TASOKUVAUKSET

vihreä 30x30  PERUSTEET

Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusteiden opettelusta. Vihreällä tasolla harjoitellaan viemisen ja seuraamisen perusteita, haetaan oikea rytmi ja opetellaan ensimmäiset tanssikuviot.

Tällä tunnilla on kannustava oppimisilmapiiri, mukava meininki sekä paljon muitakin tanssin ensiaskeleiden ottajia. Tanssitaidon lisäksi saat energiaa, liikuntaa ja uusia kavereita. Opit tanssilajin perusteet ja rohkenet lähteä tanssilattialle parin kanssa. 

vihreä 30x30  PERUSTEET / KESKITASO

Tarjoilee vahvaa perustekniikkaa, vienti-seuraamista ja hieman haastavampia kuvioita.

sininen 30x30  KESKITASO

Kun vientisi / seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, ja hallitset peruskuviot varmasti, voit hakea siniseltä tasolta lisää haasteita.


Jaksohinnat / hlö

1 jakso 9€
2 jaksoa 16€
3 jaksoa 23€
4 jaksoa 29€

10-kortti 70€ - suosituin vaihtoehto!

10-kortti oikeuttaa sinut osallistumaan 10 vapaasti valittavalle jaksolle Jussin Mynämäen viikkotunneille. Eli 1 "leima" = 1 tanssijakso.

Maksutavat

Käteismaksu, Yleisimmät pankki- ja luottokortit, Liikunta- tai Kulttuuriseteli, Smartum Saldo, Virikeseteli, TyKy-kuntoseteli, SporttiPassi, EazyBreak ja Edenred Ticket Mind&Body.

Sinun kannattaa varata ilmoittautumiseen paikan päällä vähintään 15min. Tulethan siis ajoissa paikalle, jotta ehdit mukaan tunneille alusta alkaen.

Huom! Jos maksat liikuntaseteleillä, kirjoitathan selkeällä käsialalla nimesi jokaiseen etukäteen!


Osallistu yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Voit osallistua tanssikurssille yksin tai parin kanssa. Kursseilla on koko ajan vauhdikas parinvaihto, halutessasi voit toki tanssia vain oman parisi kanssa. Valitse ohjelmasta sinulle sopivat tunnit ja tule paikalle, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Iloista ammatti opetusta!

Lue ope-esittelyt


Yhteystiedot

Mynämäen Työväentalo

Vanha Turuntie 30
23100 Mynämäki

Lisätiedot

info@tanssikurssit.fi
045 151 4830

Muutokset mahdollisia.


Tanssipuoti

Tanssipuodin
tanssitarvikemyymälä

AVOINNA
ma-pe klo 12-18 | la 10-15
Tsekkaa poikkeukset Tanssipuodin sivuilta.

Kärsämäentie 47, 20360 TUKRU

 


Jussi Kaksonen ja Anne-Riina HurskainenKuvassa Jussi Seinäjoen Tangomarkkinoiden TangoFinlandia -konsertin jälkeen 2017, tanssiparinaan televisioidussa konsertissa Anne-Riina Hurskainen (Tanssikoulu Wisio, Kuopio)

Jussi Kaksonen ja Kati KoivistoKuvassa Jussi Someron Pääsiäisleirillä Somerolla 2018 diplomitanssinopettaja Kati Koiviston kanssa (Tanssikoulu HappyDance, Pori)


Jussi Kaksonen ja Reetta Mikola

Kuvassa Jussi Seinäjoen Tangomarkkinoiden katulavalla 2018 esiintymässä Tanssipuodin taitavasti tanssivan myymäläpäällikön Reetta Mikolan kanssa. He loivat kesällä upean koreografian Aki Samulin tunnelmalliseen Tangoon Tahdon! Koreografia myös televisioitiin AlfaTV:lle kesäkuussa 2018. Jussi ja Reetta tanssivat aikoinaan yhdessä pitkään kilpatansseja ja heidät on valittu mm. viisi kertaa Varsinais-Suomen parhaiksi tanssiurheilijoiksi.

Salsa Show

Tällä upealla opettaja ja tanssijaporukalla esiinnyttiin mm. Seinäjoen Tangomarkkinoilla ja Valasrannan Tanssileirillä kesällä 2017. Jussi kuvassa oikealla.

Muutokset mahdollisia.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t