Tapani Hasa

Tanssikoulu Wisio

Mikä saa lappilaisen erämiehen tanssimaan?

Tapanin tanssikipinä syttyi jo varhain lapsena, kun hän näki sukulaismiesten viilettävän parketilla luontevasti. How cool is that?! Vanhojentansseissa valssi tuli tutuksi, mutta vaihtoaskel oli vielä pitkään aivan liian vaikeaa. Korkeakoululiikunnan kautta tie vei paritanssikursseille, mutta opit unohtuivat nopeasti.

Ensimmäinen kerta lavatansseissa taisi olla Kuopiossa Anne-Riinan painostamana, mutta taidot riittivät vain valssille tulevan anopin kanssa. Siitä se sitten varsinainen opettelu alkoi ensin Oulussa Tanssikoulu Jari Aaltosen tanssikursseilla, josta tie vei mm. Halloween leirille, Tanssi Starttiin ja lopulta Valasrannan tanssileireille. Monenlaisten harrastusten parissa aikaa tanssimiselle on ollut välillä haastava löytää, lukuunottamatta intensiivisiä leirijaksoja.

Siitä lähtien kun West Coast Swing rantautui Ouluun, Tapani on kiertänyt Eurooppaa Westin parissa ja kehittyminen tanssijana on hyvässä vauhdissa tanssin oppimisen loputtomalla polulla.
Kausi 2016-2017 vierähti Anne-Riinan assarina Turun viikkotunneilla ja leireillä ja tietenkin West Coast Swingin parissa!

Tapanille tanssissa tärkeä motiivi on ilo ja hauskuus. Tämän miehen seurassa voi harvoin olla vakavalla mielellä. Erityisesti rock n' swing -lajit ja parin välinen vienti-seuraaminen ovat Tapanin vahvuuksia. Tapani on helposti lähestyttävä ja avulias persoona, jolta ei huumoria puutu!

 

 

 

Tapani Hasa

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t