Ari Vaskelainen & Minna Forss

Tango on hetkessä syntyvä tunne, jota ei voi selittää!

Ari ja Minna ovat pitkän linjan lavakisailijoita, jotka ovat niittäneet kisamenestystä erityisesti Lavatangon SM-kisoissa, joista mukaan on tarttunut Suomen mestaruudet vuosina 2015 ja 2016. Lavatanssicupin Suomen mestaruuden he kävivät pokkaamassa itselleen vuonna 2016.

Ari on aloittanut tanssiharrastuksena 18-vuotiaana, ja se on vienyt miehen mennessään. Ari on kisannut myös Rock’n’Swing tansseissa. Kuitenkin lavatanssit ja erityisesti Tango ovat hänellä lähimpänä sydäntä. Ari on opettanut lavatansseja vuodesta -96 asti. Tähän mennessä hän on ehtinyt kouluttaa itseään opettajana Tanssiurheiluliiton kursseilla, lavaleireillä ja muilla valmennuskoulutuksilla. Arille on tärkeää, että tunneilla on rento ja hauska tekemisen meininki, vaikka asiat olisivatkin haastavia.

Minna on saanut ensikosketuksensa lavatansseihin jo 12-vuotiaana, kun vanhemmat ovat ottaneet hänet mukaansa lavatansseihin. Ja se oli menoa. Hänen tanssitausta on vahvasti lava- ja seuratanssin parissa, vaikka vuosien varrelle mahtuu mukaan myös esimerkiksi useampi vuosi Jazz-balettia. Minna on kouluttautunut ensin seuratanssiohjaajaksi ja myöhemmin tanssinopettajaksi (STOL).

Opettajana hän panostaa hyvään vartalonhallintaan, perustekniikan tärkeyteen ja sitä kautta parin yhteiseen liikkeeseen.

Kaksinkertaiset lavatangon suomenmestarit ovat ensi kertaa nyt myös opettamassa Seinäjoen Tangomarkkinoilla.


 

 

 

Ari Vaskelainen & Minna Forss

Ari Vaskelainen & Minna Forss

Ari Vaskelainen & Minna Forss

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t