Yksityistunnit

Turun Tanssipuodin tiloista löytyy yksityistuntikäyttöön soveltuva sali. Niitä voi varata treeni- tai yksityistuntikäyttöön.

Opettajamme antavat yksityistunteja eri tanssilajeista ja tasoista mielellään. Häävalssi, west coast swing, tango, foksi - sinä päätät.


Anne-Riina Hurskainen

Varaa tästä: 044 3813679

Tehokasta oppimista yksityistunneilla!
Yksityistunnit ovat joustava, yksilöllinen ja nopea tapa oppia tanssimaan. Yksityistunneille voit tulla yksin tai parin kanssa. Opetus sopii kaikentasoisille tanssijoille ja opetus etenee aina asiakkaan toiveiden ja oppimistahdin mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan yhdessä aika yksityiseen opetukseen!

Hääpareille

Yksityistunnit ovat oiva tapa hioa häävalssi kuntoon tai tehdä hääparin toiveiden mukainen ikimuistoinen häätanssi! Oma lempikappaleenne tai häiden teemaan sopiva kappale voi olla häätanssin lähtökohtana. Jos toiveissa on koreografoitu häätanssi, sen oppimiseen kannattaa varata kolmesta viiteen yksityistuntia.
Hinta: 60€/60min Koreografioitu häätanssi: 80€/60min

Anne-Riina on taitava, energinen ja ihmisläheinen opettaja. Hänen rento tyylinsä ja pohjoisen murteensa saa sinut taatusti vapautumaan ja tanssiopit menevät perille.

Huomaathan, että Anne-Riina on loistavan tanssiopettajan lisäksi myös laillistettu ravitsemusterapeutti, myös niitä palveluita voit halutessasi häneltä tilailla. Tanssitunnilla Anne-Riina ei ruoka-asioista juttele.

Joonas Kainulainen

Varaa tästä: 045 631 6905 tai joonas@happydance.fi

Jones (tanssinopettaja STOL) on taitava tanssija ja selkeä sekä äärettömän pedantti opettaja, jonka ensi metrit parketeilla luisteltiin jo lapsuudessa. Hänellä on tyylikäs perustekniikka, joka yhdistyy selkäytimestä tulevaan tarkkaan musiikintulkintaan. Siksi Joonaksella on paljon annettavaa aivan jokaiselle seuratanssijalle.

Hinta: 70€/60min

Reetta Mikola

Varaa tästä: 040 848 6264

Reetta on kannustava ja kiva opettaja, joka ymmärtää vasta-alkajan, mutta myös tarvittaessa kilpatanssijan tarpeet. Reetan kanssa on rento ja hauska treenata, tulosta syntyy.

Hanna Ojanaho

Varaa tästä: 040 724 9923

Toni Lehto

Varaa tästä: 050 575 35 55

 


TanssipuotiYhteystiedot

Tanssipuoti

Kärsämäentie 47
20360 TURKU

Muutokset mahdollisia.

 

 

 

Anne-Riina Hurskainen

Anne-Riina Hurskainen

Joonas Kainulainen

 

Reetta Mikola

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t