Assarit
Valasrannan Tanssileiri 2017

Jenna Polvi on joukkuevoimistelun kautta paritansseihin rakastunut nainen, joka kiertää aktiivisesti ympäri Suomea eri opettajien tunneilla ja tanssilavoilla. Fysioterapeuttitausta tuo näkökulmaa niin tanssin kansanterveydellisiin hyötyihin, taitojen opettamiseen kuin kehon toimintaankin.

Jennalla on tavoitteena suomalaisen paritanssikentän laadukas kehittäminen, kulttuuriarvon kasvattaminen sekä vuorovaikutteiseen yhteyteen perustuvan parityöskentelyn luominen lajista riippumatta.

Jenna suorittaa STOL-koulutusta tanssimisen ja assaroinnin lomassa. Sydän sykkii Jennalla erityisesti suomalaiselle ja argentiinalaiselle tangolle.

Luonteeltaan Jenna on mukautumiskykyinen, sekä analyyttinen heittäytyjä.

Hilma Kiuru tanssii aktiivisesti sekä soolotanssilajeja että paritansseja. Lähimpänä sydäntä ovat west coast swing ja lavatanssit. Kipinä paritanssiin syttyi jo lapsena äidin lavatanssiharrastusta seuratessa.

Riina Järvinen on tuttu kasvo leireiltämme jo vuosien ajalta. Hän on monen opettajan suosikki, kun puhutaan erityisesti kansantansseista. Kevyt askel ja iloinen mieli.

Noora Pesonen on innokas tanssija Kangasalta. Tanssin lisäksi hän opettaa muun muassa uintia ja valmentaa jalkapalloa. 

Toni Lehto, innokas lavatanssija ja lavakisailija. Lupsakka tapaus vastaa myös leirin äänentoisto- ja logistiikkahommista. Roudauspäällikkö ja huumorimies.

 

Jenna PolviJenna Polvi

Hilma KiuruHilma Kiuru

Noora Pesonen
Noora Pesonen

Toni LehtoToni Lehto

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t