Usein kysyttyä

Voiko tämänikäinen tulla kursseille?

Kurssilaisten ikähaarukka on enimmäkseen 15 ja 75 vuoden välillä – ja kuitenkin vielä rajojen molemmilta puolilta löytyy kävijöitä.

Mitä tarkoittaa jatkuva parinvaihto?

Kaikilla kursseillamme on käytössä jatkuva parinvaihto, johon opettajamme toivovat kaikkien osallistuvan. Se tarkoittaa sitä, että pääset tanssimaan kaikkien paikalla olevien naisten/miesten kanssa.

Kokemuksemme mukaan parinvaihto nopeuttaa huomattavasti oppimista ja samalla tutustut isoon joukkoon uusia mukavia ihmisiä.

Voinko minä tulla kurssille, jos en osaa mitään?

VOIT!!! Ja nimenomaan pitää tulla! Perusteissa opetus aloitetaan nimensä mukaisesti ihan tanssin perusteista ja opetettavasta lajista ei tarvita mitään ennakkotaitoja. Iloinen mieli, tanssihalu ja positiivinen asenne riittävät!

Minkälaiset varusteet pitää olla?

Mukavat jalkineet ja vaatteet. Kurssilaisten vaatekirjo pitää sisällään verkkareita, farkkuja, hameita, juhlavia vaatteita – jokaisella vähän oman persoonansa mukaan. Jalkineiksi suosittelemme aluksi vaikkapa mukavia kävelykenkiä, joissa jaksaa olla vaikka koko päivän. Myöhemmin voit halutessasi hankkia TanssiPuodista ihan oikeat tanssikengät. Pitkillä leireillä kannattaa harkita lisäksi pyyhkeen ja vaihtopaidan mukaanottoa. Ruokatauoille kannattaa ottaa myös vähän lämmintä vaatetta.

Mitä muuta mukaan?

Kylmägeeli, kylmäpussi tms. jolla voi viilentää kuumottavia jalkoja, laastaria ja rakkolaastareita hiertymiin, desinfiointiainetta. Huomioi kunnon kengät niin säästyt monelta!

Kännykkä & laturi ja muut viihde-/ hyötyelektroniikka-arsenaaliisi kuuluvat laitteet.

Tapasin leirillä kivan ihmisen,
voitko antaa minulle hänen yhteystietonsa?

Emme luovuta yhteystietoja kenellekään.

 

 

 

© 2011 Suomen Media & Action - yhteistyössä Mainostoimisto 2t