Ilmoittautuminen

Tule, kun haluat!

Valitse leirin tai kurssin ohjelmasta sinua kiinnostava laji ja taso. Ilmesty paikalle suoraan siihen saliin ja sille tunnille kuin haluat.

Olethan ajoissa paikalla. Mielellään noin 15-30min ennen haluamasi kurssin alkua. Silloin ehdit varmasti haluamillesi tanssitunneille alusta alkaen!

Tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit tulla kurssille / leirille yksin tai parin kanssa, tai vaikka suuremmmalla porukalla! Kaikilla tunneilla on käytössä parinvaihto, joten kaikki pääsevät tanssimaan ja mahtuvat varmasti mukaan.

Voit ostaa leiripassin halutessasi myös etukäteen verkkokaupastamme. Postitamme leiripassin sinulle etukäteen, joten vältät leirillä jonot ja pääset suoraan tanssimaan.
Helppoa ja kätevää!

Täytä ilmoittautumislomake

Kun saavut kurssille / leirille täytä ensin ilmoittautumislomake, joita löydät sisäänkäynnin läheisyydestä. Täytä vähintään nimi ja allekirjoitus. Ilmoittautumislomakkeessa kysellään henkilötietoja. Jos haluat tapahtuman jälkeen saada sähköpostitiedotteita tai tekstiviestejä tulevista tapahtumistamme kannattaa täyttää yhteystietokohdat. Emme luovuta yhteystietoja ulkopuolisille.

Jos jo saat tietoa tapahtumistamme ja tietosi eivät ole muuttuneet, riittää kun täytät nimesi ja allekirjoituksesi ilmoittautumislomakkeeseen.

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t