Maija Tenkanen

Paljon asiaa pienessä paketissa

Maija on kotoisin Huittisista ja tunnetaan ympäri Suomea taitavana laulajana ja muusikkona. Maijan uusi musiikkiprojekti; Maibell & The Misfires on lähitulevaisuudessa julkaisemassa uutta musiikkia. Maltamme tuskin odottaa!

Musisoinnin lisäksi Maijalla on hallussa paljon muutakin osaamista. Hän on PilatesHealth- sekä ryhmäliikuntaohjaaja, Personal Trainer, ravintovalmentaja ja toimii Liikuntakeskus Spiraalin johtotehtävissä.

Omaksi kiinnostuksen kohteeksi hän nimeää ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, solutasolta mielen syövereihin asti. Liikunnan lisäksi musiikki, esiintyminen ja tanssiminen saa Maijan syttymään.

Valasrannan Tanssileirillä tapaat Maijan sunnuntaina 22.7.2018 Kehon- ja mielenhuolto & Pilates -tunnilla. Tunnin sisältö on kehoa sekä mieltä huoltavaa lempeää treeniä, joka suurimmalta osin sisältää rangan sekä kehon liikkuvuutta lisääviä harjoitteita tanssijan näkökulmasta. Tunnin aikana käydään kevyesti myös muutama keskivartalon tukea, ryhtiä sekä tasapainoa kehittävä pre-pilatesharjoite. Tunti sopii jokaiselle eikä vaadi aikaisempaa kokemusta pilateksesta.

Maija Tenkanen & Kulkukoirat - Peto

 

 

 

 

 

Maija Tenkanen

 

Maija Tenkanen Pilates

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t