Yksityistunnit

Tehokasta oppimista yksityistunneilla!
Yksityistunnit ovat joustava, yksilöllinen ja nopea tapa oppia tanssimaan. Yksityistunneille voit tulla yksin tai parin kanssa. Opetus sopii kaikentasoisille tanssijoille ja opetus etenee aina asiakkaan toiveiden ja oppimistahdin mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan yhdessä aika yksityiseen opetukseen!

Joonas Kainulainen

Varaa tästä: 045 631 6905 tai joonas@happydance.fi

Jones (tanssinopettaja STOL) on taitava tanssija ja selkeä sekä äärettömän pedantti opettaja, jonka ensi metrit parketeilla luisteltiin jo lapsuudessa. Hänellä on tyylikäs perustekniikka, joka yhdistyy selkäytimestä tulevaan tarkkaan musiikintulkintaan. Siksi Joonaksella on paljon annettavaa aivan jokaiselle seuratanssijalle.

Hinta: 70€/60min

Antti Törmänen

Varaa tästä: 040 7089167

Antin tunneilla on rento meininki. Kenenkään ei tarvitse jännittää! Hänellä on selkeä ja rauhallinen opetustyyli, mutta melkein aina pilke silmäkulmassa. Vienti ja seuraaminen, parin kanssa yhdessä tanssiminen, lajinomainen liikkuminen ovat Antille tärkeitä tanssipointteja. Tanssi hyvin yksin, tanssi hyvin parin kanssa. Vaikka mies vie ja nainen seuraa, tanssia tehdään yhdessä, kumpikin toistaan täydentäen.lle.

Hinta: 70€/60min

Jussi Kaksonen

Varaa tästä: 040 1286662

Jussi on kannustava, rauhallinen ja pedantti opettaja, joka ymmärtää niin lavatanssien vasta-alkajan, mutta myös tarvittaessa vaikka edistyneen kilpatanssijan tarpeet. Koreografiaosaamista vaikkapa hääpareille löytyy roppakaupalla.

Reetta Mikola

Varaa tästä: 040 848 6264

Reetta on kannustava ja kiva opettaja, joka ymmärtää vasta-alkajan, mutta myös tarvittaessa vaikka kilpatanssijan tarpeet. Reetan kanssa on rento ja hauska treenata, tulosta syntyy. Useat hääparit ovat olleet todella tyytyväisiä Reetan koreografioihin.

 


TanssipuotiYhteystiedot

Tanssipuoti

Kärsämäentie 47
20360 TURKU

Muutokset mahdollisia.

 

Joonas Kainulainen

Antti Törmänen

 

Reetta Mikola

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t