TANSSIKURSSEJA JA MUUTA TOIMINTAA TURUSSA JOKA VIIKKO

Tanssipuodin myymälä muuttuu iltaisin tanssisaliksi, jossa opetellaan yleisimpien lavatanssien kiemuroita sekä tutustutaan eksoottisempiin lajeihin kuten Salsaan, West Coast Swingiin ja vaikka masurkkaan.

Opetuksesta vastaa tehotiimi, johon tällä hetkellä kuuluvat useimmiten Anne-Riina Hurskainen, Hanna Ojanaho sekä Antti Törmänen. Tarkemmin näet tuolta viikkotuntien ohjelmasta.

Tunneille voi tulla yksin tai kaksin, kun sinulle sopii! Ei ennakkoilmoittautumista. Helpompaa ei tanssikurssille osallistuminen ole! Edullinen kertamaksu tai kymppikortti, perusteisiin vieläpä Suomi 100v kunniaksi maksutta!

Suomi 100 hankeSuomi 100v juhlavuoden kunniaksi tarjoamme kaikki perusteet Vihreä / perusteet -tanssitunnit maksutta kaikille! Ilmaiset tunnit ovat toukokuussa sunnuntaisin klo 13-14 ja tiistaisin klo 18-19. Tervetuloa ihan ilmaiseksi siis kokeilemaan huikeaa harrastusta. Vihreät tunnit alkavat ihan tanssin perusteista ennakkotaitoja ei tarvita!

Meidän opettajilta voi varailla myös vaikkapa yksityistunteja ihan aloittelijoista konkareihin. Opettajien ammattitaito ja tanssitietämys on varmasti huippuluokkaa. Suosittelemme lämpimästi niin hääpareillekin kuin tangon vasemman käännöksen kanssa tuskailijoillekin! Huomaathan että sekä Hannalla että Anne-Riinalla on tosi pitkä kokoemus myös west coast swingistä.

Tanssipuodin myymälä palvelee kesällä rajoitetuin aukioloajoin. Pääsääntöisesti myymälä on avoinna ma-to klo 12-18, mutta suuret tanssileirimme kuten Seinäjoen Tangomarkkinat Tanssileiri ja Valasrannan Tanssileiri ovat meille niin suuria ponnistuksia, että emme pysty pitämään Turun myymälää välttämättä aina avoinna. Tarkemmin aukioloajat, malliston ja muut systeemit voit tarkistaa suoraan Tanssipuodin omilta nettisivuilta.

Tervetuloa mukaan tanssimaan innostavaan, innokkaaseen ja nuorekkaaseen porukkaan!

Ai niin... Se osoite on:
Kärsämäentie 47, 20360 TURKU

Meillä on iso pihan johon mahtuu autoja poikineen ja ilmainen parkkeeraus. Lisäksi Turun Kauppatorilta bussi nro 1, joka menee Lentoasemalle menee ihan tästä meidän edestämme. Telekadun pysäkillä kannattaa jäädä pois.


 

West COast Swing Anne-Riina Hurskainen

Carlos Turussa

Kati

 

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t