Kati & Jones Kainulainen

Tanssikoulu Happy Dance

Kati on kokenut opettaja (diplomitanssinopettaja AMK), joka tunnetaan vauhdikkaasta opetustyylistään. Katin tärkeimpinä saavutuksina voidaan mainita menestyvän Tanssikoulu Happy Dancen perustamista Poriin, mediapersoona Joonas Hytösen luotsaamista tanssin maailmaan Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa sekä pitkäjänteistä Latinobic-tuotemerkin kehittämistä ja ohjaajien koulutusta. Vuonna 2012 Kati valittiin Pori Jazzeilla ylivoimaisellä äänivyöryllä Positiivisimmaksi Porilaiseksi.

Jones (tanssinopettaja STOL) on taitava tanssija ja selkeä sekä äärettömän pedantti opettaja, jonka ensi metrit parketeilla luisteltiin jo lapsuudessa. Hänellä on tyylikäs perustekniikka, joka yhdistyy selkäytimestä tulevaan tarkkaan musiikintulkintaan. Siksi Joonaksella on paljon annettavaa aivan jokaiselle seuratanssijalle.

Parivaljakko on opettanut jo vuosikausia yhdessä, joten heillä yhteisopetus sujuu kuin tanssi. Kati ja Joonas korostavat tanssitunneillaan tärkeää tekniikkaa ja vienti-seuraamista, lisäksi musiikintulkinta on heillä aivan ylivertaista! Kainulaisten parissa tanssiminen on hauskaa ja oppiminen väistämätöntä, sillä selkeä pedagogiikka toimii kaikille! Heitä tapaa viikkotunneilla Porissa sekä viikonloppuleireillä ja tanssitapahtumissa ympäri maata.

Lahti 2017, virallinen kisatango | Ladidaa
Koreografi: Kati Kainulainen

 

Lahti 2017, virallinen kisatango | Ladidaa, opetusvideo
Koreografi: Kati Kainulainen

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t