Hanna Tuominen

Pirtsakka pakkaus Parolasta

Opettajana hän on positiivinen ja kannustava. Hanna haluaa jokaisen kehittyvän, omalla tavallaan ja löytää juuri itselleen sopivan tavan tanssia. Ota siis tunneille mukaasi rento asenne ja halu kehittyä. Tanssissa riittää haasteita ja tekniikkaa opeteltavaksi niin paljon kuin itse haluat. Mahtavaa tanssissa on sen hauskuus ja mahdollisuudet osallistua yhdessä tanssin luomiseen ja musiikintulkintaan yhdessä parin kanssa.

Hannan tunneilla keskitytään tanssimiseen: musiikintulkintaan, hyvään tekniikkaan, vartalonkäyttöön sekä toimivaan parityöskentelyyn, jotta molemmat voivat tanssia entistä paremmin. Tanssiminen on hauskaa ja se pitää voida myös näyttää, laadukkaasti se tuntuu vielä paremmalta.

Tunneilta löydät haasteita vaikka olisitkin pidempään tanssinut, ja tuntien jälkeen lähdet toivottavasti kaikkesi antaneena. Opetuksen laatu ja ajankohtainen tieto on tärkeää, ja tämä kuljettaakin Hannaa eri puolille maailmaa oppimaan uutta, parhaimmilta valmentajilta. "Mitä enemmän tiedän, sitä enemmän haluan tietää, ihminen ei koskaan ole täysin valmis”.

Swinging

Tanssi on vienyt tämän naisen kokonaan. Kaikista tansseista löytyy omat ihanat erityispiirteensä. Kuitenkin swing tanssit, Fusku, Bugg ja tietenkin West Coast Swing ovat iskeneet suoraan Hannan sydämeen.

Viikonloput vierähtävätkin ympäri Suomea erilaisissa tanssitapahtumissa opettamassa. West Coast Swingin myötä tulee matkustettua jonkin verran myös euroopassa valmentamassa. Vaikka Hanna kilpaileekin aktiivisesti, on tanssissa hänelle tärkeintä sen sosiaalisuus. Hanna tanssiikin mielellään kaiken tasoisten tanssijoiden kanssa. Tanssissa naisella on oma tärkeä roolinsa, jotta yhdessä saadaan aikaan loistavaa tanssia. Tanssi onkin parhaimmillaan täyttä tunnetta, yhdessä parin kanssa.

Tule tunneille mukaan!

Tämä nainen myös bloggailee tanssista, opettamisesta ja henkisestä kehittymisestä. Lue Hannan blogia.

Katso videolta Hannan ja Stephen Whiten menoa... Aika huippua!

Hanna ja Kevin Town tanssimassa

 

 

Hanna Tuominen

Hanna Tuominen

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t