Stephen & Sonya White

Menossa mukana Valasrannan Tanssileirillä myös 2017

West Coast Swing huiput USA:sta Valasrannan Tanssileirillä!

Stephen kilpailee tällä hetkellä ammattilaisena West Coast Swingissä. Hän on maailman kansalainen, jonka koti on siellä missä saa opettaa, tehdä koreografioita, kilpailla ja esiintyä. Hän on tunnettu nokkelasta älykkyydestään ja intohimoisesta rakkaudesta sosiaalitanssiin. Stephen on Swingmaailman valkoisin mies - pitäkää huoli, että hän pysyy poissa auringonvalosta! :)

Sonya on kotoisin Canadan Montrealista. Hän saa mausteensa omaan West Coast Swingiinsä salsasta ja latinalaisesta street tanssista, joita hän on opettanut 7 vuotta. Hänellä on laaja osaaminen klassisesta ja modernista tanssista kuin myös mm. jazzista ja hip hopista. Kielitaitokin on hallussa, sillä Sonya taitaa peräti viisi eri kieltä. Hän pystyy siis helposti opettamaan mitä tahansa tanssia, millä tahansa tavalla ja millä tahansa kielellä. Joskus hän jopa joutuu toimimaan tulkkina Stephenin puheelle :)

Yhdessä tämä pariskunta matkaa ympäri maailmaa jakaen Swingin ilosanomaa. Tutustu lisää www.thewhites.dance

 

Same in English

Stephen is a currently competing West Coast Swing Professional. Calling no one place home, he travels around the world instructing, choreographing, competing, and performing. The palest working man in the Swing world, he's known for a quirky wit, fun workshops, and an avid love of social dancing! Please make sure he avoids excess sunlight.

Sonya hails from Montreal, Quebec, Canada (not to be confused with the rest of Canada, or France). With a background in teaching Salsa and Latin street dance for 7 years, she brings a unique flavor to her West Coast. Versed extensively in Modern, Hip hop, Jazz, Classical, Etc, she is also fluent in 5 different languages. That means she can teach you many dances, in many ways, in many tongues! She can even translate the "southern" that Stephen tends to speak.

Together they're traveling the world and the Swing circuit, trying to find that darn lost shaker of salt. You can reach them both at www.thewhites.dance

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t