Anne Välisaari

Monipuolinen tanssin osaaja

Anne on tanssinut kilpatansseja jo 7-vuotiaasta pikkutytöstä saakka. Hän siirtyi amatöörilattioilta ammattilaiseksi 4 vuotta sitten, jolloin hän suoritti Suomen tanssinopettajainliiton sekä kansainvälisen IDTA:n tanssinopettajatutkinnot. Anne on tanssinut useita vuosia Suomen maajoukkueessa, parhaana saavutuksenaan latinalaistanssien SM-pronssi v.2009. Kilpailu-uran jälkeen Anne on yliopisto-opintojensa ohessa keskittynyt tanssin opettamiseen ja tuomarointiin.

Annella on laaja osaaminen myös muilla paritanssin osa-alueilla. Hän tutustui lavatansseihin sekä rock’nswing-tansseihin reilu 10 vuotta sitten, ja jälkimmäisessä Anne onkin niittänyt menestystä: plakkarissa on Boogie Woogien SM-pronssi sekä Buggin SM-hopea vuodelta 2009. Vuonna 2010 Anne kuului tanssiryhmään, joka voitti Latino show-tanssin SM-kultaa. Kilpailemisen ja opettamisen lisäksi Anne on myös esiintynyt erilaisissa teatteri- ja tanssiproduktioissa.

Opettajana Anne on positiivinen ja kannustava. Hänen tunneillaan vallitsee rento ja lämmin tunnelma.

Tanssikoulu Wimma

Anne on alun perin kotoisin Torniosta, ja muutti Etelä-Pohjanmaalle vuonna 2010. Uudelle asuinpaikkakunnalleen hän on sopeutunut hyvin, ja hän on muuton myötä myös päässyt toteuttamaan unelmaansa omasta tanssikoulusta: tanssikoulu Wimma tarjoaa tunteja koko perheelle aina lasten tunneista lavatansseihin ja jopa joogatunteihin.

Tanssikoulu Wimman kotisivut löydät täältä: www.tanssiwimma.fi

 

 

Anne Välisaari (os. Jänkälä)

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t