Anne-Riina Hurskainen

Tanssikoulu Wisio

Anne-Riina, tanssinopettaja AMK, TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti, on nainen Tanssikoulu Wision takana. Pitkäaikainen haave omasta tanssikoulusta on nyt totta ja Kuopioon saadaan Wision myötä uusi raikas tuulahdus paritanssirintamalle.

Anne-Riina on tanssinut paritansseja pikkutytöstä asti. Akateeminen ura vei välissä nuoren naisen mukanaan ja tanssiminen unohtui hetkeksi. Koko ajan kuitenkin tuntui että jokin palanen elämästä puuttuu. Yhtenä kesänä lavatanssit imaisivat tytön sellaiseen huumaan, että tanssikilometrejä tuli lukematon määrä niin Volvoon kuin tyttöönkin. Paritanssin taika oli niin mukaansatempaavaa, että Anne-Riina haki opiskelemaan Oulun ammattikorkeakouluun tanssinopettajaksi vuonna 2012. Heti valmistumisen jälkeen Anne-Riina muutti Turkuun ja onkin valmistumisesta asti tehnyt täysipäiväisesti paritanssinopetusta.

Anne-Riinan utelias ja avoin luonne ajaa koko ajan kehittämään sekä omaa että oppilaidensa tanssijuutta eteenpäin. Anne-Riinan opetus on, savolaisuudesta huolimatta, selkeää, iloista ja innostavaa! Tunneilla pyritään löytämään yhteys parin ja musiikin välille sekä otetaan huomioon oma tanssitekniikka ja myös muut ihmiset tanssilattialla.

”Anne-Riina on aina iloinen, kannustava ja erittäin ammattitaitoinen tanssinopettaja. On hieno, että hän tulee opastamaan myös henkilökohtaisesti ja osaa aina antaa rakentavaa palautetta!”

Kurkkaa videolta Anne-Riinan ja Kallen West Coast Swing meininkiä!

 

 

 

 

Anne-Riina Hurskainen

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t