Video- ja Valokuvaus

Sosiaalisen median kulta-aikana on kiva ottaa videoita ja kuvia kavereille someen! Ja se on tosi ok ja mukava juttu - kurkkaa meidän somekanavat, parhaiden kuvien ja päivitysten jakajille saattaa olla pieniä palkintojakin luvassa, tapahtumasta riippuen. Jotta löydämme kuvasi, muistathan käyttää kuvissa leirikohtaisia hästägejämme tai yleistä #tanssikurssit

Huomaa kuitenkin että ET VOI VIDEOKUVATA OPETUSTA TUNTIEN AIKANA! Leirillä annamme opettajille työrauhan ja muille leiriläisille opettelurauhan.

Mikäli opettaja niin sallii, tuntien päätteeksi saatetaan videoida kyseisen tunnin opetussisältö yhteisesti. Kunnioituksesta opettajia kohtaan muista, että nämä videoidut opetussisällöt on tarkoitettu omaan henkilökohtaiseen käyttöön ja niitä ei saa julkaista. Omassa henkilökohtaisessa harjoittelussa ja leirillä opetettujen asioiden kertaamisessa videomuistiinpanot ovat tietysti tosi hyvä apu! Videoinnista päättää aina viime kädessä tunnin opettaja.

HOX! Tätä mahdollista videomuistiinpanojutskaa varten sinun kannattaa pitää kuvausväline mukana tunneilla.

Leirikuvaajat

Leireillä on useimmiten mukana myös virallisia leirikuvaajia. He ottavat hauskoja tilannekuvia ja ehkä myös videopätkiä leiriltä ja tapahtumistamme. Kuvia ja videoita julkaistaan tapahtuman jälkeen galleria sivullamme sekä sosiaalisen median kanavissamme. Parhaita otoksia saatetaan myös käyttää tulevien tapahtumien markkinoinnissa.

 

 

 

Pasi & Maria Lauren

Videokuvaus

Valokuvaus

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t