Anne-Riina Hurskainen

Anne-Riina on iloisen inspiroiva nuori tanssinopettaja Savon sydämestä. Tämä pieni sähikäinen valmistui toukokuussa 2016 tanssinopettajaksi (AMK) Oulun ammattikorkeakoulusta.

Tanssinopettamiseen intohimoisesti suhtautuva Anne-Riina teki opinnäytetyönsäkin tanssinopettamisen ydinasioita tutkimalla. Anne-Riinalla on monipuolinen ja vahva paritanssitausta, mikä on avannut laajan näkemyksen eri tanssilajeihin ja lajinomaisiin tekniikoihin. Tanssitaival on kuljettanut kilpatanssin kautta seuratansseihin ja viimeisimpänä West Coast Swingin ihmeelliseen maailmaan.

"Opetuksessani pyrin kokonaisvaltaiseen keholliseen opettamiseen ja jokainen oppija on minulle merkityksellinen. Itselleni tanssiminen on ollu mielenkiintoinen matka, joka on muuttanut suhtautumistani itseeni, ympäristöön sekä kanssaihmisiin. Haluan auttaa ja olla osa muiden ihmisten ihmeellistä tanssimatkaa. Pyrin siihen, että oppijat saavat tunneiltani elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia. Tanssitapaamisiin!"

Anne-Riina muuttaa syksyksi 2016 Turkuun ja tätä säkenöivää tyyppiä tullaan näkemään jatkossa paljon varsinkin Turun viikkotunneilla!

Kurkkaa videolta Anne-Riinan ja Kallen West Coast Swing meininkiä!

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t