Joonas Piippola

Tanssikoulu Vamos

Joonas tuo leireille energiaa, actionia, hikeä ja naurua. Suosittu lattarikuningas hurmaa kurssilaiset veikeällä hymyllä ja kuuluisalla vartalonkäytöllään. Luovuus yhdistettynä hullunrohkeuteen tuo tunneille toimivia opetusmetodeja sekä taatusti uusia tuulia. Joonas toimii aina!

Tanssikoulu Vamos on miehen vuonna 2013 perustama tanssikoulu Oulussa, jossa hän luotsaa yhdessä Suomen huippuosaajien kanssa tanssijoita niin kilpa- kuin seuratanssipuolella. Joonas on luonut Vamokseen uusia kuntoilukonsepteja, joissa varmasti hiki ja nauru lentää!

Ella Rask

Ella on yksi suomen lahjakkaimpia latinalaistanssijoita. Tällä hetkellä hän keskittyy monipuolisesti eri lattarimuotojen opettamiseen ja valmentamiseen. Opettajana Ella on nuoresta iästään huolimatta varsin kokenut. Hän on toiminut Vamoksella opettajana sen perustamisesta lähtien, ja sinä aikana kokemusta on kertynyt niin lasten, nuorten ja aikuisten soolotunneista sekä paritanssien opetuksesta. Hän valmentautuu erittäin systemaattisesti noin kerran kuussa ulkomaisten huippuvalmentajien johdolla, joten hänellä on antaa myös uudet ja tuoreet terveiset tanssimaailman ehdottomalta tähtitaivaalta.

Ella on luonteeltaan herttainen, mutta silti jämerä ja suoraselkäinen opettaja. Hänen tunneillaan säilyy rento maanläheinen tunnelma, ja hänen tapansa selviytyä tilanteesta kuin tilanteesta on vertaansa vailla.

 

 

 

Joonas Piippola Ella Rask

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t